- Gurulunk, WAZE?!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- balojazz: Szódakészítés üzembiztosan és olcsón! Figyelem, csak hardcore szódázóknak!
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- suste: Openwrt Barrier Breaker 14.07 saját verzió Tp-link routerekre
Új hozzászólás Aktív témák
-
Glaz-dozfhut
őstag
Látom volt sok kérdés, de válasz nem sok.
Nem kifejezetten probléma pillanatnyilag az enyém, de azzá is válhat. Azért is agyalok rajta. Nálam a rendszer két lemezen van. Egy SSD-n a lényegi rész, viszont a Felhasználói és a ProgramData mappák egy HDD-n. Ezeket 'Partíció' mentéssel mentettem el; az SSD-t egy az egyben, a HDD-t is elvben, csak kizárásba (exclusion) tettem a partíció összes részét az említett ProgramData és Felhasználói mappák kivételével.
A kérdésem az, hogy vajon helyreállításkor ledúrja (esetleg formázza) az egész partíciót mert üres kell neki, vagy egyszerűen csak közéjük rakja azt a két mappát és minden működik majd . szán?
Gondolkoztam a file backupon, de akkor már nem tudom egyszerre helyreállítani a rendszert.-legalább életben tartom a topicot-
Új hozzászólás Aktív témák
- Autóápolás, karbantartás, fényezés
- PlayStation 5
- Linux kezdőknek
- Motoros topic
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Jövedelem
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Társasjáték topic
- További aktív témák...
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
- Fallout 4 Pip-Boy Edition eladó
- Dell Latitude 5510 - 15.6" FHD IPS - i5-10210U - 16GB - 512GB SSD - Win11 PRO + Office
- HP ProDesk 600 G3 Mini,i5-6500T,8GB DDR4,256GB SSD,WIN11, WIFI
- szinteÚJ 2030 Gar! Dell Pro Max 14 Ryzen AI 9 HX PRO 370 32GB LPDDR5X 1TB NVMe SSD
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 5000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- iPhone 15 Plus 128GB 100% (1év Garancia)- ÚJ EREDETI AKKUMULÁTOR - AKCIÓ
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest