- GoodSpeed: Keychron V6 Max (HU) Mechanikus vezetéknélküli billentyűzet (Bluetooth, RF, USB)
- horzoli: Auchan házhozszállítás
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- plevips: Sorozatkövető v 1.1
- norbx: IRC a 90-es évek és a 2000-es évek elején
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
Új hozzászólás Aktív témák
-
Van egy kis (nekem nagy) problémám.
Eléggé kezdő vagyok Access-ben, és a következő dolgot kéne megoldanom.
Tehát adott egy nyílvántartó program, melynek lényege, hogy kocsik által megtett utat tart nyílván. Ehhez adott egy rendszám, meg egy kezdő és egy végső kilométer minden rekordhoz.
A probléma ott van, hogy új rekord felvitele esetén a formnak automatikusan ki kéne töltenie a kezdő kilométert oly módon, hogy megkeresi azt az utolsó rekordot, melyben ugyanaz a rendszám szerepel, és a megtalált rekordból bemásolja az végső kilómétert az új rekord kezdő kilométerébe.
Tehát pl:
Rekordban van RSZ, KEZDOKM, VEGSOKM mezők.
Új rekordnál miután beírták az RSZ-t, megkeresi az előző ugyanolyan RSZ-ű rekordot, és onnan bemásolja a VEGSOKM-et, az éppen kitoltés alatt álló KEZDOKM-be.
Én az onChange esemény-re gondoltam, mitn kiindulópont, de azt sem tudom, hogy hogyan keressem meg az előző azonos RSZ-ű rekordot (SQL-t sem meg Visual Basic-et, na meg az Access-t sem isemrem nagyon).
Előre is köszi a segítséget.
Új hozzászólás Aktív témák
- Mesterséges intelligencia topik
- Babra megy a játék az iPhone 18 Pro esetében
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Motorola Signature - mielőtt aláírnád...
- Arc Raiders
- Sorozatok
- Egy fekete autó követ, ha beszállsz a robotaxiba
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Építő/felújító topik
- Proxmox VE
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S23/Samsung Galaxy S23+/Samsung Galaxy S23 Ultra
- Lenovo Thinkcentre M70s Gen 4 i5-13500 16gb 512GB UHD Graphics 770+ajándék
- Dell Latitude 3510 15,6", i5 10210U, 8-16GB RAM, SSD, jó akku, számla, garancia
- DJI mini 3 drón display unit
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest