Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- GoodSpeed: A RAMválság és annak lehetséges hatásai
- GoodSpeed: 3I/Atlas: Üstökös vagy idegen civilizáció űrhajója?
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
-
LOGOUT
Üdvözlet az Acer notebook topikban! Mielőtt kérdeznél ajánlott elolvasni az alábbi összefoglalót!!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Lagler
tag
ChME!
1. Nem azért vettem 533-ast, mert 667-essel nem menne. Ki mondta h nem menne?! Én nem. Megy az, csak más kérdés, hogy hogyan!
2. Nem terjesztek valótlanságokat, PC-n így működik, én csak átültettem az elméletet a notikra.
3. A fórum egy közösség, ahol megbeszélik a problémákat, kijavítják egymást, de legfőképpen: tisztelik egymást a tagok. (legalábbis más fórumokon így szokás) Tataniko-t meg hagyd békén légyszíves, neki legalább nemcsak a szája jár...
Végezetül: Én kérek elnézést!!
Üdv: Ákos -
Tataniko
tag
Úgylátszik továbbra is nehezen tanulsz, mindenkit kioktatsz, szemtelenkedsz az órán a tanárral és a pajtásaiddal, miközben egyéni kutató munkát nemtudsz felmutatni. Ha így folytatod, akkor kénytelen leszek beírni az ellenőrződbe............
mondjuk egy ötöst.....
Elmondom a gyengébbek kedvéért mégegyszer:
Nem az a fontos, hogy mi az igazság, hanem az, hogy mi legyen az igazság, vagyis hogy mi müködik. Mert mi találjuk ki, és mi fedezzük fel együtt, és közösen az igazságot most itt ezen a fórumon! Ez a korrekt hozzáállás, nem pedig a tudásalapú és tényalapú sötét felsőbbrendű tudat.
Új hozzászólás Aktív témák
- Eladó/Lenovo X240 Ultrabook/I5-4200U/8GB DDR3/Win 10Home/12,5" FHD/ !ÉRINTŐKÉP!/!!!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T14s G2 - i7-11GEN I 16GB I 1TSSD I 14" FHD Touch I W11 I Cam I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L460 - Intel 3955U I 8GB I 128GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo IdeaPad V15-IWL: i5-8GEN I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo V155-15API - Ryzen 5 I 8GB I 512SSD I 15,6" FHD I Radeon I HDMI I Cam I W11 I Gari
- ÁRCSÖKKENTÉS Menő retró konfig: Q9550, Gigabyte P43, 4GB RAM, ASUS GT730
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3326, 94% Akkumulátor
- DX Racer fekete gamer, irodai szék
- BESZÁMÍTÁS! Asus H370-A i5 9600K 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Zalman T7 Zalman 500W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest