- Bambanő háza tája
- Asszociációs játék. :)
- Pendrive-ról bootolható "belakott" debian linux live Ventoy pendrive-on
- Szólánc.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Miért ne vegyél gagyi kínai LED izzósort...
- Az én érdekes, öszvér videokártyám...….
- Samsung LE40A536T1F LCD TV képhiba
- Digitális Állampolgárság Program
- leslieke
-
LOGOUT.hu
Üdvözlet az Acer notebook topikban! Mielőtt kérdeznél ajánlott elolvasni az alábbi összefoglalót!!
Új hozzászólás Aktív témák
-
gorlin
őstag
válasz DeviL-B #5324 üzenetére
Én nem vennék Acert.Annak ellenére hogy két hete vettem egy 5315-öt.
Kép tökéletes,ház egy kicsit vastag de nagyon masszív.A chipset nagyon új és elvileg jó is (gl960) viszont ami gagyi az a hűtőrendszere.Szerintem ilyen van a 200e-es kategóriáig az acerekben.Ez celeron de állandóan felpörög a venti,nincs olyan hogy csend van.ha internetezni akarsz nehogy celeront vegyél mivel nincs speedstep és állandóan teljes gőzzel megy.És állandóan csak ventillátor zajt fogsz hallani.
Én ezt ajánlom,hidd el sokkal jobban jársz ,én is egy nagy állat vagyok hogy nem ezt vettem
(máshol is kb ennyi)
[link]nem akarom senkinek a kedélyét borzolni de szerintem egy Toshiba sokkal jobb mint egy Acer...(minőség,megbízhatóság)
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- HP ZBook Fury 15 G8 Profi Tervező Vágó Laptop -50% i7-11850H 32/512 FHD IPS NVIDIA RTX A2000 4GB
- Új HP ZBook Firefly 16 G10 Profi Tervező Vágó Laptop -50% i7-1355U 16/1TB FHD+ RTX A500 4GB
- ASUS ROG Zephyrus G14 -14" WUXGA IPS 144Hz -Ryzen 7 6800HS - 16GB - 512GB - RX 6700S 8GB - 1 év gari
- HP Elitebook x360 G6 2in1 Prémium laptop 14" FULL HD IPS Érintőkijelző / Intel I7 / 16GB RAM
- HP Elitebook x360 G7 2in1 Prémium laptop 14" FULL HD IPS Érintőkijelző / Intel I7 / 16GB RAM
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest