Hirdetés

2024. május 5., vasárnap

Gyorskeresés

Hozzászólások

(#8820) Vertigo18 válasza diegho (#8819) üzenetére


Vertigo18
addikt

Első körben b@cni rá... :) Ez a legegyszerűbb, bár egy idő után unalmassá válhat. Én ilyenkor, ha ilyen emberrel "találkozom", akkor támaszkodom a kerítésre, jó közel hozzá és hallgatom. Majd, amikor már nem bírja levegővel, akkor kiveszem az mp3-nak a fülhallgatóját a fülemből és megkérdezem, hogy "Tessék? Nekem szólt?"... Rendőrségnek nincs sok köze ehhez így.

Második kör esetleg megkeresni valami rokonát és annak elpanaszkodni, hogy valamit csináljon már a mamikával, mert nem lesz ennek jó vége... Rendőrségnek ehhez sincs köze.

Harmadik kör az, hogy ugyebár orvos kimondja, hogy van valami csúszás az agyában, ilyenkor elviszik a mentők kezelésre, de több, mint valószínű, hogy kiengedik, aztán újult erővel kezdődik az egész megint. Rendőrségnek akkor van köze ehhez a verzához, ha van papír és nem hajlandó elmenni a mentősökkel, ilyenkor Ők kérnek karhatalmi segítséget, nekik segítünk.

Negyedik kör, Becsületsértés feljelentés. Mondjuk ehhez az kell, hogy te lehetőleg ne szólj vissza akkor sem, ha elöntött a pipa. Felveszed, amit mondogat, aztán TE feljelented a bíróságon panasznapon. Még egyszer szeretném kihangsúlyozni, hogy NEM a Rendőrségre tartozik ez a szabálysértés, vagy bűncselekmény. annak idején a jogalkotók úgy döntöttek, hogy legyen néhány bűncselekmény, ami "magánindítványra" büntethető, ezek NEM a Rendőrségre tartoznak. HA kihívod a rendőrt, már az se biztos, hogy az ügyeletes kiküldi, de ha kimegy (99%-ban igen), akkor Ő is ugyanezt fogja neked elmondani. Tehát feljelented, elindul a magánindítványos eljárás, mely során neked kell bizonyítanod TANÚKKAL, hogy a mamika miket kiabált. A diktafont valószínűleg meg se hallgatja majd a bíróság, hiszen megvannak a hangfelvétel készítésének a szabályai. Lényeges elem, hogy a beidézett tanúk lehetőleg valóban jelenjenek meg (most szólok, hogy 99%, hogy egyetlen tanút se fogsz találni, aki VALÓBAN el is menne a tárgyalásokra majd tanúskodni) és ott lehetőleg ugyanazokat mondják, amiket a mamika kiabált. Rendőrségnek ezesetben felvilágosítási kötelezettsége van.

Esetleg még azt megteheted, hogy Csendháborítás miatt bejelentést teszel, ami miatt majd kimegy a rendőr és lefigyelmezteti a mamit. Először...

Az viszont érdekelne, hogy mi a frásznak temettétek be a lyukat a nénike udvarában? Csak mert nekem is lenne egy lyuk itt, a kertemben, hozathatnál bele valami földet! :DDD

Minél több embert ismerek, annál jobban szeretem a kutyámat...

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.