Hirdetés
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Torda: Így lehet fillérekből prémium okosotthon rendszert építeni 2025-ben
- hcl: Amúgy mi a terv?
- Klaus Duran: HP wifi nyomtatás+ win11.
-
LOGOUT
Airsoft
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kobe
veterán
válasz
macilaci78
üzenetére
Az en esetem annyiban specko hogy kicsit at lettem baszarintva a palankon az imaxel....ez csak szetszereleskor derult ki, amikor a javitasanal elkezdtem osszehasonlitani a nyákot a gyárival \ klónokkal, hogy gyakorlatilag a klonok kozul is a silanyabbik valtozatot fogtam ki. Nyilvan ekkor kezdtem nezegetni a hozzaszolasokst is reszletesebben

Csak okulasnak irtam le, hogy akinek hasonlo toltoje van, az nem art ha kez mellett tart egy kontroll merot, vagy ha epp ilyet tervezne venni akkor inkabb szanjon ra plusz egy ezrest es ne sajnalja a jobbat megvenni (vagy eredeti b6ot)
Az elektronikaban az a szep, hogy egzakt tudomany
igy jobban lehet altalanositani mint mondjuk egy sportciponel, amit van aki naponta 2 orat irodaban vagy napi 12 orat terepen hasznal az ember 
Mivel en nem talaltam fizikai hibat, csak egy kisebb csatlakozasi gondot a boxban, feltetelezem az alkatreszek - pl a fet - minosegebol fakadoan tud csak ennyit, pontatlanul....igy gyanitom (es kis netes kutakodassal megallapithato) hogy kb a teljes szeria ilyen
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban tilos hirdetni!
"Alapelvek III.10.16. A hardverapro.hu, az Állásbörze és a városi LOKÁL topiccsoportokon kívül máshol terméket, szolgáltatást, munkát hirdetni."
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Polgári repülőgép-szimulátorok
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Indul a ChatGPT Health
- Sí, sielés
- CES 2026: ténylegesen megoldotta a leégő tápkonnektorok gondját a Cooler Master
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

igy jobban lehet altalanositani mint mondjuk egy sportciponel, amit van aki naponta 2 orat irodaban vagy napi 12 orat terepen hasznal az ember