- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- gerner1
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- erkxt: A Roidmi becsődölt – és senki nem szól egy szót sem?
- Gurulunk, WAZE?!
- hcl: Kelj fel komám, ne aludjál
-
LOGOUT
Üdvözlet az Acer notebook topikban! Mielőtt kérdeznél ajánlott elolvasni az alábbi összefoglalót!!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Holee21
tag
Hát vegyes az új gémeknél, pl UT3 nak jó a motorja, demója full grafikán folyamatos. Feldobtam a Crysis demóját is, hát ott médiumba jáccottam vele (felraktam highba is, de csak a látvány kedvéért, ott már naon akadt), eléggé ingadozik az fps, de
20 felé nemigen ment, a nyílt terepen, a tengerparton eléggé leeshetett, mert ott beszaggatott (igazából nem mértem az fpst progival). Akkor tegnap az NFS Pro Street et próbáltam ki, fullon ment, rajtnál,ahol sok kocsi volt, egy kicsit beszaggatott,viszon verseny alatt egész kellemesen ment.
Bioschock: Sztem azt ne próbáld ki laptopon, me az kegyetlenül megeszi a notit én szerintem.
Új hozzászólás Aktív témák
- Asus E510M 128GB SSD, 4GB RAM, 1 Év Garanciával
- P16 Gen1 16" FHD+ IPS i7-12850HX RTX A3000 32GB 1TB NVMe ujjlolv gar
- Bomba ár! Dell Latitude 7280 - i7-7GEN I 16GB I 256SSD I 12,5" FHD Touch I Cam I W11 I Garancia!
- Szép! HP EliteBook 850 G8 Fémházas Multimédiás Laptop 15,6" -65% i7-1185G7 32/512 Iris Xe FHD Magyar
- Dell Latitude 5310 i5 10310u I 16GB I 256SSD I IPS 13,3" FHD I HDMI I W11 I jó akku
- Apple iPad (9th Generáció) Wi-fi + Cellular, 1 Év Garanciával
- Vidd haza a jövő RAM-ját már ma!
- Csere-Beszámítás! RTX Gamer Számítógép PC Játékra! I5 12400F / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- MacBook, Apple M1 / M2 kompatibilis dokkolók, DisplayLink 4K, USB-C, Type-C
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation 4 PRO 1TB SSD fekete játékkonzol extra játékokkal garanciával hibátlan
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest