Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- lezso6: Miért is jó, ha dohányzol?! Megéri rászokni!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Szólánc.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Lalikiraly: Kinek milyen setupja van?
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
-
LOGOUT
Üdvözlet az Acer notebook topikban! Mielőtt kérdeznél ajánlott elolvasni az alábbi összefoglalót!!
Új hozzászólás Aktív témák
-
kiscsáko
tag
válasz
k.sasa.87 #10482 üzenetére
hali,
sztem csak el akarnak hajtani, vagy pedig nagyon köcsög az aki olvasta a levelet...
itt egy pl. haver vett egy boltban összerakott gépet, majd később vett még hozzá egy vga-t meg egy firewire kártyát is...elvileg boltban kéne belerakniuk, mert ha otthon bütykölöd elvész a gari...
nah persze, haver megkérdezte, erre az eladó szépen mosolyogva mondta neki, hogy ne szórakozzon már..nyugodtan letépte a bolti pecsétet és belerakta a kártyákat..és még mindig meg volt a gari is...más: egy BIOS update nemigazán tud csinálni semmilyen hardveres károsodást, ami megint csak üti a gari elvesztése című verziót...
plusz mégegy: haver lefüstölte a gépet és mindent kicseréltek neki ami még garis volt, mert nem jöttek rá szervízben, hogy mi történt...
és próbáltad már többször ki-be kapcsolni, mert nekem is baszogatta a hardver jelszót az elején...aztán ki is lőttem, miután nekem sem fogadta el vagy kétszer...
-
uwel3168
csendes tag
válasz
k.sasa.87 #10482 üzenetére
Most olvastam bele ebbe: [link] s itt ez volt az egyetlen amin megakadt a szemem-->
,,Bármely programot, adatot vagy eltávolítható adatrögzítőt ért károsodásra vagy veszteségre. Minden program, adat vagy eltávolítható adatrögzítő elmentése az Ön felelőssége,, de mivel ez nem ,,program,, vagyis nem abban az értelemben vett program mint ahogy kitér rá, így sztem csak arra megy ki hogy elhajtson.
Új hozzászólás Aktív témák
- Gitáros topic
- Steampunk hangulatú, nem túl drága, de fémházas klaviatúrát mutatott be a Yunzii
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- PlayStation 5
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Győr és környéke adok-veszek-beszélgetek
- WordPress tartalom kezelő rendszer (CMS)
- Gumi és felni topik
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Marvel Snap
- További aktív témák...
- ÚJ Dobozos Lenovo ThinkPad T460 i5-6300U / 8GB / 256GB SSD / Magyar billentyűzet
- Vadonatúj Lenovo Thinkpad T14 Gen 5 Laptop Intel Core Ultra CPU-val
- Yoga Slim 7 15ILL9 15.3" 3K IPS érintő Ultra 7 256V Arc 140V 16GB 1TB NVMe IR kam gar
- Acer Nitro ANV16-41 16" FullHD 165Hz - Ryzen 8645HS - 32GB/1TB - RTX 4050
- Thinkpad T14 Gen2i 14" FHD IPS i5-1145G7 16GB 256GB NVMe SSD gar
- BESZÁMÍTÁS! PowerColor RED DEVIL 6900XT Ultimate 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3408
- AKCIÓ!!! Dell Latitude 5320 i3-1125G4 16GB 256GB magyarbill. 1 év garancia
- 120 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (ELKELT)
- BESZÁMÍTÁS! GMKtec NucBox M6 mini számítógép - R5 6600H 32GB DDR5 1TB SSD AMD Radeon 660M WIN11
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest