- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Gurulunk, WAZE?!
- Mr. Y: Motoros sztorik #06
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- hdanesz: Elektromos autózás - első élmények
- Lalikiraly: SÜNI energiaital.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
Új hozzászólás Aktív témák
-
ritkaság
aktív tag
Üdv!
Sajnos én is belefutottam eme gyöngyszembe.
Rendeltem tőlük egy pc házat. Visszaigazolás rendben meg is jött. A rendelésben írtam, hogy úgy adják fel, hogy péntekre nálam legyen. 72 órával később felhívom őket, hogy hol a csomagom, mert nem jött értesítés a futártól, hogy hozná. Ja hát a gép szerint van készleten, de mégsincs. Na erre eldurrant az agyam. Kérdezem egy telefont vagy valamit nem kellett volna megejteni? Hát izé meg azé.... ha akarom akkor megrendelik. Mondom jó, de mikorra lesz nálam, hát 5 nap, na jó akkor legyen. 1 óra múlva felhívnak, hogy mégis csak van egy a raktárban, de így is 3 nap. Na akkor itt a vége köszönöm, lemondva a megrendelés. Egy szegedi céget megbízva 2 munkanap és van házam. Igaz 1500 forinttal drágábban, de van. -
eagleberg
aktív tag
Sajnos a mechák bizony meghibásodhatnak (nesze neked 50 millió leütés) és ez a billentyű leütés ismétlés igen gyakori hibajelenség. Amíg garanciális addig kutya kötelességük cserélni, még akkor is ha néha-néha jön is elő a probléma. Volt nekem Kailh kapcsolóval szerelt Tesoro Excaliburom amit 2 év után már 10-20 gomb ismételt. Nem is használtam csak a garidő végén próbáltam ki. Szerencsére a 2. év végén is vállalta a garanciát az akkori importőr. (akkor más volt de menekültek a Tesorotól és átadták ennek a lelkes cégnek) Hozzáteszem nekem csak a Kailh kapcsolókkal volt ilyen rossz tapasztalatom. A Cherry kapcsolókkal szerelt Durandal-okkal nincs ilyen bajom.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● a hardveraprós fekete pontot NE ide írjátok!
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- LEGO klub
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- One mobilszolgáltatások
- AliExpress tapasztalatok
- Xbox Series X|S
- Nintendo Switch 2
- ASRock lapok általában
- További aktív témák...
- Apple watch Ultra 2 black edt 2027.11.07 Apple jótállás+ Apple Care +
- Garanciával, MSI Crosshair 15 B12UEZ gamer laptop i7, RTX 3060 6gb vram, 32 gb ram. DDR4, 1TB SSD.
- Csere-Beszámítás! AMD Ryzen 7 7700 Processzor!
- Csere-Beszámítás! AMD Ryzen 8700G Processzor!
- Csere-Beszámítás! AMD Ryzen 5 9600X Processzor!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 25GR75FG - E-Sport Monitor - FHD 360Hz 1ms - NVIDIA Reflex + G-sync - AMD FreeSync - HDR 400
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 14 M4 MAX 36GB RAM 1TB SSD garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB Rampage SHIVA Chieftec 600W
- Honor Pad X8a 64GB Wifi,1 év Garancia
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged