Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- laskr99: DFI és DFI Lanparty gyűjteményem
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Cifu: Űrhajózás 2025 - Összefoglaló írás
- Invázió egy novellában 3-4. (Update) +5. fejezet! (18+ nyelvezet)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
-
LOGOUT
Airsoft
Új hozzászólás Aktív témák
-
BaLee
addikt
válasz
macilaci78
üzenetére
Nincs pestre utazgatás, ha vidéki vagy.
Leírom nálunk hogy működött a redelés a gunnerairsoft.com-ról. 4-en összeálltunk haverokkal és számolgattunk, majd eldöntöttük, hogy rendelünk. Mikor már megrendeltük utána írták, hogy a gunner az egyik legtrógerebb társaság mert mindig kihagynak valamit a csomagból de azért 4 fegyver rendelésnél reméltük csak nem hagynak ki 1et.
Igazából csak 2 fegyó dobozából hiányzott a hozzá adott BB (állítólag a boltban tesztelik a fegyókat és ott használták el, kilőnek mindegyikkel 1 tárat, hogy lássák jól működik).
Egy paypal account kell csak a dologhoz. A kínai fegyók ára 70$-110$ között alakul. A népszerű JG G36C pl 70$, nálunk ez 34000Ft. A szállítás 4 fegyvernél 40-45$/fegyver körül alakult.
A fizetés után kemény 1 hétig ül a pénzen a bolt, csak utána adta fel a csomagot. Kapsz tracking numbert amivel követheted egy honlapon, hogy hol jár a csomag. Az út magyarországra kb 1 hét. Ezután pár nap alatt a vámra kerül a cucc (igazából nem is a vámra hanem a postaforgalmi kirendeltségre). Lehet náluk érdeklődni én mikor érdeklődtem már pont elküldték az értesítő levelemet. Egy nagyon segítőkész hölgyel beszéltem telefonon. Itt el kell faxolni nekik a levélben feltűntetett iktatószámra hivatkozva a fegyverekre vonatkozó torkolati energiát (fps ill joule) simán kinyomtatod a gunnerről a fegyver adatlapját esetleg odaírod mellé az értéket joule-ba átszámolva. Meg kell a paypal-es igazolás a fizetésről.
Ez az ügyintézés meglepően gyorsan ment, kedden faxoltam, csütörtökön megjött a fegyver, kiküldik postán nem kell felmenni érte. Az áfa 20%, a vám 3.5% és felszámolnak még némi kezelési és postaköltséget (pár ezres). Így nekem a JG G36C-m 22-24k körüli pénzbe került az itthoni 34k-s árhoz képest cserébe kb 1 hónapot kell rá várni ha minden simán megy.Remélem segítettem valakinek.

Új hozzászólás Aktív témák
A topikban tilos hirdetni!
"Alapelvek III.10.16. A hardverapro.hu, az Állásbörze és a városi LOKÁL topiccsoportokon kívül máshol terméket, szolgáltatást, munkát hirdetni."
- Milyen videókártyát?
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Napelem
- OTP Bank topic
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Tőzsde és gazdaság
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Spórolós topik
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 256GB Space Black-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4149
- 13-14" Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÚJ 20 méteres LED szalag adapterrel és távirányítóval eladó
- Wacom Cintiq DTK-2260 digitális rajztábla
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest