-
LOGOUT
Airsoft
Új hozzászólás Aktív témák
-
levy668
újonc
Nálam egy occó 16 usd-s hasonló dolog van fent:
https://gunfire.pl/product-eng-1152205534-Red-Dot-1x40-Reflex-Sight-Replica-Black.html
Nekem kellett rá magasítót tenni, nem azért mert az irányzék kitakart bármit is, hanem mivel, ha az arcom elé húzom a fegyvert tökéletesen egy vonalban lesz a szememmel a red dot.De lehet ez csak nálam van így.
Aliexpressen érdemes nézelődni, ha mégis kellene magasító, kb 4 usd. erre keress rá:"Riser Base Picatinny Rail Weaver 20mm"
Gratula a fegyverhez, élvezni fogod
Nálam első számú kedvenc.
Később elgondolkodhatsz egy m4 tár adapteren(kemény 8 euró környékén van), sokkal könnyebben lehet kapni m4 tárakat mint g36 tárakat. És kb 1 perc kicserélni.És jóval többfajta m4 tártartós chestrig van, sajna a g36 tárak olyan kalasnyikov méretű tártartót igényelnek
Szerk, most jutott eszembe, én rátettem az elejére egy kis olcsó vertical grip-et, nem kötelező, de számomra kényelmesebb tartani a fegyvert.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban tilos hirdetni!
"Alapelvek III.10.16. A hardverapro.hu, az Állásbörze és a városi LOKÁL topiccsoportokon kívül máshol terméket, szolgáltatást, munkát hirdetni."
- Elektromos cigaretta 🔞
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy S24+ - a személyi asszisztens
- Házimozi belépő szinten
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Politika
- Kihívót kap a Red Magic?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- PlayStation 5
- További aktív témák...
- Telefon felváráslás!! Xiaomi Redmi Note 11, Xiaomi Redmi Note 11 Pro, Xiaomi 11 Lite
- BESZÁMÍTÁS! Biostar TB250 i5 6400 8GB DDR4 120GB SSD 500GB HDD GTX 1050Ti 4GB AeroCool V3X 500W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RX 7600 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R3 2200G 8GB DDR4 250GB SSD 500GB HDD GTX 1050Ti 4GB Zalman T6 Zalman 500W
- Apple iPhone 7 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest