- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Okos Otthon kezdőknek
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
- vrob: Az utolsó DOS játékok 1996 - 1997-ben, egy korszak lezárul
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- hcl: Döglött tabletből wifis kijelző kókány
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
zserrbo
aktív tag
válasz
undercover #12135 üzenetére
A deréktámasz milyen? Ha jól látom csak a magasságát lehet állítani, az erősségét nem.
-
csocs
tag
válasz
undercover #12121 üzenetére
Azért nem volt nehéz összeszerelni, két pattintás.
Részemről elégedett vagyok vele. Jó a derekamnak, nem nyomja a combomat, elég hosszú is az ülőlap. (182cm, 105kg) Fura volt úgy széket venni, hogy ki sem próbáltam. De előtte egy IKEA-s székkel annyira pórul jártam, hogy konkrétan 2 hétig ülni nem tudtam más széken sem, annyira bekrepált a derekam. Váltani kellett.
-
LLKobe
veterán
válasz
undercover #12123 üzenetére
Zsútúbon keress rá az ergonomic seatingre.
-
undercover
őstag
válasz
undercover #11984 üzenetére
Hali!
Haworth székrendelés Chapter 2...
Az Aloha székemet január 30-án rendeltem meg és ma kaptam meg február 20-án. Ha összeszerelem meg kipróbálom majd mesélek még
-
csocs
tag
válasz
undercover #12022 üzenetére
Neked megjött? Én szerdán kapom meg, jan. 31-én rendeltem, úgymond az ajánlásodra, a kommentjeid alapján.
-
LLKobe
veterán
válasz
undercover #11984 üzenetére
Ingyen szállításnak ne nézd a fogát
-
mikej95
aktív tag
válasz
undercover #11897 üzenetére
2015-ös szintén.
-
idegen lény
addikt
válasz
undercover #11922 üzenetére
Akkor semmit, ahhoz felesleges ergonomikus szék. Bár nehezen tudom elképzelni, hogy valaki akár csak egy órán keresztül is cövekegyenes háttal üljön. A helyes dőlésszög pedig még a leggyakrabban használt, asztalhoz előre hajolva ülő testhelyzetben sem lehet kisebb 90°-nál. Az optimális támasztás, helyes dőlésszög és testtartás esetén a szív, az emésztő- és légzőszervek terhelése jelentősen lecsökken, ami növeli az életminőséget és meghosszabbítja az életet. A forgószékek esetében általános nehézség, hogy az ergonómiai tervezés az átlagos testi arányokkal rendelkező, ideális emberképből indul ki, akinek térdei és csípője ülés közben 90 fokos szöget zár be, hátgerince a nagykönyvben megírt módon formázza a dupla S-t, könyökei pedig pontosan derékszögben vannak behajlítva. Továbbá a billentyűzet és a monitor is tökéletesen vannak elhelyezve az ideális íróasztalon. Ez az elmélet, a valóság egészen más.
A szinkron mechanikás szék lehetővé teszi a törzs előre-hátra történő mozgását. miközben folyamatosan megtámasztást nyújt a hátnak. Az ülőlap és a háttámla szinkronizált, azaz összehangolt mozgásának hatására a derékra nehezedő terhelés csökken, és a szék dinamikusan követi a használó mozgását. Csökkentheti az ülőmunka miatt fellépő izom- és ízületi megterheléseket. Mérésekkel kimutatták, hogy a csigolyaporcok összehúzódása kisebb a szinkronos székekben, mint a hagyományos, rögzített székeknél, mivel az az ülő személyt természetellenes mozdulatokra kényszeríti. A dinamikus ülés lehetővé teszi az ülési szög változtatását, serkenti a láb mozgását, ami aktiválja a vénapumpákat, és megakadályozza a lokális ödéma vagy elzáródás kialakulását a láb szöveteiben. Telefonálni vagy elmélkedni kényelmesebb hátra dőlve. Ilyenkor az agyba több vér áramlik, ami fokozza a szellemi teljesítőképességet.
"A gerincet legjobban terhelő testhelyzet az állást, a fekvést, de még a törökülést és a guggolást is messze megelőzve maga az ülés.
Ha az állást tekintjük 100% terhelésnek, akkor a fekvés 25% terhelést jelent, a kihúzott háttal történő ülés azonban már 140%-ot, a görnyedt, helytelen ülés pedig 275%-ot! Ehhez jön még a tény, hogy a porckorongok hagyományos ülés közben asszimetrikusan terhelődnek, ami azt jelenti, hogy a 200%-ot meghaladó terhelés a gerinc egyik vagy másik oldalán akár 300% fölé is kúszhat.
Érthető, hogy ezt a testünk nem viseli el huzamosan, és csak idő kérdése, hogy mikor jelentkeznek az első olyan tünetek, amik ezzel kapcsolatosak. És nem is gondolnánk, milyen sok dolog van összefüggésben a helytelen üléssel."
Az ábrán sajnos hátra dőlve ülő helyzet nincs, de mivel az enyhén fekvő testtartásnak felel meg, ezért az egyenes ülés és a fekvés között van valahol terhelésben, vagyis kisebb a gerincre nehezedő nyomás, mint egyenes ülésnél.
Bővebben: Miért dönthetőek az irodai székek? -
LLKobe
veterán
válasz
undercover #11899 üzenetére
A Jysk-es széknél bármi jobb. Szerintem nem lesz gondod az Alohával, amit kell azt lehet rajta állítani. Tartós is lesz, gari is van rá, nagyon nem fogsz vele mellé sztem.
De majd kérünk mindenképpen beszámolót -
lockdown90
senior tag
válasz
undercover #11897 üzenetére
az enyém 2015
-
LLKobe
veterán
válasz
undercover #11875 üzenetére
Haworth hivatalos oldalán mikor szoktak lenni amugy általában akciók?
Általában ünnepekkor, karácsony, black friday, tavaly húsvétkor is volt.
De a multibútornál emailben valahogy nem értették meg mit akarok kérdezni...
Miért, mit akartál kérdezni?
Venni egy 10 éves Zodyt, hogy én használjam ismét 5-10 évig valameddig. Aztán még nem lehetek biztos abban sem, hogy rendesen kitisztitották szóval arra is szánjak időt nem tudom... Akármilyen erős a szék 10 év az 10 év.
Szerintem kicsit túlgondolod. Ez olyan mint a használt autó; van ami 3 évesen úgy le van lakva mint a szemét, és van ami 20 évesen is makulátlan.
Nyilván te tudod mire van szükséged, de csak a kora miatt nem aggódnék. Nekem is van egy kereken 10 éves Zody itthon, pedig az kapott rendesen az évek során, de ha kitisztítatnám nem mondanád meg hogy 1 hete, vagy 10 éve gyártották. Az Aeron-om nagyrészt 26 éves, és teljesen hibátlan a mai napig.Ezzel nem a használt székre akarlak rábeszélni, csak azt mondom hogy csak a kora ne riasszon el. Nyilván ha karcmentes makulátlan darabot akarsz, akkor újat vegyél. Illetve ha használtat veszel, tudakold meg hogy milyen okokkal és feltételekkel állhatsz el a vásárlástól ha mégsem tetszene valamiért.
-
idegen lény
addikt
válasz
undercover #11769 üzenetére
Itt 120 kg-t írnak a teherbírására, a Zodyra és a Fernre meg 150 kg-t.
A szinkron mechanika pont a hátradőlésnél számít. Egy ergonomikus szék legfontosabb része, legalábbis a passzív székeknél. A fejlettebb ergonómiájú aktív székeknél már nincs rá szükség. -
LLKobe
veterán
válasz
undercover #11769 üzenetére
Esetleg őt kérdezd hogy megkapta-e már.
-
idegen lény
addikt
válasz
undercover #11766 üzenetére
Miért nehéz? Az Alohának 120 kg a teherbírása, a Zodynak és a Fernnek 150 kg. Már ez rengeteget elárul a két szék közti különbségről, és ez elég nagy különbség. A Zody ülőlapja előre is tud dőlni, az Aloháé nem. Ez egy ritka képesség még az ergonomikus székek között is, és nagyon hasznos, ha valaki íróasztalnál szokott dolgozni, arra ráhajolva. A Zody gerinckímélő szinkron mechanikás szék, az Alohának alig mozdul hátradőlés közben az ülőlapja. Az Aloha egy lebutított Zody, ami az áruk közti különbségben is kifejeződik.
A fekete ülésű Zody most csak 375.500 Ft.
-
LLKobe
veterán
válasz
undercover #11766 üzenetére
A Zody többet tud, az alohára viszont ott a sok gyári gari.
Én a helyedben összsedném mik a tudás beli különbségek, és akkor el lehet dönteni azok mennyire fontosak számodra.
Vagy megrendeled az alohát, ha nem jön be, díjmentesen visszaküldöd.
Ezt már te tudod. De ha pestre megoldható az eljutás, a Haworth bemutatótermében mindkettőt ki tudod próbálni.
-
lockdown90
senior tag
válasz
undercover #11759 üzenetére
hááát lehet van 5-6 éves is, az enyém GE céges leltár matrica alapján 2015
meg is lepődtem rajta, hogy nem esett még szét azóta -
Marci112233
addikt
válasz
undercover #11757 üzenetére
Többen is írták hogy használtak vagy használnak ilyen széket és jó, és én is azért mertem bevállalni.
-
idegen lény
addikt
válasz
undercover #11742 üzenetére
Nem meglepő módon éppen most akciós.
Szerintem ez ilyen örök akciós trükk.
Miből gondolod, hogy utána nem lesz? Meg, hogy mindig pont 100 darab van raktáron? Ja, meg még ki tudja mennyi egy másik raktárban. Külföldön tömegével selejtezik le az irodaházak a használt székeket, szinte ingyen adják őket, csak vigyék, mert kell a hely az új székeknek. Örülnek, ha nem kell az elszállításukért fizetniük. Úgyhogy le a kalappal a Multibútor előtt, fillérekért szerzik be őket, aztán eladják a csóró magyaroknak darabját 130 ezerért. Ez mekkora üzlet már! Mondjátok már meg, mennyi a haszon egy használt Zody eladásán? Kíváncsi lennék rá. Csak egy gyors vegytisztítás, és máris úgy néznek ki, mintha újak lennének. Ezt azért nyugaton sokkal elegánsabban csinálják. Ott szétszedik az összes széket alkatrészeikre, mindet átnézik, és amit kell, azt kicserélik újra, felújítják a habszivacsot és még tesznek is hozzá, stb. Azok szinte tényleg új székek lesznek rendes garanciával, nem csak egy évvel. Ezeket úgy hívják, hogy felújított (refurbished) székek, ami nálunk sajnos ismeretlen fogalom. De a szállító cég is jó nagyot kaszál ezeken, 25 ezer forint egy szék kiszállításáért? Szerintem egy autó kiszállítása nem kerül ennyibe. -
idegen lény
addikt
válasz
undercover #11742 üzenetére
Nem meglepő módon éppen most akciós.
-
idegen lény
addikt
válasz
undercover #11723 üzenetére
Azt az ABILDAA széket verd ki a fejedből, ha kicsit is fontos az egészséged. Passzív székből csak szinkron mechanikásat szabad venni, ha nem akarod legyilkolni a gerinced. Ez a szék nem szinkron mechanikás, a gamer székek nem is szoktak azok lenni, és egyik Jysk-szék sem az. Nekem TAMDRUP székem volt a Jyskből. Nagyon kényelmes szék, de gerincgyilkos az is, mint az összes Jysk-szék. [link]
-
LLKobe
veterán
válasz
Én még mindig szemezgetek a jysk-es szövet ABILDAA székkel 75 ezerért. Legalábbis ezt kitudom próbálni.
És mi a drága, egy tartós minőségi cucc ami hosszú évekig tart 150ért, vagy egy silány minőségű ami 1-2 év után kuka 75ért? És tapasztalatból mondom, a jysk-es cuccok tényleg silányak. Ezzel a konkrét székkel nincs tapasztalatom, de bármit vettem ott, az a legolcsóbb anyagokból volt, nyekergett, inogott. Nem is vásárolok ott többet, bár ez magánvélemény.
De ha jól értem az ára most bruttó 129 ezer forint meg ehhez jön hozzá 25 ezer kiszállítási díj?
Jól érted.
Az már úgy kb duplaannyiba kerül mint az olcsóbb és gyengébb minőségű tudom jysk-es.
Visszautalnék az első kérdésemre.
Nyilván ha nincs több pénz rá oké, de ha van lehetőséged vedd a jót, és nem kell két éven belül újra széken gondolkodnod.A háttámla is kényelmes? Ezekben a hálós megoldásokban mindig kételkedek kicsit
Szerintem kényelmes, és még nem hallottam mástól se hogy ne lenne az. A három nagy gyártó hálói nagyon jó minőségűek, nem kell félni tőle. Az olcsóknál / noname-eknél már más a helyzet.
-
Marci112233
addikt
válasz
A hálótól én is félek picit de a Zody-n ott a deréktámasz is ami azért merevíti szerintem a szövetet is.
-
idegen lény
addikt
válasz
undercover #11685 üzenetére
Már egyszer bemásoltam.
"Az Európai Parlament és a Tanács 2011/83/EU számú irányelvének, továbbá a fogyasztó és a vállalkozás közötti szerződések részletes szabályairól szóló 45/2014. (II.26.) Korm.rendelet szabályozása értelmében Fogyasztó a megrendelt termék kézhez vételétől számított 14 napon belül indokolás nélkül elállhat a szerződéstől, visszaküldheti a megrendelt terméket." "A termék visszaküldésének költségét a fogyasztónak kell viselnie"
"A jótállás időtartama egy év.""A használt állapotú termékek esetében a Felhasználó nem jogosult minőségi reklamációval élni! A Felhasználó az ajánlatkérés elküldésével tudomásul veszi, hogy a használtnak megjelölt termékek esetenként hiányosak, nem teljesértékűek és ezzel kapcsolatban nem jogosult minőségi reklamációra!"
-
Merchior
tag
válasz
undercover #11685 üzenetére
Nem igazán lehet ezeket összehasonlítani:
- Az egyik egy nagynevű ismert gyártó felsőkategóriás széke, használtan, egy profi szaküzlettől.
- A másik pedig egy a fórumozók számára ismeretlen gyártó alap kategóriájú széke, újonnan, egy a fórumozók számára ismeretlen webshop-ból.
- Előbbinek az új ára az utóbbi kb. 3 - 4-szerese, így messze az alma-körte esete.A Frezza-t én csak akkor venném meg, ha lenne kedvem, időm, energiám és fölösleges pénzem a visszaküldéssel, majd az alternatíva kereséssel vesződni, hogyha esetleg nem jön be - így legalább lenne tapasztalat ezzel a típussal is
A Zody többünknek bevált itt a fórumon, találni róla beszámolókat, videókat, de most sem lehet eléggé hangsúlyozni, hogy ki kell próbálni. Neked nem biztos, hogy ugyanúgy be fog jönni.
egyébként budapestiként is szabadnapot vettünk ki az asszonnyal, hogy elmenjünk, beleüljünk, kipróbáljuk, átgondoljuk, beszélgessünk a Multibútor értékesítőivel, hazahozzuk, stb, szóval emiatt én azt tanácsolom a vidékieknek is, hogy szánják rá az időt. Jobban megéri üres kézzel hazamenni, mint kényelmetlen, egészségre káros székben ülni hónapokat/éveket.
-
idegen lény
addikt
válasz
undercover #11672 üzenetére
Igen, ebben segít a garanciaidő. A hosszabb garanciaidő nyilvánvalóan nagyobb tartósságot is valószínűsít, hiszen a garanciaidő lejártáig feltételezik az adott székről, hogy meddig fog kitartani. Ezeket a garanciaidőket vagy a gyártók vagy a forgalmazók határozzák meg, akiknél senki sem ismeri jobban a székeik teherbírását. Persze, ez nem vonatkozik az IKEA kamu 10 éves garanciájára. A legideálisabb a teljes körű garancia.
Ezek nem az ő székeik, hanem különböző, (általában) ergonomikus székeket gyártók székeit forgalmazzák, néhányat közülük egyedül ők a hazai piacon. Ha a garancia szerint nézzük, akkor messze kiemelkednek közülük a SpinaliS székek, amiknek egyedül ők a hazai forgalmazói, mivel ezeknek a székeknek a teljes szerkezetére (a kárpitozás kivételével) élettartam-garanciát adnak. Ennél hosszabb garanciát már nem is lehetne adni, hiszen ez egy életre szóló garancia. Ezek a legegészségesebb székek a hazai piacon, mert folyamatosan mozgásban tartanak, mintha egy ülőlabdán ülnél, csak annál sokkal drágábbak, viszont aki megszokja, annak egy szék elvileg elég lehet egész életére. Olyan egyszerű a szerkezete, hogy nem is tud benne mi elromlani, és szinte fém az egész, gyakorlatilag egy IFA-rugón ülsz. Érdemes lehet egy hétig kipróbálni. [link] Sokat elmond a székről, hogy az összes dolgozójuk ilyen székben ül. Nekem ezek a székek túl drágák, ezért először vettem két ülőlabdát, hogy akkor majd azokon fogok ülni. Hát, egy darabig tudsz rajta ülni, de sok probléma van vele. Egy labdának hely kell, mindig útban van, arrébb gurul, nem elég kényelmes, és nem is arra találták ki, hogy nyolc órát ülj rajta. [link] Ezért vettem egy Schildkröt Dynamic féllabdát, amin tetszőleges ideig ülhetek bármilyen széken. Rendeltem hozzá húszezer forint körül az egyik kínai oldalról egy egyszerű, gamerszerű BlitzWolf széket, és arra teszem a féllabdát. Ez így tökéletes is lenne, csak ehhez így már kicsit alacsony lett a számítógépasztalom magassága. Meg kéne emelnem valamivel, vagy alacsonyabb széket kéne szereznem hozzá. Ha tudtok egy alacsonyabb széket ajánlani, megköszönném.
-
idegen lény
addikt
válasz
undercover #11653 üzenetére
Ja és a használt Zody 129 413 Ft-ba kerül, nem százezerbe, az csak a nettó ára.
Csak a félreértések elkerülése végett szólok, mert 100-at írtál. -
idegen lény
addikt
válasz
Szerintem az IKEA- és a Jysk-szék sem szinkron mechanikás, úgyhogy már csak ezért is felejtős, és ahogy azt ma Cifu írta: "az Ikea 10 éves garanciája üres lózung".
Mi a nyavajatörés az az Aloha szék? Kerti szék van ilyen néven.
Az új Zody inkább 500 ezer forint körül van, a százezresek mind használtak.
Azok mind használt székek, csak nem írják oda, mert így többen veszik, pedig kötelező lenne."Az Európai Parlament és a Tanács 2011/83/EU számú irányelvének, továbbá a fogyasztó és a vállalkozás közötti szerződések részletes szabályairól szóló 45/2014. (II.26.) Korm.rendelet szabályozása értelmében Fogyasztó a megrendelt termék kézhez vételétől számított 14 napon belül indokolás nélkül elállhat a szerződéstől, visszaküldheti a megrendelt terméket." "A termék visszaküldésének költségét a fogyasztónak kell viselnie"
"A jótállás időtartama egy év."
"4.6. A Szolgáltató egyértelműen jelzi a weboldalon, hogy mely termékek használtak és mely termékek új állapotúak." Ezt nem tartják be, a használtakat nem jelzik.
"A használt állapotú termékek esetében a Felhasználó nem jogosult minőségi reklamációval élni! A Felhasználó az ajánlatkérés elküldésével tudomásul veszi, hogy a használtnak megjelölt termékek esetenként hiányosak, nem teljesértékűek és ezzel kapcsolatban nem jogosult minőségi reklamációra!"
-
lockdown90
senior tag
válasz
nem biztos, hogy vissza lehet kuldeni.
ra kellene kerdezni, engem is erdekelne -
coller21
tag
válasz
undercover #11632 üzenetére
Próbáltam ezt a Frezza TAKK széket, kb olyan mint az Ikea Markus, emelhető a karfa, de cserébe sokkal kényelmetlenebb volt számomra. 70kg vagyok, de recsegett, ropogott alattam. Szerintem nem sokáig bírná a 120kg-ot. Hawort Zody inkább használtan, nekem az nagyon bejött. Előtte több féle Antares volt amit a cégeknél használtam, azok is sokkal jobbak ennél a Tikk-Takk-nál. Zody 500db van a multibutornál, van nagyon patika, de strapássabb is. Sokat raknak fel Facebook Marketplace-ra is prívát. Nemsoára megyek venni én is egyet, itt lakok tőlük 1000 méterre kb, annyira bejött asszonynak is a Zody, hogy kap egyet ajándékba. Annyi hogyha 185 cm felett vagy, akkor már lehet nyomni fog felül. Nekem 182- vel még kényelmes. De ez testalkat kérdése is persze. Ja és bőséges náluk a választék, kedvesek és van szakértelem.
-
LLKobe
veterán
válasz
undercover #11632 üzenetére
Az a helyzet, hogy te már leírtad a tutit:
"Kipróbálás nélkül meg necces a dolog."
Pontosan. Kipróbálás nélkül teljesen lutri, és arra van a kisebb esély hogy elsőre olyat veszel teljesen vakon, ami pont mindenben stimmel neked."Nekem valami egyszerű, de nagyszerű kéne."
Ugye azt te is tudod legbelül hogy ilyen a mesében van csak
Van olyan ami a keretedben van és teljesen jó, de visszautalnék az előző pontra. Próbálás nélkül minden lutri.Nem tudom milyen távra keresel széket, de ha nem csak ilyen "tart ameddig tart", akkor rászánnám azt az egy napos Budapesti tripet.
Ha nem tudod / nem akarod, rendelj valamit amit vissza lehet küldeni ha nem jön be, egyszer csak találsz egy jót. Persze olyan típusokkal amikkel itt nincs személyes tapasztalat, kérdéses hogy mennyire tartós.
Én kiadtam annó közel 2 kilót egy elvileg nem is noname székért, aztán rövid távon meg is szívtam vele. Pedig az 2 kiló volt nem 1...
Többek közt ezért hangsúlyozzuk hogy nem szabad benyelni a marketing rizsát, olyat ajánlunk csak jó szívvel amivel van tapasztalat. -
idegen lény
addikt
válasz
undercover #11629 üzenetére
Most tényleg linkeljem be harmadszorra is? #11616
-
idegen lény
addikt
válasz
undercover #11625 üzenetére
Jut eszembe, a negyven napos pénzvisszafizetési garancia miatt nem is kell próbaszéket rendelned, hiszen a vétel utáni negyven nap alatt csak kiderül, ha nem felel meg neked a szék. Mivel a kiszállítás és az összeszerelés is ingyenes, ezért maximum a visszaszállítást kell csak fizetned, de lehet, hogy azt sem.
-
Cifu
félisten
válasz
undercover #11608 üzenetére
Nulladik dolog, hogy nem vagyunk egyformák. Van szék, aki az alacsony testalkatúaknak tök kényelmes, de egy magas vagy terebélyesebb embernek spanyol csizma.
Tehát célszerű úgy kezdeni, hogy X cm magas és Y kg vagyok, napi Z óra használatra keresek széket.Szerintem kismilliószor le volt már írva a topicban, hogy a gamer székeket nagy általánosságban felejtse el mindenki. Ha sokat ülsz benne, biztos nem kényelmes egyik sem és ezek a műbőr székek ülő- és háttámla része fél-egy év után repedezni, szakadni fognak...
Az irodai székek ideálisak erre.100e Ft alatt normális széket, ami nem esik szét egy-két éven belül, nincs. A kedvencem az Ikea Markus szék, hosszú évekig használtam, nagy népszerűségnek örvend, de 80-100kg-os embereknél rövid úton nyikorog-nyekereg és az Ikea 10 éves garanciája üres lózunk (egy munkatársam a békéltető testületig vitte a dolgot és a végén kapott egy új széket mélyen aktuális ár alatt).
Tehát úgy tedd fel a kérdést, hogy mire szeretnéd használni. Egy éves max. használatra az ilyen gamer székeket kipróbálhatod. Ha kisebb testsúlyod van, akkor esetleg a Markus-t megnézheted, de azzal is lesznek bajaid.
Ha tartósabb megoldást keresel, valami használt irodai szék a nevesebb márkáktól inkább. És ha teheted, próbáld ki.... -
idegen lény
addikt
válasz
Azért százért már lehet kapni minőségi, szinkron mechanikás újat is: [link] Csak próbáld ki, mielőtt megvennéd, mert mindenkinek más szék kényelmes!
-
idegen lény
addikt
válasz
Jysket inkább ne, nem sokáig bírják és nagyon ócska műbőrt használnak. Nem is nevezném műbőrnek.
-
LLKobe
veterán
válasz
Ha van lehetőséged menj el egy jó minőségű használt irodai székeket áruló helyre (például), ülj végig mindent ami belefér a keretedbe, és ha találsz kényelmeset vedd meg. Bármit veszel, lényegesen jobb lesz mint bármi amit ennyiért újonnan kapsz, ez teljesen biztos.
Ez pl. jó jelölt lehet.
Új hozzászólás Aktív témák
- Mobil flották
- Milyen autót vegyek?
- Casco és kötelező gépjármű felelősségbiztosítás
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Autós topik
- Anime filmek és sorozatok
- One mobilszolgáltatások
- Házimozi belépő szinten
- Trollok komolyan
- További aktív témák...
- Samsung 32" M8 4k Smart Monitor!32"/4k/VA/Smart Remote/DEX /Airplay/Type-C/Slimfit Kamera/Beszámítá
- VW/ Skoda fejegység Android 13, 6/64gb eladó
- Lenovo Loq Gaming 15IRX9
- Dell Precision M4700- I7 4. generációs - 16Gb - Nvidia Quadro
- Panasonic Toughbook CF-MX4-1 12.5" Érintős- - Akár 8-10 órás akkuval
- HP 200W (19.5V 10.3A) kis kék, kerek, 4.5x3.0mm töltők + tápkábel, 928429-002
- Honor Pad X8 64GB, Wi-Fi, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S24/Samsung Galaxy S24+/Samsung Galaxy S24 Ultra
- Eredeti DELL 240W töltők (LA240PM160)
- Akció! Sérült! Corsair Icue 5000X RGB Számítógépház! Olvass leírást!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest