Hirdetés

!!! SZERVERLEÁLLÁS, ADATVESZTÉS INFORMÁCIÓK !!!
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!

Új hozzászólás Aktív témák

• Predator2

addikt

üdv

lenne egy olyan problémám h amikor "kinyitom" a notebookom akkor akad és elég csúnya kattogó hangokat ad ki magából gondolom a zsanérjai akadnak
    mit csinálhatnék vele h megszűnjön a hiba?? elég idegesítő tud lenni + félek h idővel nagyobb baja lesz tőle

a második gondom az lenne h miután betölt a Windows van h lanon keresztül nincs netem olyan mintha egyszerűen nem tudna csatlakozni (Wifin keresztül ha arra váltok akkor mindig van netem) újraindítás/lekapcsolás általában megszokta oldani a problémát
    mi a lehet a gond? esetleg a biosfrissítés megoldaná? (azt honnan tudom meg milyen verziószámú a bios a gépen? és h lehet egyáltalán frissíteni?)
    Acer Bios

a harmadik kérdésem az lenne h most telepítettem rá friss win7 x86-ot az acer honlapjáról próbáltam hozzá divert letölteni viszont ott rengeteg van:
    honnan tudhatom h az én Acer Aspire 5738ZG típusomhoz melyik driverek tartoznak??
    tudom elég buta kérdésnek hangzik de pl a TouchPad ra nincs ráírva h melyik kell belőle és ezt még sorolhatnám tovább a Webkamerától kezdve stb

Köszönöm a segítségeteket

Új hozzászólás Aktív témák