- Ismerkedés a Zyxel NSA325 v2-vel
- Gurulunk, WAZE?!
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- bobalazs: Microsoft Copilot és hasonló hülyeségek egyszerű kigyomlálása /örök megoldás/
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Candy: Kossuth Lajos azt üzente, elfogyott a gémergépe
-
LOGOUT
Airsoft
Új hozzászólás Aktív témák
-
gabe_
őstag
Én Desert Eagle-buzi vagyok, azért is vettem ilyet...

Erről az oldalról úgy tudsz rendelni, hogy:
''Eladók a következő új airsoft fegyók és kiegészítők. Az árak tájékoztató jellegűek, az árváltoztatás jogát fenn tartom. Továbbá bármilyen fegyver és kiegészítő igényét jelezze a dj@zsemo.hu e-mail címre és küldök árajánlatot önnek. Átvétel: Postai utánvéttel (dj@zsemo.hu e-mail címre elküldi az áruk nevét, darabszámát, és a szállítási címet), ennek a költsége plusz 1500-2000 Ft.''
Nekem 5500 Ft-ba került a Zsemo-féle Desert, úgy, hogy vidékre hozta a posta. Egy nagyobb méretű cuccnak mondjuk biztos magasabb a postaköltsége...
Egyedül annyi baja van a stukkeremnek, hogy egykezes lövésnél a 2.-3. golyó után mindig kimozdul a tár a helyéről 1-2 millimétert, amitől nem tud lőni tovább, míg vissza nem tolom...
Valószínűleg gyenge az pöcök, ami rendesen megakasztja.Mivel viszont én mindig kétkézzel lövök vele (szerintem így pontosabban lehet célozni), egyáltalán nem zavar.
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban tilos hirdetni!
"Alapelvek III.10.16. A hardverapro.hu, az Állásbörze és a városi LOKÁL topiccsoportokon kívül máshol terméket, szolgáltatást, munkát hirdetni."
- TCL LCD és LED TV-k
- Ismerkedés a Zyxel NSA325 v2-vel
- Fizetős szoftverek ingyen vagy kedvezményesen
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- EAFC 26
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Vezetékes FEJhallgatók
- Ilyet se látunk minden nap, már füstölt a GeForce, de a játék még futott
- Hisense LCD és LED TV-k
- Google Pixel topik
- További aktív témák...
- ELADÓ Yaesu FT-70DE-B2 C4FM/FM VHF/UHF kétsávos kézi adóvevő
- LEGO készleteim eladóak - Bontatlan szettek (48db)
- DJI Mini 4 pro - Fly More Combo - RC2 drón szett - ÚJ állapot - Garancia, Care Refresh biztosítás
- DJI RC2 drón távirányító
- DJI NEO Fly More Combo drón 3 akkumulátorral (2-3-3 töltéssel) +táska
- BESZÁMÍTÁS! Lenovo Thinkpad L14 Gen 1 notebook - i5 10210U 16GB DDR4 512GB SSD Intel UHD GraphicsW11
- Dell Precision 7560 Workstation i7-11850H 32GB RAM 1TB SSD Nvidia RTX A3000 6GB 1 év garancia
- Apple iPhone 14 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 16 Pro Max 256GB 92% (1év Garancia)
- í kilenc! AKCIÓS PRECÍZIÓS KÉSZÜLÉK! 7670 i9-12950HX 64GB RAM 1TB SSD Nvidia RTX A3000 12GB 1 év gar
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs