Hirdetés
- Luck Dragon: Óraátállítás
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- Hieronymus: Hogyan parkolj hátramenetben profi módon
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- NvidiaRTX: Xiaomi Electric Scooter 6 Max: Az első rollerem
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Van egy kis (nekem nagy) problémám.
Eléggé kezdő vagyok Access-ben, és a következő dolgot kéne megoldanom.
Tehát adott egy nyílvántartó program, melynek lényege, hogy kocsik által megtett utat tart nyílván. Ehhez adott egy rendszám, meg egy kezdő és egy végső kilométer minden rekordhoz.
A probléma ott van, hogy új rekord felvitele esetén a formnak automatikusan ki kéne töltenie a kezdő kilométert oly módon, hogy megkeresi azt az utolsó rekordot, melyben ugyanaz a rendszám szerepel, és a megtalált rekordból bemásolja az végső kilómétert az új rekord kezdő kilométerébe.
Tehát pl:
Rekordban van RSZ, KEZDOKM, VEGSOKM mezők.
Új rekordnál miután beírták az RSZ-t, megkeresi az előző ugyanolyan RSZ-ű rekordot, és onnan bemásolja a VEGSOKM-et, az éppen kitoltés alatt álló KEZDOKM-be.
Én az onChange esemény-re gondoltam, mitn kiindulópont, de azt sem tudom, hogy hogyan keressem meg az előző azonos RSZ-ű rekordot (SQL-t sem meg Visual Basic-et, na meg az Access-t sem isemrem nagyon).
Előre is köszi a segítséget.
Új hozzászólás Aktív témák
- Alien Deathstorm: új belső nézetes akció-horrort készít a Rebellion
- LEGO klub
- Táncolni még nem tud, de stabilan áll az Android 17 a lábán
- Milyen TV-t vegyek?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Luck Dragon: Óraátállítás
- VR topik
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Gyúrósok ide!
- OLED TV topic
- További aktív témák...
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- MS SQL Server 2016, 2017, 2019
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok GARANCIÁVAL!
- LG 27GX700A-B - 27" OLED Tandem / QHD 2K / 280Hz 0.03ms / 1500 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- Lenovo IdeaPad Slim 3 Ryzen 7 8840HS 15" FHD+ 24GB 1000GB Teljeskörű garancia
- Szuper áron eladó Honor MagicBook 16 Series /Ryzen5-5600H/16GB/512 SSD/FHD/IPS/144Hz
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5050 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 45GS95QX - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest