- bambano: Bambanő háza tája
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- sziku69: Szólánc.
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Ismerkedés a Zyxel NSA325 v2-vel
- GoodSpeed: Ugrás 32 GB RAM-ról 64 GB RAM-ra: Corsair Vengeance CMK64GX5M2B6000Z30
Új hozzászólás Aktív témák
-
Callisto
őstag
válasz
Angie™ #10920 üzenetére
Isten ments, hogy bárki anyagi helyzetébe belemenjek, mert mindenki maga határozza meg a prioritásokokat és ismeri saját akutális helyzetét emiatt ne is reagálj erre a részre.
Azonban a profilodat nézve a helyedben nem azon a széken sprórolnék amiben hosszú órákat töltök. Lehet most még nem gondolod mekkora súlya van ennek, de amikor hosszú évekkel később megérzed akkor már késő lesz és bánni fogod.
Ha most épp nem is, de ha később úgy látod megengedheted akkor várj még egy picit vagy majd később cserélj egy megfelelőbbre. De ez csak az én meglátásom. Saját káromon tanultam meg a nem túl jó szék és a rossz testtartás következményét.
(Inkább utóbbi, mert a székek amiket használtam nem tartottak kordában és én magamra nem tudtam figyelni. Ösztönösen rosszul ültem mindig.)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Nintendo Switch 2
- Asztalos klub
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- bambano: Bambanő háza tája
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Milyen TV-t vegyek?
- Xbox Series X|S
- Elektromos (hálózati és akkus) kéziszerszámok, tapasztalatok/vásárlás
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 9600X 32/64GB RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- iKing.Hu - Honor Magic 6 Pro - White - Használt, karcmentes
- Beszámítás! Apple iPad Pro 13 2024 M4 512GB Cellular tablet garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H370 i5 9500 32GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB ZALMAN S2 TG be quiet! 650W
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged