Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- ricsi99: 6. Genes alaplap tündöklése kontra MS/Zintel korlátozásai
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Luck Dragon: MárkaLánc
- talmida: My Art II.
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- hcl: Olympus E-PL1 nyomozás
-
LOGOUT
Üdvözlet az Acer notebook topikban! Mielőtt kérdeznél ajánlott elolvasni az alábbi összefoglalót!!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Predator2
addikt
Helló
A segítségeteket szeretném kéni. Van egy Acer Aspire 5738zg notebookom.
Szeretném használni az acer recovery partíciót h vissza kapjam a gyári eredeti win7-et de sajna nem működik.
Mivel ez x64-es a gépemben meg 2gb ram van így feltelepítettem egy másik partícióra egy Prof x86-ot ami belebabrált a gyáriba.Pc fórumond találtam erre egy megoldást de sajna nálam nem fut le a folyamat rendesen

Nem találom a mbrwrwin mappát h installálni tudjam a rtmbr.bin-t.
Jelenleg így néznek ki a partíciók: [link]
És a Pqservice mappa:[link]Remélem tud valaki segíteni mert én már teljesen tanácstalan vagyok.
Vagy már annak is örülnék ha tudnátok olyat mondani aki tud vagy olyan fórumot.THX előre is
-
Predator2
addikt
Helló
kérlek nézzétek el nekem ha butaságot kérdezek
Van egy acer notebookom amin Windows 7 Home Premium x64 Operációs rendszer van gyárilag OEM verzió.
a gép hátulján ott is van a matrica.Miután elkezdtem használni a gépet feltelepítettem egy Windows 7 Professional verziót >> ezen nem voltak a gyártó által telepakolt vacakok. De a gyári WIN7 partícióját meghagytam.
A kérdésem az lenne hogyan lehet azt előhozni? Vagy mivel az OEM változat volt azt csak 1x lehet? Vagy h működik ez az egész egyáltalán?
THX
-
Predator2
addikt
elkezdtem a bios-t frissíteni kérdezte h frissíteni szeretném e? Ok elkezdett tölteni majd hirtelen kikapcsolt vártam vele egy kicsit majd bekapcsoltam hiba nélkül bekapcsolt és a frissített bios száma is egyezik
az lenne a kérdésem h acer-nél így frissít? mert egy kicsit megijedtem -
Predator2
addikt
köszönöm
-
Predator2
addikt
sikerült megnéznem a bios típusát
leírod nekem lécci h kell frissíteni? -
Predator2
addikt
üdv
lenne egy olyan problémám h amikor "kinyitom" a notebookom akkor akad és elég csúnya kattogó hangokat ad ki magából gondolom a zsanérjai akadnak
mit csinálhatnék vele h megszűnjön a hiba?? elég idegesítő tud lenni + félek h idővel nagyobb baja lesz tőlea második gondom az lenne h miután betölt a Windows van h lanon keresztül nincs netem olyan mintha egyszerűen nem tudna csatlakozni (Wifin keresztül ha arra váltok akkor mindig van netem) újraindítás/lekapcsolás általában megszokta oldani a problémát
mi a lehet a gond? esetleg a biosfrissítés megoldaná? (azt honnan tudom meg milyen verziószámú a bios a gépen? és h lehet egyáltalán frissíteni?)
Acer Biosa harmadik kérdésem az lenne h most telepítettem rá friss win7 x86-ot az acer honlapjáról próbáltam hozzá divert letölteni viszont ott rengeteg van:
honnan tudhatom h az én Acer Aspire 5738ZG típusomhoz melyik driverek tartoznak??
tudom elég buta kérdésnek hangzik de pl a TouchPad ra nincs ráírva h melyik kell belőle és ezt még sorolhatnám tovább a Webkamerától kezdve stbKöszönöm a segítségeteket
-
Predator2
addikt
leírhatná nekem valaki h kell a touchpad multitouch funkcióti használni ill milyen progi kell hozzá?! és milyen progiknál működik?
THX előre is -
Predator2
addikt
üdv azt h lehet megcsinálni h amikor gépet bekapcsolom akk a vezetéknélküli LAN mindig tiltott legyen?? mindig kikell kapcsolnom nem nagy dolog de idegesít
Acer Aspire 5738ZG és Win7 x64-em van
THX előre is -
Predator2
addikt
ilyenekre gondoltam
Acer Backup Manager
acer recovery management
stb........
új rendszert raktam a gépre de cd nemvolt a notebookomhoz
( Aspire Aspire 5738ZG) win7 ultimate x64 -
Predator2
addikt
üdv
honnan lehet friss acer-es progikat szerezni vagy azokat mindig csak az adott notebookokon lehet megtalálni?? -
Predator2
addikt
hát sajna nekem olyan nincs szóval akk ha megformázom a vinyóm a vinyót akk minden elvész :S
THX a választ!!
-
Predator2
addikt
Üdv
Vettem egy Acer (AS5738ZG-432G25MN) notebookot
Nem kaptam hozzá driver cd-t és mivel újraszeretném telepíteni mert televan sok olyan programmal ami nekem nem kell azokról magamnak kell gondoskodni vagy a win7 miatt nem kaptam?? A másik kérdésem az lenne h az acer-es programokat megtartanám vagy az nem lehetséges? Ha meghal a win7 akk megint feltelepíti magát mint az első alkalommal ha nem formázom meg?Rem érthetők voltak a kérdéseim

THX a válaszokat előre is
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- 3D nyomtatás
- WLAN, WiFi, vezeték nélküli hálózat
- Vivo X300 Ultra - tárcsázz, ha van rá keret!
- Suzuki topik
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- Autós topik
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Yettel topik
- További aktív témák...
- Asus ROG Scar 18 - RTX 5090 - 64GB Ram 2x2TB SSD
- Bomba ár! Dell Vostro 5620 - i5-1240P I 8GB I 256SSD I 16" WUXGA I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Dell Vostro 15 3515 - Ryzen 5 I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo IdeaPad V110 - i5-6GEN I 8GB I 128SSD I 15,6" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! HP Pavilion 15 - i5-4GEN I 8GB I 750GB I 15,6" HD Touch I Cam I W10 I Garancia!
- Lenovo ThinkPad T470,14",HD,i5-6300U,8GB DDR4,256GB SSD,Win11
- Honor 90 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 7 265KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- 27% - GAMING PC! i5-12400F / RTX 4060 / 16GB DDR5 / 1TB NVMe / B760 / 650w! BeszámítOK
- Lenovo L14 Ryzen 5 4500U Refurbished - Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest