Hirdetés
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Egy fél GPU passthrough KVM-en
- New Game Blitz - 2024
- Astra kalandok @Első rész
- MultiCooker avagy az elektromos kukta. Ötletek, tippek, tanácsok, receptek.
- Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
-
LOGOUT.hu
TOPIK ÖSSZEFOGLALÓ
Kérlek, kérdezés előtt olvasd el!
Új hozzászólás Aktív témák
-
BonFire
veterán
Szerintem valamilyen hűvös színű fotó filterrel. Talán a vízalatti színnel a #00C2B1 ez a kékeszöld lehet ráeresztve, azonkívül a szaturációja is vissza van véve, lehet nem globálisan, csak mondjuk a vörös és sárga árnyalatok vannak redukálva, ezt a Hue/Saturation Adjusment rétegen szépen lehet állítgatni.
De az is lehet, hogy eleve a világítással manipuláltak, habár a gyanúm az, hogy ez utólagos fotó filter.
A Prohardveren nem olvasok privátot! Csak topikban vagy a publikus e-mailemen adok tanácsot.
-
MODERÁTOR
Két (vagy több réteg van egymáson), a legfelsőn el van simítva a bőr textúrája és élvonalai valamilyen blur tool-lal. Szerintem a szem is meg lett nagyítva.
"Extreme retouching", "extreme photo retouching" vagy "extreme makeover" címszó alatt keress rá a google-ben és láthatod hogy készülnek az ilyen képek.
Ezek általában nem két perces munkák, tehát nem csak egy-egy filter ráhúzásával készülnek.[ Szerkesztve ]
Harrrr!!!!
-
BonFire
veterán
Tegnap egy kicsit elszórakoztam vele, és a következő eredményre jutottam. A Match Color... filterrel egész jól hozzá lehet rendelni ezt a színvilágot a saját képeinkhez. Leírom, nem nehéz:
1) Lemented az eredeti képet, majd a saját képeddel együtt megnyitod Photoshopban.
2) A saját képed Backgroud rétegét megduplázod (Ctrl+J) és azon dolgozol tovább.
3) Image->Adjustments->Match Color... filter. Itt forrásként meg kell adni a csajos képet. Rögtön látni fogod a saját képen az eredményt; átvált amolyan szürkés-zöldesbe, és jól eltűnik róla a kontraszt.
4) Ezt jóvá hagyod, és utána egyszerűen a keverési módját átállítod Colorra, hogy visszakapd a kontrasztot. Tehát csak a színekre fog hatni így a második másolt manipulált réteg.
Egész jópofa dolog ez a Match Color filter; kár, hogy Adjustment rétegként nincs. Na, majd talán a CS5-ben.
A Prohardveren nem olvasok privátot! Csak topikban vagy a publikus e-mailemen adok tanácsot.
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest