- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Chosen: Canon 5D II - portrézás 2025-ben
- bitpork: Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Geri Bátyó: B550 szűk keresztmetszet, de mi és miért?
- Fogkefe: elektromos vagy manuális?
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
-
LOGOUT
Üdvözlet az Acer notebook topikban! Mielőtt kérdeznél ajánlott elolvasni az alábbi összefoglalót!!
Új hozzászólás Aktív témák
-
-FM-
csendes tag
válasz
Holee21 #3911 üzenetére
Ez az oldal ([link]) ahogy elnézem jelenti a megoldás a HD 2400XT-vel rendelkező notebookok driver problémájára...és még a telepítés se annyira bonyolult,elégjól le van írva,mit hogy kell csinálni
A kérdésem az lenne,hogy aki már próbálta,az játékokban tapasztalt-e sebesség növekedést az alap ATi driverhez képest? (HD 2400 XT)
u.i.: jól olvasom az oldalon,hogy áprilisban ATi nyílvánosan közölte,hogy ő szeretne a laptopokhoz gyártott VGA drivereket készíteni,csak a laptop gyártok nem engedik?? ez elég szánalmas a gyártók részéről...na mind1,ha a fenti módszer működik,akkor talán el lehet viselni.
-
-
Holee21
tag
válasz
Holee21 #3783 üzenetére
Nah megvan a hiba forrása, vagyis igazából nem is hiba:
Nem bírja a winchester a net terhelését, értem ez alatt a torrentes letöltést (ugyanis a szép terebélyes gémeket töltögetem lefelé rendesen, amik kis is használják az adott sávszélességet). Betesz a gépnek az a 4-6mb/sec-el letöltés (a csúcs 10mb/sec folyamatos letöltési sebesség volt) és néha ugyennyi megy felfelé ( hiába az áldott jó koleszos net). Szóval ez más sok neki,
úgyhogy nincs más, vagy NetLimiter ( amit nem valószínű, hogy fogok használni, örülök én ennek a gyors netnek) vagy hagyom éjszakára a letöltést, amikor nem terhelem mással is a gépet.
-
-FM-
csendes tag
válasz
Holee21 #3664 üzenetére
de amugy más játékkal (újabbakkal,BioShock,Crysis,MoH Airborne,stb) hogy muzsikál? ezeknél is 8-10FPS?
jah és ne felejtsük,hogy a játékok asztali gépekben levő VGA-kra készültek,és hivatalosan igaz elindulnak a notebook változatokon is,de nem támogatottak! (legalábbis a legtöbb játék dobozára ez van írva)
-
-FM-
csendes tag
-
hanee
senior tag
válasz
Holee21 #3457 üzenetére
Szia!
Én úgy tudom az XP is 2 GB-ig kezeli a RAM-ot.
Viszont én nem félnék annyira a Vista-tól a helyetekben (már csak az ilyen driver problémák miatt sem, mert úgy tűnik Aspire-nél a Vista alatt nincsenek ilyen gondok, de XP alatt igen). Nekem az asztali gépemben most 1 GB RAM van és a Vista gyönyörűen fut rajta, semmi problémája nincs (P4 3 Ghz). Lejebb írta Atos, hogy a Vista ugyan lefoglalja a memóriát, de amikor egy programnak szüksége van rá, azt fel is szabadítja - ez logikus, és a párom is megerősített ebben, hogy valószínűleg tényleg így van, de így kell lennie, hiszen hogy menne akkor 1 GB RAM-al úgy, hogy egyszerre futtatok több memóriaigényes programot is?hanee
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Microsoft Surface Book 3 - 15 col
- Csere-Beszámítás! Asus Tuf Gamer laptop! R7 3750H / GTX 1650 / 16GB DDR4 / 500GB SSD
- Microsoft Surface Laptop 3 - 15 col - Fekete
- Legion 5 15ACH6 15.6" FHD IPS Ryzen 5 5600H RTX 3050Ti 16GB 500GB NVMe magyar vbill gar
- HP Elitebook 745 G3 érintőképernyős laptop (14FHD/I5-G6/8GB/256SSD)
- Dell Latitude 8-11. gen i5, i7, 2-in-1 szinte minden típus csalódásmentes, jó ár, garancia
- Realme 8i 64GB / Normál állapotban / 12 hónap jótállással
- Bomba ár! Dell Inspiron 7400 - i7-1165G7 I 8GB I 512SSD I 14,5" 2K I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- ASUS ROG GL552VW - 15.6"FHD IPS - i7 i7-6700HQ - 8GB - 128GB SSD + 1TB HDD - GTX 960 4GB -
- LG 39GS95UE - 39" Ívelt OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest