Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• ritkaság

aktív tag

válasz Tyrel #2895 üzenetére

Üdv!
    Sajnos én is belefutottam eme gyöngyszembe.
    Rendeltem tőlük egy pc házat. Visszaigazolás rendben meg is jött. A rendelésben írtam, hogy úgy adják fel, hogy péntekre nálam legyen. 72 órával később felhívom őket, hogy hol a csomagom, mert nem jött értesítés a futártól, hogy hozná. Ja hát a gép szerint van készleten, de mégsincs. Na erre eldurrant az agyam. Kérdezem egy telefont vagy valamit nem kellett volna megejteni? Hát izé meg azé.... ha akarom akkor megrendelik. Mondom jó, de mikorra lesz nálam, hát 5 nap, na jó akkor legyen. 1 óra múlva felhívnak, hogy mégis csak van egy a raktárban, de így is 3 nap. Na akkor itt a vége köszönöm, lemondva a megrendelés. Egy szegedi céget megbízva 2 munkanap és van házam. Igaz 1500 forinttal drágábban, de van.

• eagleberg

aktív tag

válasz Tyrel #2895 üzenetére

Sajnos a mechák bizony meghibásodhatnak (nesze neked 50 millió leütés) és ez a billentyű leütés ismétlés igen gyakori hibajelenség. Amíg garanciális addig kutya kötelességük cserélni, még akkor is ha néha-néha jön is elő a probléma. Volt nekem Kailh kapcsolóval szerelt Tesoro Excaliburom amit 2 év után már 10-20 gomb ismételt. Nem is használtam csak a garidő végén próbáltam ki. Szerencsére a 2. év végén is vállalta a garanciát az akkori importőr. (akkor más volt de menekültek a Tesorotól és átadták ennek a lelkes cégnek) Hozzáteszem nekem csak a Kailh kapcsolókkal volt ilyen rossz tapasztalatom. A Cherry kapcsolókkal szerelt Durandal-okkal nincs ilyen bajom.

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés