Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
zserrbo
aktív tag
válasz Ronaldohun #1837 üzenetére
3 éves amin ülök. A hinta funkciójánál ad ki hangos kattogó hangot (kezdetben ekkor sem volt hangja), lehet be kellene fújnom valamivel, de fixre beállított háttámlával szerintem semmi hangja nincs akárhogy mozgok benne.
-
zserrbo
aktív tag
válasz Archttila #8125 üzenetére
Láttam már rendeltél, de leírom a tapasztalataimat. Nekem Jyskes memóriahabos párnám van + qmedes derékpárna. Az előbbin kicsi volt a gyári gumi így toldani kellett. Időnként le tud csúszni sajnos a beállított pozíciójából. A derékpárna jó, de a huzat anyaga hamar elkezdett elkopni ott ahol a székkel érintkezik. Hiába levehető nem is nagyon mertem mosni.
Ha beváltak a rendelt párnák megoszthatnád a tapasztalataidat.
A szék kb 8 éves. Most akarom lecserélni. A párnák nélkül nekem nem kényelmes annyira. Igaz nem hintafunckióval használom, mert már nyikorog. Nem emlékszem már mennyi idő után kezdett. A fejtámla nagyon hátul van számomra. Valami irodai széket szerettem volna, de Pesten kívül kevés a kipróbálási lehetőség és a neten látottak nem győztek meg 200 ezerig, így most azt gondolom egy Arenaracer Supremet fogok rendelni és meglátjuk.
[ Szerkesztve ]
-
zserrbo
aktív tag
Milyen széles a karfa az Arenaracer székeinél? Ha valaki megmérne egyet megírhatná
-
zserrbo
aktív tag
válasz TomBond #8357 üzenetére
Székvásárlás előtt állok. A JÄRVFJÄLLET-en mire gondolsz a "hintamechanika hiánya" alatt? A youtube-on tesztekben van hinta funkció benne. Igaz a Markushoz képest nem állítható mennyire tartson ellen hintázás közben. Markuson van most és pont a JÄRVFJÄLLET-en gondolkozom. Elkeserítő az itthoni szék kínálat és az árak.
Volt valami szempontod amiért a Nez-re esett a választásod?
Az Arenaracer Supremet akartam, mert van benne deréktámasz, de hónapok óta nem kapni és április végén várható újra...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- 27GR95QE-B OLED Törött Monitor eladó Minden gyári tartozékával gyári dobozában
- OLED55A16LA Törött alkatrésznek eladó
- Filament tároló doboz páratartalom-mérővel
- IPhone SE 2022 256GB gyári független hibátlan 2026.01.23 gyártói jótállás
- Macbook Pro M1 2020 megkímélt magyar billentyűzet 12 hónap szavatosság számlával!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest