- Cifu: Űrhajózás 2025 - Összefoglaló írás
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- lkristóf: Prohardver fórum userscript – hogy lásd, mikor neked válaszoltak
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Szólánc.
- Sapphi: StremHU | Source – Self-hostolható Stremio addon magyar trackerekhez
Új hozzászólás Aktív témák
-
Van egy kis (nekem nagy) problémám.
Eléggé kezdő vagyok Access-ben, és a következő dolgot kéne megoldanom.
Tehát adott egy nyílvántartó program, melynek lényege, hogy kocsik által megtett utat tart nyílván. Ehhez adott egy rendszám, meg egy kezdő és egy végső kilométer minden rekordhoz.
A probléma ott van, hogy új rekord felvitele esetén a formnak automatikusan ki kéne töltenie a kezdő kilométert oly módon, hogy megkeresi azt az utolsó rekordot, melyben ugyanaz a rendszám szerepel, és a megtalált rekordból bemásolja az végső kilómétert az új rekord kezdő kilométerébe.
Tehát pl:
Rekordban van RSZ, KEZDOKM, VEGSOKM mezők.
Új rekordnál miután beírták az RSZ-t, megkeresi az előző ugyanolyan RSZ-ű rekordot, és onnan bemásolja a VEGSOKM-et, az éppen kitoltés alatt álló KEZDOKM-be.
Én az onChange esemény-re gondoltam, mitn kiindulópont, de azt sem tudom, hogy hogyan keressem meg az előző azonos RSZ-ű rekordot (SQL-t sem meg Visual Basic-et, na meg az Access-t sem isemrem nagyon).
Előre is köszi a segítséget.
Új hozzászólás Aktív témák
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Játékkulcsok ! : PC Steam, EA App, Ubisoft, Windows és egyéb játékok
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- SzoftverPremium.hu
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 128GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4357, 100% Akkumulátor
- PS Plus előfizetések kedvező áron
- BESZÁMÍTÁS! MSI B350M R7 1800X 16GB DDR4 120GB SSD 1TB HDD RX 5600 XT 6GB Rampage SHIVA 400W
- LG 45GS95QX - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- SzuperÁron! 5G LTE! Microsoft Surface Pro 8 i7-1185G7 16GB 512GB 1 év garancia - hajszálrepedt
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest