Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Kobe

veterán

válasz macilaci78 #24791 üzenetére

Az en esetem annyiban specko hogy kicsit at lettem baszarintva a palankon az imaxel....ez csak szetszereleskor derult ki, amikor a javitasanal elkezdtem osszehasonlitani a nyákot a gyárival \ klónokkal, hogy gyakorlatilag a klonok kozul is a silanyabbik valtozatot fogtam ki. Nyilvan ekkor kezdtem nezegetni a hozzaszolasokst is reszletesebben :D

Csak okulasnak irtam le, hogy akinek hasonlo toltoje van, az nem art ha kez mellett tart egy kontroll merot, vagy ha epp ilyet tervezne venni akkor inkabb szanjon ra plusz egy ezrest es ne sajnalja a jobbat megvenni (vagy eredeti b6ot)

Az elektronikaban az a szep, hogy egzakt tudomany :) igy jobban lehet altalanositani mint mondjuk egy sportciponel, amit van aki naponta 2 orat irodaban vagy napi 12 orat terepen hasznal az ember :)
    Mivel en nem talaltam fizikai hibat, csak egy kisebb csatlakozasi gondot a boxban, feltetelezem az alkatreszek - pl a fet - minosegebol fakadoan tud csak ennyit, pontatlanul....igy gyanitom (es kis netes kutakodassal megallapithato) hogy kb a teljes szeria ilyen

Új hozzászólás Aktív témák