- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
- kenand: Hol volt, hol nem volt, Thunderbolt...
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Gurulunk, WAZE?!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség!
-
LOGOUT
Ez a topik azért jött létre, hogy segítséget nyújtson a széket kereső fórumtársaknak.
Mi, akik segíteni próbálunk a vásárlásban, fontosnak tartjuk, hogy olyan típusokat ajánljunk, amivel szélesebb körű gyakorlati tapasztalat van. Semmilyen széket nem ajánlunk a gyártó marketing szövegei alapján, és a tisztánlátás kedvéért egyikünk sem dolgozik egyik boltnak / gyártónak sem.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dr.F.E.R.I.
addikt
Ha direkt lökdösöm, akkor is inkább csak oldalvást tudom kilengetni, magam felé nem igazán. Tehát életszerű helyzetben használva nálam nincsenek különösebben stabilitási gondok. Most megnéztem az Ikea oldalát, elvileg mindhárom méretű váz 100kg-ig terhelhető, szóval csak a ráhegesztett zártszelvények hossza különbözik, a lábak nem. 25 kg a lap, elvileg még engem is ki kellene bírnia.
Akárhogy is, az enyém - koppkopp - jól szuperál, ne is legyen semmi baja. A szobámnak új aljzata is lesz, igyekszem tükörsimára húzni, hogy véletlenül se kelljen buzerálni a lábakat.A nokiáról meg annyit, hogy nekem csak jó cuccaim vannak.

Új hozzászólás Aktív témák
- Kész, vége, ennyi volt: eladja tévés üzletágát a Sony
- Synology NAS
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Suzuki topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Elfelejtettem a film címét
- sziku69: Szólánc.
- Autós topik
- Házimozi belépő szinten
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! HP Elitebook 745 G6 14 üzleti notebook - R5 3500U 16GB DDR4 256GB SSD Vega 8 IGP WIN11
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Mini 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4437, 100% Akkumulátor
- Xbox series x konzol
- í kilenc! AKCIÓS PRECÍZIÓS KÉSZÜLÉK! 7560 i9-11950H 64GB RAM 1TB SSD Nvidia RTX A3000 6GB 1 év gar
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 256GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4370
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Akárhogy is, az enyém - koppkopp - jól szuperál, ne is legyen semmi baja. A szobámnak új aljzata is lesz, igyekszem tükörsimára húzni, hogy véletlenül se kelljen buzerálni a lábakat.
LLKobe