Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- bambano: Bambanő háza tája
- nonsen5e: DPD tapasztalatok
- GoodSpeed: Segway-Ninebot F3 E elektromos roller.
- mefistofeles: Az újkori csalók...
- Kalandor: Habemus papam
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Én csomagküldéssel szoktam vásárolni, de ha eleve hibás terméket kaptam valahonnan, akkor én mindig vissza szoktam inkább kérni az árát, nem szoktam garanciáztatni küldeni. Emag esetében ha ők megkapták a terméket, azaz visszajeleztek nekem, akkor onnantól kezdve pár napon belül már a számlámon is volt a pénz mindig. Ilyen gyorsasággal soha sehol nem találkoztam még, semelyik másik webshop esetében sem.
Ha viszont egy termék már nálam romlott el, azaz garanciáztatni küldtem, akkor e téren is nálam az Emag szokott a leggyorsabb lenni, mert amint megkapták a terméket, volt, hogy már aznap jelezték, de legkésőbb 1-2 nap múlva, hogy ki tudják-e cserélni vagy pedig visszaadják az árát. (Utalványt én nem szoktam kérni, nekem vagy cseréljék ki, vagy adják vissza az árát.)
A többi webshop esetében sajnos nem pár nap szokott eltelni, hanem hetek, de sokszor akár 1 egész hónap is, mire lett valami az egészből. -
Üdv!
Emagnál rendeltem egy terméket, mely nem működött.
Bejelentettem hogy hibás, és kértem a garanciális cserét.
Közölték, hogy kapok egy vásárlási kupont ugyanabban értékben mint amennyiért vettem a terméket és hogy vegyem meg a kuponból újra. (ha most több az ára mint amikor vettem, jelezzem.)
Múlt héten szerdán elvitték az eszközt, és ma kaptam értesítést, hogy megkezdődik a visszaküldés feltételeinek ellenőrzése.
Ez kb. meddig szokott tartani?
A hétvégén már szeretném használni az új terméket, de erre egyre kisebb az esély. -
Gaaabeeesz
senior tag
Sziasztok!
SelectProducs webshop
[link]
Mond valakinek valamit? Vélemények? Értékelések alapján csak a késést láttam felróni. -
inf3rno
nagyúr
Alzával gariztattam most Logitech egeret. Típushiba a Logitech néhány gamer egerénél, hogy elromlik a görgő szenzora. Olyan 1 hét alatt meg is jött az új egér, működik, és nekem tiszta újnak, nem felújítottnak tűnik. Elemeket is kaptam hozzá. Gondolom azért ez a gördülékenység inkább a Logitech, mint az Alza érdeme, legalábbis sokaknak van negatív véleménye róluk.
-
vjacintka
tag
Sziasztok, ti melyik boltot ajánlanátok, ahol mondjuk ti is megvennétek egy konzolt. Alapvetően konzolvilág lenne a nyerő, de itt-ott egy bő 10-essel olcsóbb...
Amiket találtam és árban is jók:
digitszalon
konzolbirodalom
gamertech
ipon
supergamer -
tknof1871
őstag
Köszönöm! Kicsit parázok. Ezekben a kis webáruházakban, amiknek talán Budapesten sincs boltja, olcsóbbak a hardverek. Sose vettem drága hardvert így. ebankon keresztül előre utalva a vételárat a folyószámlámról a webáruház számlájára, a csomagot meg Pick Pack Ponton vagy Posta Ponton átvéve.
-
tknof1871
őstag
Üdv! Ha webáruházból, a sok közül, rendelek (pl. HDD-t) akkor PostaPont-ra vagy Pick Pack Pont-ra érkezik. Ezt ott ki kell bontani valaki előtt? Azért, hogy tényleg az van benne amit rendeltem. A PostaPont az benzinkúton is lehet, 0-24 lehet kivenni szekrényből. SMS-be jön a kód. Akkor ott lehet nincs is senki. Fel kell venni videóra ahogy otthon kibontom a csomagolásból és ha valami gond van akkor a videó bizonyíték amit elfogadnak?
-
Testa
csendes tag
Sziasztok!
Az alacsonyarak.hu-ról esetleg van valakinek tapasztalata? Használt műszaki cikkekkel foglalkoznak (csak samsungokkal ahogy látom) és egy ideje nézegetem a felkerülő termékeket, folyamatos rotáció van, de sehol semmilyen visszajelzést nem találtam róluk a neten, hátha itt valakinek már volt velük dolga. Köszönöm!
-
inf3rno
nagyúr
válasz
tknof1871 #2506 üzenetére
Elvileg árukeresőnél alapból kizárják a csalókat, vagy csak minimális ideig vannak fent. Olyat érdemes nézni, aminek jó az értékelése és sok értékelést kapott már. Igy is érdemes megnézni, hogy az értékelések közül a nagyon negatívaknál mit írnak, mert ha rendre ugyanazt, akkor valószínű, hogy a dolog az üzletpolitika része és nem csak egyedi eset.
-
tknof1871
őstag
Üdv! arukereso.hu-n hogyan kell válogatni a boltok között, hogy kiszűrjük a rossz boltokat? Valamire rákeresünk, Szűrés: [ezt kipipáljuk] Megbízható Bolt. Ennyi? Vagy van még valami amit érdemes ellenőrizni?
-
pyxystyx
tag
Sziasztok!
A premium.xl nevű webshoppal volt már valakinek dolga?
Érdekes, hogy nem lehet utánvétes fizetést választani.
A Facebookjukon is csak 5*- os értékelések vannak (gondolom a többit törlik.).
-
törölt tag
válasz
inf3rno #2500 üzenetére
A bolti garancián felül igen, van még pluszban gyártói élettartam garancia is. Viszont ha a bolt vállal rá 3 év garanciát a saját honlapjuk szerint, akkor abban a 3 évben én még nem fogom külföldre küldözgetni a gyártóhoz, hanem visszaviszem a boltba, és majd ők intézik a többit. Szerencsére ezzel eddig még nem is volt problémám sehol.
Olyan persze volt, hogy a korábban vett RAM-ot nem cserélték ki (mivel időközben a duplájára drágult), hanem csak visszaadták a vásárláskori árát, viszont ezt már 1-2 évtizede is így csinálta az összes számtech bolt. Az már más kérdés, hogy ez szabályos-e vagy sem, mindenesetre érthető. (Ilyen esetben mondjuk tényleg érdemesebb akkor már a gyártónál próbálkozni garanciaügyben.) -
törölt tag
Valahogy így, igen. Nyíltan egy az egyben nem mondta ki (írta le), csak utalt rá, hogy a kollégája biztosan nem vette ki a csomagból, kihangsúlyozva, hogy ő benne maximálisan meg is bízik.
Hozzáteszem a csomag hozzám sértetlenül érkezett meg, tehát a postás sem vehette ki. Ráadásul mint kiderült, a videokártya dobozára kellett volna hogy felragasszák a kódot, amin még csak a nyoma sem volt meg!
De mint írtam, én mindenről video- és képfelvételt készítek (rákényszerültem), így miután többszöri sikertelen levélváltásunk volt, és a fentiek alapján még én voltam gyakorlatilag lopással vádolva, csak ezután küldtem el a képeket zárásképpen. A játék kódját is csak ezután kaptam meg mindenféle bocsánatkérés vagy szöveges válasz nélkül.
Hozzáteszem több topicban is olvastam, hogy az aqua szereti "elfelejteni" a videokártyák mellé járó ajándék játékkódok kiküldését.
Új hozzászólás Aktív témák
● a hardveraprós fekete pontot NE ide írjátok!
- Parfüm topik
- Futás, futópályák
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Milyen videókártyát?
- Külpolitika
- Megújul a Netflix tévés appja
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Háztartási gépek
- Konkrét moderációval kapcsolatos kérdések
- További aktív témák...
- Újszerű Garanciás Macbook Air M1-es (8GB/256GB) 2026.09-ig Garis)
- ÚJ BONTATLAN Apple MacBook Air 15" M2 8GB RAM 256GB Magyar billentyű garancia 1 év Deak t
- Bontatlan ÚJ IPAD PRO M1 M2 M4 11 12,9 Wi-Fi és 5g cellular 128--512GB DEÁK TÉRNÉL Azonnal Átvehető.
- AKCIÓ BONTATLAN Új iPhone 16 PRO MAX 256GB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető
- Pioneer SC LX 502 7.2 4K Atmos házimozi erősítő
- Huawei Watch GT2, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! ASRock B550M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Fractal Design Nano S 600W
- MacBook felvásárlás!! Macbook, Macbook Air, Macbook Pro
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A16, Samsung Galaxy A26, Samsung Galaxy A36, Samsung Galaxy A56
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest