Hirdetés
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- sziku69: Szólánc.
- GoodSpeed: Munkaügyi helyzet Hajdú-Biharban: észak és dél
- MasterDeeJay: i7 4980HQ asztali gépben (vs i7 4770)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Yézi: Videokártyáim [2015/08-2026/01]
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
-
LOGOUT
Airsoft
Új hozzászólás Aktív témák
-
xtech2
tag
válasz
macilaci78
üzenetére
Milyen márka ez az aug? Nekem egy CA AUG van, első nekifutásra 120-as rugót tettem bele, akkor még egy mini type 1100mAh GP akkum volt és vitte, bár hamar merült (kb 800lövés).
Utána M130 jött akkor a kis akku be is halt
ekkor csináltam külső akkupakkot, 3300-as GP cellákból 10,8Voltosnak, a CA motor jól bírja, nem kell félni nem fog leégni, én eddig kb 10.000-et lőttem ezzel az akkupakkal...
Most nemrég próbából beraktam egy M150es rugót, ezt is viszi szépen, a puskán semmi egyéb nem lett változtatva, tehát a gyári gearbox bírja így, egyedül a féken látok kopást... Bár én sem akarom a véletlenre bízni, így rendeltem egy full tuning kit-et az uncompany-ról ami eleve M140-es rugóval jön, gondolom akkor már az M150 nem akadály.
Csövet is cseréltem 6,04 van most benne.
Szerintem jó kis fegyver baromi jól bírja a tuningot, gyári fém rugóvezető van benne 7mm-es csapágyak, nagy nyomatékú motor (amúgy jut eszembe biztonsági tartaléknak azért rendeltem egy Marui Hyper 1000-es motort
Az akkupakkot én a távcső mellé kábelbindereztem
így ha kell könnyen eltávolítható, fekete zsugorcsőbe húztam így nem olyan vészes.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban tilos hirdetni!
"Alapelvek III.10.16. A hardverapro.hu, az Állásbörze és a városi LOKÁL topiccsoportokon kívül máshol terméket, szolgáltatást, munkát hirdetni."
- CES 2026: Ez lehet a legjobb gamer notebook
- Milyen széket vegyek?
- CES 2026: igazi mindenes a Lenovo legújabb, 4K-s QD-OLED monitora
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Milyen notebookot vegyek?
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- TCL LCD és LED TV-k
- World of Tanks - MMO
- Milyen autót vegyek?
- További aktív témák...
- Yurbuds Ironman fülhallgató
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3205
- Dell Latitude 7470 14" QHD IPS touch, i5 6300U, 8GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3756, 100% Akkumulátor
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
ekkor csináltam külső akkupakkot, 3300-as GP cellákból 10,8Voltosnak, a CA motor jól bírja, nem kell félni nem fog leégni, én eddig kb 10.000-et lőttem ezzel az akkupakkal...