- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- V.Milán: 04.15. Ki mit csinál ma?
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- hcl: Xiaomi pumpa pumpálás
- Gurulunk, WAZE?!
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dzsekó
addikt
Hali!
Nem MBR-t akartál írni? Master Boot Record rövidítése. Sajna ha az sérült meg, akkor jó, ha vissza tudod menteni róla az adatokat, mert itt tárolódnak a particiók információi is, illetve ide írja be magát az op rendszer, hogy tudjon bootolni. Próbálj meg MBR recovery progikat. Innen mazsolázz. Az első kettőt próbálnám ki. Az Active Partition Recovery nekem régebben letörölt particiót simán visszaállított minden adattal, mintha mi sem történt volna.
A Partition Table Doctor sem hangzik rosszul. Próbáld ki azt is.
Üdv! -
Dzsekó
addikt
Hali!
Esetleg Partition Find and Mount Pro-val próbálkozz.
Asszem úgy működik, hogy detektálja a sérült/törölt partíciót és bemountolja a rendszerbe, mintha cd/dvd lenne, kb. mint daemon tool a képfájlt. Pontosan nem tudom, mert még nem használtam.
Esetleg öcséd gépében nézd meg ezt a vinyót.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i3 10105F 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- iKing.Hu - Samsung Galaxy S25 Ultra Titanium Black Használt, újszerű állapotban
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H510M i5 10400F 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- LG 27GR95UM - 27" MiniLED - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 1000
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Pro 16" 2019 i9 9980HK 64GB DDR4 512GB SSD Radeon Pro 5500M garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest