- droidic: Videó letöltés yt-dlp-vel (profi módszer)!!!
- eldiablo: Mennyire strapabíró egy GShock?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Essejó: MultiCooker avagy az elektromos kukta. Ötletek, tippek, tanácsok, receptek.
- shadowkidhu: SFF Itthoni labor
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
inf3rno #2525 üzenetére
Nyilván mindenkinek más és más megoldás felel meg.
Én azért szoktam visszakérni a pénzt a fenti módon, mert az meg van néhány nap leforgása alatt, ezzel szemben egy csere garantáltan tovább tartana, mire becsomagolják, mire kiküldik, aztán lehet, hogy nincs is nekik, több hét mire beszerzik, stb. Az árak meg folyamatosan változnak, jártam már úgy, hogy egyik nap 85ezer Ft volt a legolcsóbb helyen egy videokártya, másnaptól másik helyen már csak 75ezer Ft volt ugyanaz (és azóta is annyi).
Ha a 3 napos cseregarancia, nem csak arra vonatkozna, hogy én 3 napon belül bejelenthetem ezen igényemet, hanem tartalmazná azt is, hogy 3 napon belül köteles cserélni is (postára adni) az eladó, az úgy már mindjárt másabb lenne, de mivel akár hetekig is eltarthat, mire a csereterméket beszerzik/kiküldik, stb., így én köszönöm, de ezt a hercehurcát ki szoktam inkább hagyni, és a gyorsabb, egyszerűbb megoldást szoktam választani (pénz vissza).Személyes vásárlásnál biztos jobb a helyzet, mert ott helyben kicserélik ha van nekik, de én semmit sem vásárolok személyesen, mert itt Győrben alap a másfélszeres ár a boltokban a webshopokhoz képest, tehát nálam csak a csomagküldéses vásárlás jöhet szóba.
Tavaly, amikor a memóriák brutálisan megindultak fölfele, volt rá példa, hogy megpróbáltam kivárni a cseretermék megérkezését (+beszerzését), de a vége úgyis az lett, hogy több hét várakozás után a pénzemet adták inkább vissza, mert már nem érte volna meg nekik a beszerzett terméket a régi, olcsóbb áron oda adni. Hozzáteszem előtte is kapásból a pénz visszafizetését ajánlották, de mivel jó áron volt a szóban forgó termék, én megpróbáltam kivárni a cserét, de persze feleslegesen.
Új hozzászólás Aktív témák
● a hardveraprós fekete pontot NE ide írjátok!
- Dell Latitude 5495 Full HD IPS Ryzen 5 pro 2500u Radeon Vega Mobile Gfx i5-8350u verő Bp MPL Foxpost
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 12600K 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA Seasonic 650W
- Törött, Hibás iPhone felvásárlás!!
- ÚJ- Lenovo ThinkVision T24i-10 - 24" monitor - Számla, garancia
- 123 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest