Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Archttila
veterán
válasz zserrbo #8131 üzenetére
Igen rendeltem de mindjart le is mondom mivel azota kicsit jobban utánanéztem a dolognak es mint kiderult Noblechairs memory foam ala nem erdemes adni. illetve valószínűleg a fentebb linkelt fejparna hasznalt (mint a székeik) azt meg nem szeretnék.
Talan ez még szóba jöhetne [link] foleg h nekem olyan 10k korul lenne szalitassal egyutt.[ Szerkesztve ]
Passionate about minimalistic software, the Linux philosophy, and having fun. SFF and AV enthusiast, APU retro gamer.
-
TomBond
aktív tag
válasz zserrbo #8358 üzenetére
A JÄRVFJÄLLET nem emeli az elejét (ha mégis, csak nagyon minimálisan), én mindig előre csúsztam benne, ezért a végén már utáltam (na meg a ülésen is fájt a ...). Tény, hogy én ebben lakom, és mai napig teszi a dolgát!
A NEZ kényelmes, 3D kartámlája van, hitázik, stb. Szerintem sokkal jobb, mint a JÄRVFJÄLLET!Enermax 850w; ASUS PRIME H770-PLUS; Intel i5-13600K; 64GB RAM; ASUS RX 6750XT 12GB; Sams 970EVO+ 250GB; SoundBlaster Zx; Win11 Pro x64
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- ZIDOO médialejátszók
- Gaming notebook topik
- Ingatlanos topic!
- Gitáros topic
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- BestBuy ruhás topik
- PlayStation 5
- További aktív témák...
- 27GR95QE-B OLED Törött Monitor eladó Minden gyári tartozékával gyári dobozában
- OLED55A16LA Törött alkatrésznek eladó
- Filament tároló doboz páratartalom-mérővel
- IPhone SE 2022 256GB gyári független hibátlan 2026.01.23 gyártói jótállás
- Macbook Pro M1 2020 megkímélt magyar billentyűzet 12 hónap szavatosság számlával!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest