- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- lkristóf: Prohardver fórum userscript – hogy lásd, mikor neked válaszoltak
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- moongoose: Nagy méretű flac file-ok kiírása cd-re audio cd-ként.
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Gurulunk, WAZE?!
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
-
LOGOUT
Airsoft
Új hozzászólás Aktív témák
-
DM-Fan
nagyúr
Ma benéztem én is a 44-es bázisba! Nagyon korrekt hely, irtózatosan nagy a választék, szinte mindenből tartanak. Rendesek és segítőkészek az eladó srácok is, én kb. fél órát beszélgettem az egyikkükkel, sokat kérdeztem, mindenre türelmesen válaszolt, egyszóval tudom ajánlani. Az árak is korrektek, ahogy elnéztem.
BlowBack-es airsoft légpisztolyt szeretnék, abszolút kezdő vagyok, illetve korábban dugattyús légpiszollyal (Tex) és légpuskával (Slavia) jártam lőni, tehát annyira mégsem. Nézegettem a kínálatot, sztem Tokio Marui-t fogok venni, csak még nem döntöttem. Két esélyes van a Marui-k között: a Desert Eagle, meg a 92-es Beretta.
Igazából egyre inkább a Berettához húz a szívem, mert a Desert Eagle valahogy túl nagy, tényleg lapátkéz kell hozzá. Az tény, hogy súlyra is masszívabb, meg valahogy a mechanikája is erősebbnek tűnik, bár az lehet, hogy csak a súlya miatt van. A Beretta viszont valahogy sokkal csinosabb, kézreálóbb, elegénsabb modell, ezt valóban embereknek tervezték, nem a terminátornak.
Árban is kevesebb egy tizessel. Számomra fontos a külalak is, ezért esett ki a Glock, meg egy pár másik modell.
Csak célbalövésre használnám (lőlap, sörösdoboz), játszani sajnos nincs időm elmenni munka mellett, úgyhogy igazából erre kéne. A softair.hu-n viszont csak a KSC-modelljéről olvastam, és az nem igazán pozitív kicsengésű cikk:
[link]
A tapasztaltabb kollegákat kérdezném, hogy mi a véleményük a Marui-féle Berettákról? Az eladó srác dícsérte, azt mondta, hogy pontos, megbízható, tartós pisztoly (ellentétben a valódi Berettával
), és ez általánosságban igaz a BB-s Marui-kra. Szerintetek jó választás? Ja igen: a BB-je ennek is állítható? (ezt elfelejtettem megkérdezni a sráctól)
Köszi!
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban tilos hirdetni!
"Alapelvek III.10.16. A hardverapro.hu, az Állásbörze és a városi LOKÁL topiccsoportokon kívül máshol terméket, szolgáltatást, munkát hirdetni."
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Új Xeonokkal szorongatná meg az Intel az AMD-t
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Okos Otthon / Smart Home
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- PlayStation 5
- BestBuy topik
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Star Trek
- További aktív témák...
- DJI Mini 4 pro - Fly More Combo - drón szett - ÚJ állapot - Care Refresh
- DJI Avata drón speciális Axisflying motorokkal
- Braun Silk-expert Pro 5 IPL A Szőr-Terminátor keresi bátor új gazdáját!
- DJI Mavic Air 2 drón szett hibátlan állapotban
- DJI Mini 3 pro RC drón szett - 2 akku, táska, makulátlan állapot
- AZONNALI SZÁLLÍTÁS Eredeti Microsoft Office 2019 Professional Plus
- Telefon felváráslás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Samsung Galaxy A23 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciàval
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- MacBook felvásárlás!! Macbook, Macbook Air, Macbook Pro
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Árban is kevesebb egy tizessel. Számomra fontos a külalak is, ezért esett ki a Glock, meg egy pár másik modell.