-
LOGOUT
Airsoft
Új hozzászólás Aktív témák
-
macilaci78
nagyúr
Tapasztalt játékost írtam célpontnak és magányos lövészt.
Amikor megépítettem a kis drágámat, poénból beleraktam az M150-et. Stabilan elbírta sorozatlövéssel is, de azért maradtam 350 fps alatt.
Az az M3 shoti azért odab@sz. Nem egy nagy fps, vagy lőtáv, de feeling. Dzsindzsás pályán észrevettük egymást az ellennel, 1-1 küzdelem. Vastag fa nekem jó fedezék volt, neki a bokor segített, gyorsan vagy 7-et rárántottam a shotira, gyors tárcsere, majd feszült csend... Kicsit mocorog a bokor, még 3 rántás, inkább feladta a srác.
Meglepően jó fedezőtüzet lehet adni épületben is egy ilyennel.
DNReNTi: a lábszárközépig érő fű nekem már fedezék volt, pedig akkor 130 kg voltam.
Meg azért na, amikor ellőttek a fejem felett 400-420 fps-sel, én meg 320 fps-el ráejtettem a BB-t, volt anyázás.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban tilos hirdetni!
"Alapelvek III.10.16. A hardverapro.hu, az Állásbörze és a városi LOKÁL topiccsoportokon kívül máshol terméket, szolgáltatást, munkát hirdetni."
- Telefon felvásárlás! Samsung Galaxy A15, Samsung Galaxy A25, Samsung Galaxy A35, Samsung Galaxy A55
- DDR5 16GB 8GB 32GB 4800MHz 5600MHz RAM Több db
- Huawei Watch GT2, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- 13-14" Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest