Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Doky586: SecureBoot kulcsok frissítése (2026 nyara)
- potyautas: Olyan valóságosnak tűnt
- ricsi99: 6. Genes alaplap tündöklése kontra MS/Zintel korlátozásai
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Hieronymus: Az igaz barátság kezdete
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonkilencedik rész
- sziku69: Szólánc.
-
LOGOUT
Üdvözlet az Acer notebook topikban! Mielőtt kérdeznél ajánlott elolvasni az alábbi összefoglalót!!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Lagler
tag
Hali!
Észrevettétek, hogy a kijelző alatti ''ACER'' felirat egy idő után úgy átforrósodik, hogy meg is égethet???? Nekem a 3103-on van felirat, szép fényes, és kib***ott forró
Ez mitől lehet??? Normális egyáltalán? Próbálta már valaki?
Üdv: Ákos
u.i: Nekem is hullámzik a bill... -
Lagler
tag
Innox!
Nekem dual channelbe megy, ilyen modulok vannak benne:
DIMM1: Infineon AET660SD00-370A98X
DIMM2: Hyundai HYMP564S64BP6-C4
2x512 DDR2 533Mhz
Tudom, ezzel nem vagy érdemben kisegítve, csak én vagánykodtam kicsit...
Szerintem csak biosból lehet állítani, vagy keress hozzá progit...google barát
[Szerkesztve] -
Lagler
tag
Hát nemtudom miért mondják ezt azok a ''valakik'', de én javarészt kipróbáltam a Tataniko által írt dolgokat, és nekem minden flottul megy, semmi fagyás, semmi hiba, semmi. Csak a valós teljesítménynövekedés az, ami van.
Tehát ezennel hivatalosan is igazolom, hogy Tataniko-nak igaza volt, nekem sokal jobb lett a gép. Persze ez nem jelenti azt hogy mindenkinek hiba nélkül működni fog, de nekem működnek.Tudjátok: mindenki csak saját felelősségre... Ennyi.
Üdv: Ákos -
Lagler
tag
Vazze, télleg! Fingom nincs hogy került fel, amikor nem az aceres cd-ről telepítettem xp-t! Lehet, hogy a support cd-ről tettem fel, mert nem tudtam mi az

Mindegy, most már nincs fenn, de még mindig lassú reboot után is. -
Lagler
tag
válasz
Tataniko
üzenetére
Tataniko!
Nekem ezek a programok futnak:
[url=http://kepfeltoltes.hu/view/070128/futo_programok_www.kepfeltoltes.hu_.jpg]
[/url]
A képet a Képfeltöltés.hu tárolja. [url=http://www.kepfeltoltes.hu]http://www.kepfeltoltes.hu[/url]
nézd meg légyszi mi az ami abszolute felesleges lehet és nyugodtan kiiktathatom. köszi -
Lagler
tag
Hali!
Újra tettem a rendszert, ahogy mondtátok, de még mindig ugyanaz a helyzet: 5 perc mire kikapcsol!
Egyéb ötlet? Aki tudja a megoldást az írja meg pls
Lagler
tag
Hali!
Lenne egy kis gondom!
A notim az utóbbi időben kb 5perc múlva áll le a leállítástól számítva! Ez nagyon idegesítő. Ki tudja miért van ez? Registry cleanert meg ilyesmiket már kipróbáltam.
Jah és a billentyűzet ujjbegybe akadása nálam is jelentkezik
Lagler
tag
ChME!
1. Nem azért vettem 533-ast, mert 667-essel nem menne. Ki mondta h nem menne?! Én nem. Megy az, csak más kérdés, hogy hogyan!
2. Nem terjesztek valótlanságokat, PC-n így működik, én csak átültettem az elméletet a notikra.
3. A fórum egy közösség, ahol megbeszélik a problémákat, kijavítják egymást, de legfőképpen: tisztelik egymást a tagok. (legalábbis más fórumokon így szokás) Tataniko-t meg hagyd békén légyszíves, neki legalább nemcsak a szája jár...
Végezetül: Én kérek elnézést!!
Lagler
tag
Kedves ChME!
Lehet hogy igazad van, én nem értek ennyire hozzá. Csak gondoltam inkább legyen benne 2 db egyforma 533 Mhz-es modul, mint egy 533 Mhz-es és egy 667 Mhz-es. PC-nél sem szerencsés ha két különböző órajelű memória ketyeg benne, mert egyik a másikat ''visszafogja'', és csak a kisebb órajelen fut majd a 667-es is. (Így tanították nekem)
De ha nincs igazam, akkor majd Tataniko kollega kijavít, vagy éppenséggel megerősít az állításomban.
Lagler
tag
válasz
snoopafella
üzenetére
Kedves Snoopafella!
Én nem kaptam ugyanolyan memót, de órajelre egyezőt igen. az a lényeg, hogy 512 ddr2-533 mhz legyen. a gyártója nem számít, csak ne noname-et vegyél!
Lagler
tag
válasz
snoopafella
üzenetére
Snoopafella!
Én az Aqua Computer-ben vettem az enyémet, 10ezer volt bruttóban Aeneon 512 DDR2 533Mhz memória garival! Nekem tökéletesen működik!
Itt is van egy: http://www.aqua.hu/index.php?id=termekek&kat1_id=207&kat2_id=210&kat3_id=14&kat4_id=234&
Samsung 512 DDR2 2 év gari bruttó 11000 Huf! Elég korrekt!
Lagler
tag
Hali!
Ki tudná megmondani, miért nem írja a dvd-ket a 3103-as super-multija??? különböző dvd-kkel próbáltam, egyiket sem veszi be, mindegyikre kiírja hogy már nem üres, tegyek be üreset!
Eddig csak DVD-R minuszossal próbáltam.
Segíccsetek!!!!
Lagler
tag
Hali!
Ehhez a ''szarkínaizás''-hoz szeretnék hozzászólni: kb 5 évvel ezelőtt a kínai állam dollármilliókat(milliárdokat) invesztált abba, hogy high-tech szakembereket képezzen ki. Ez egyfajta minőség-modernizáció-hatékonyság koncepció volt. Ezeket a szakemberek ha megnézitek, szerte a világban, legfőképpen Amerikában és Franciaországban, de Németországban is a legnagyobb, legmodernebb, vezető cégeknél alkalmazzák. Nem véletlenül! Azonkívül a világ legtöbb és legügyesebb hackerét a kínaiak (meg persze az oroszok) adják.
Szóval a ''szarkínai'' voltaképpen csak a mi szemünkben szar, máshol kicsit jobban megbecsülik. Nekünk sajnos előítéleteink vannak a kínai cuccokkal szemben. Főleg az ''invázió'' kezdete miatt, amikoris tényleg nagyon silány termékek jöttek Kínából.
De! Ez az időszak elmúlt!! Úgyhogy lehet szídni az Acer kijelzőjét, de ha valaki kicsit utánajár, kiderül, hogy az istenített Dell, Asus, és IBM gépeiben ugyanaz a kijelző van! Talán kivétel ezalól az MSI.
De akkor hogy is van? Az Acerben van kijelzőhiba, az Asusban nics?? Ugyanazzal a kijelzővel? Dehogynincs!! Csak nem adnak pontos adatokat róla!
Kérem gondolkozni mielőtt valaki leoltja a másikat a sárga földig
u.i: ha nem így van, javítsatok ki. -
Lagler
tag
Hali!
Törökbálinti CORA-ban is van, én anno ott vettem, asszem még novemberben akcióban van, és SULINETES!!!
Lagler
tag
Hali!!
Nekem sikerült múlt pénteken a CORA-ban venni sulinetre egy ilyen 3103 NWLMi-t!
Nagyon szupi gép, nekem nem is kell több. Akit érdekel annak mondom hogy raktam bele még +512 ramot, és most már 128-as videókari van benne...ma toltam rajta a Warhammer 40,000 legújabb kiegészítőjét meg a GTA San Andreas-t és mindkettő akadás nélkül futott 1024x-es felbontásban. A WXGA kijelzőt meg csak ajánlani tudom!
WoW, Source, GTA-SA, WH40,000 megy rajta...meg majd még próbálok rajta pár játékot
Amúgy azt hallottam, hogy azért nem lehet kapni mert állítólag hiánycikk európa egyes részein és hogy a gyár nem bírja kapacitással, a szállításokat meg csúsztatják.
Lagler
tag
Sziasztok!
Megvettem tegnap a 3103 NWLMi-t! Sulinetes, és így a végére 100ezer lesz (mert ugye 60ezer leírható). Felraktam rá XP, mindent ami kell, CS 1.6, CS:Source...bakker...1024*768-ban folyamatosan fut mindkettő 10 játékossal...pedig a Source HL2 motoros játék! Ez a noti nekem nagggyyooooon bejött!!!
A WLAN nekem is nagyon szupi látja a sulim netjét, ami kb 200m légvonalban (lehetséges?).![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Egy probléma vele: feltettem a cd-ről a synaptics tapipad-driverét, azóta baszaxik. Van azóta újabb driver hozzá??
Jah és a WXGA nekem is bejött!
Hamarosan felzúzom a 3dmark '05-öt, azzal is tesztelem kicsit.
Már csak egy memória bővítés kell bele aztán hadd szóljon
Lagler
tag
Ahh köszi!

Közben én is utánanéztem, és találtam egy jó kis leírást, amit a magamfajta újoncokkal megosztanék, ha lehet:
http://www.computerlaptopmemory.com/installing_laptop_memory.html
Szerintem aki olyan kezdő mint én az is meg tudja csinálni ez alapján!
u.i: Amint meglesz a gép, letesztelem mit tud és majd jelentkezem! Nagyon kiváncsi vagyok erre az osztott videómemóriára
-
Lagler
tag
Hali!
Még egy kérdés...Hipermarketben vásárolnám meg a notit, és máshol vennék bele +512 ramot. Otthon bele tudom magamnak rakni, vagy kell hozzá a szakszervíz??
Ha bele lehet rakni otthon is, akkor azt hogyan kell? Asztali gépeket szereltem már, meg szedtem szét-raktam össze, de notit még nem. Mennyiben más ez? Mire kell figyelni egy memóriakártya berakásnál? Lehet ebbe a típusba egyáltalán mégegy memóriamodult rakni?
---> 3103 NWLMi
Köszi.
Lagler
tag
Sziasztok!
Köszi a gyors választ! Akkor belevágok a buliba -
Lagler
tag
Sziasztok!
Láttam alább írtátok, hogy jó kis gép az a 3103-as. Lenne is rögtön egy kérdésem!
Az Ati Radeon Xpress 1100/64mb videókari mit bír? Nekem konkrétan Counter-Strike 1.6-ra, és esetleg Counter Strike Source-ra kellene! (jól fusson)
Ez az osztott memória dolog hogy működik? Amit jelölnek az az alap és ehhez jön hozzá amit a rendszermemóriából használ, vagy nem? Csak azért kérdezem, hogy lehetséges-e hogy a 64mb-ot fel tudom tornázni 128mb-ra? Mert mindenhol így írják: ''akár 128mb osztott memóriával''.
Amúgy hétvégén tervezem venni a notit!
Please help me! Mi ez az osztoztt memória dolog???
Előre is köszi!
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Üzletből, garanciával, Dell Latitude 5540/ i7-1365u/16GB RAM/512GB SSD
- Asus ROG Strix G533ZW 15.6" FHD IPS i9-12900H RTX 3070Ti 32GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- Dell Pro 14 PC14250 14" FHD+ IPS érintő Ultra 5 235U 16GB 256GB NVMe magyar vbill ujjlolv IR kam gar
- HP EliteBook 650 G9 / i5-1245U / 32GB RAM / 512GB SSD / Garanciás / Hibátlan
- Asus ROG Scar 18 - RTX 5090 - 64GB Ram 2x2TB SSD
- Honor 400 Lite / 8/256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone 16, Apple iPhone 16e, Apple iPhone 16 Plus, Apple iPhone 16 Pro
- Honor X7 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÚJ Lenovo LOQ Intel Core i5-13450HX, 24GB, 512GB, RTX 5050(8GB), FHD IPS 144Hz
- Bomba ár! HP ZBook 15u G3 - i7-6G I 8GB I 256SSD I Radeon R7 I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)