- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- plevips: Sorozatkövető v 1.1
- Depression: Hardver rúzs effektus?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- eBay-es kütyük kis pénzért
- erer1000: Milyen tesztekre lennétek kíváncsiak a lenti káosz gépet illetően?
- bambano: Bambanő háza tája
- moongoose: 1994-es UFO: Enemy Unknown(X-COM: UFO Defense) háttérkép modernebb kiadásban.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Van egy kis (nekem nagy) problémám.
Eléggé kezdő vagyok Access-ben, és a következő dolgot kéne megoldanom.
Tehát adott egy nyílvántartó program, melynek lényege, hogy kocsik által megtett utat tart nyílván. Ehhez adott egy rendszám, meg egy kezdő és egy végső kilométer minden rekordhoz.
A probléma ott van, hogy új rekord felvitele esetén a formnak automatikusan ki kéne töltenie a kezdő kilométert oly módon, hogy megkeresi azt az utolsó rekordot, melyben ugyanaz a rendszám szerepel, és a megtalált rekordból bemásolja az végső kilómétert az új rekord kezdő kilométerébe.
Tehát pl:
Rekordban van RSZ, KEZDOKM, VEGSOKM mezők.
Új rekordnál miután beírták az RSZ-t, megkeresi az előző ugyanolyan RSZ-ű rekordot, és onnan bemásolja a VEGSOKM-et, az éppen kitoltés alatt álló KEZDOKM-be.
Én az onChange esemény-re gondoltam, mitn kiindulópont, de azt sem tudom, hogy hogyan keressem meg az előző azonos RSZ-ű rekordot (SQL-t sem meg Visual Basic-et, na meg az Access-t sem isemrem nagyon).
Előre is köszi a segítséget.
Új hozzászólás Aktív témák
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok GARANCIÁVAL!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- The Elder Scrolls Online Imperial Collector s Edition
- Eladó Apple iPhone 12 64GB / 12 hó jótállás
- Akciós kisWorkstation! Dell Precision 3560 i7-1165G7 4.7GHz / 16GB / 512GB / Quadro T500 2GB FHD 15"
- HIBÁTLAN iPhone 11 64GB White-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4389, 100% Akksi
- Fujitsu ESPRIMO Q556/2 USDT,I5-7400T,8GB DDR4,256GB SSD,DVD,WIN11
- BESZÁMÍTÁS! Inno3D iChill X3 RTX 3080 Ti 12GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest