- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Yutani: 20 év a Prohardveren
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Óraátállítás
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: MárkaLánc
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonnyolcadik rész - Az újrakezdés
-
LOGOUT
Ez a topik azért jött létre, hogy segítséget nyújtson a széket kereső fórumtársaknak.
Mi, akik segíteni próbálunk a vásárlásban, fontosnak tartjuk, hogy olyan típusokat ajánljunk, amivel szélesebb körű gyakorlati tapasztalat van. Semmilyen széket nem ajánlunk a gyártó marketing szövegei alapján, és a tisztánlátás kedvéért egyikünk sem dolgozik egyik boltnak / gyártónak sem.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dr.F.E.R.I.
addikt
Ha direkt lökdösöm, akkor is inkább csak oldalvást tudom kilengetni, magam felé nem igazán. Tehát életszerű helyzetben használva nálam nincsenek különösebben stabilitási gondok. Most megnéztem az Ikea oldalát, elvileg mindhárom méretű váz 100kg-ig terhelhető, szóval csak a ráhegesztett zártszelvények hossza különbözik, a lábak nem. 25 kg a lap, elvileg még engem is ki kellene bírnia.
Akárhogy is, az enyém - koppkopp - jól szuperál, ne is legyen semmi baja. A szobámnak új aljzata is lesz, igyekszem tükörsimára húzni, hogy véletlenül se kelljen buzerálni a lábakat.A nokiáról meg annyit, hogy nekem csak jó cuccaim vannak.

Új hozzászólás Aktív témák
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Vezetékes FEJhallgatók
- Mit rejt a telefonod? – A tranzisztorok elképesztő világa
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- SSD kibeszélő
- Hegesztés topic
- Milyen program, ami...?
- Milyen processzort vegyek?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 128GB Black Titanium-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4660
- 27% - iiyama ProLite XUB2763QSU-B1 IPS Monitor! 2560x1440 / 100Hz / 2ms / FreeSync
- ÚJ HP All in One 24-cr1234na PC - 24"FHD IPS - Ultra 5 125U - 16GB - 512GB SSD - Win11 - Garancia
- Xiaomi 14T 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! Samsung Galaxy S23 Ultra 256GB okostelefon garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Akárhogy is, az enyém - koppkopp - jól szuperál, ne is legyen semmi baja. A szobámnak új aljzata is lesz, igyekszem tükörsimára húzni, hogy véletlenül se kelljen buzerálni a lábakat.
LLKobe