Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dzsekó
addikt
válasz Kalandor #486 üzenetére
Arra céloztam hogy súlyosbító körülménynek kellett volna tekinteni hogy rendőr.
A gyerekei számának meg semmi köze ehhez, ''a pénz visszafizetése'' ezen viszont jót nevettem milyen kedves hogy rajtakapták egy lopáson amit az OTP ledokumentált + kamera rögzítette és utólag visszafizette a pénzt. lol A végén kiderül hogy ha nem lett volna kedve hozzá akkor megtarthatta volna a lopásból szerzett pénzt?
[Szerkesztve] -
sasa311
veterán
Nem látom értelmét a ''közhangulatot a rendőrök ellen hergelni'' megoldásnak.
A csaj valami fotomodell, egy zenekar gitárosának a barátnője. A világon semmi értelmes ok nem jut eszembe, hogy miért lett volna naki jó ilyet kitalálni.
Magával biztos kib@sz, ha modell és ilyen kiderül.
A zenekarral is, mert ez nem reklám nekik, inkább azt kapná fel a média, hogy néddmá a tahót most erőszakolták meg a barátnőjét oszt' turnézik.
a többire hirtelen ezek jutottak eszembe:
- a járőrök párosával járnak, 2 x 2 = 4 + 1 aki a kocsival ment értük.
- Azzal fenyegetne 5 rendőr az éjszaka közepén egy 20 éves csajt, hogy bevonják a jogsiját, aztán kijelentenék, hogy most beviszik az örsre hogy vért vegyenek lehet ezen meg se lepődött, vagy arra gondolt, hogyha most nem megy akkor biztos bukja a jogsiját.
- Azt hitték, nem mer majd vallani a lány, pont azért, mert rendőr ellen vallani olyan, mint orvost tökönrugni a műtét előtt.
- Lelki terror, hazavitték, hogy ezzel is megmutassák, hogy tudják hol lakik, bármikor megtalálják.
- Ha már erőszak volt, legyen kenyérre is...
Én elhiszem, hogy ez megtörtént.
Affelől vannak kétségeim, hogy tényleg rendőrök vagy ''ál''rendőrök, mindenesetre bárki volt, a tökénél fogva lógatnám fel a főtéren mindet.Es mondd, a passzatszelet szemelyesen fingtad, vagy csak iranyitottal?
-
Gyuri27
félisten
5 rendőr??? Ne vigyorogtass .
Sokszor kerületenként az egész váltásban nincs 5 rendőr. 2 fogda (ahol van) 1 kapu, 2 járőr. Meg 3 parancsnok 1 váltás pk., 1 üti, 1 üti tiszt.
Ha meg van akkor az két kocsi.
Mit gondolsz a zavargásokkor miért nem volt rendőr? Még úgysem, hogy berendeltek boldog boldogtalant!
Arról már nem beszélek, hogy (hála a kormánynak, kormányoknak) a rendőr a sz@rjancsinak szalutál mert félti az állását!Amd - Radeon - Ryzen
-
Stamford
csendes tag
Jégkokó
(PH! addikt)
(LOGOUT blog)
Szerintem is elég kitalált szaga van a történetnek, meg én még 5 rendőrt egyszerre egy autóba még soha nem láttam ülni, max 3 at, de annál többet nem igazán.Sztem a csaj be volt lőve és a pasijával meg pár haverjával nyomták közösen a dolgot.
Szerintem te is lehetnél (talán vagy is) RENDŐR. -
Pipó
őstag
Mint rendőr elmesélek egy történetet:
A szomszédos kerületből kora délután hoztak át a nyomozók hozzánk egy hölgyet (a szemle során derült ki, hogy a mi területünkön volt) aki a hajnal négy óra óta tartó kálváriában kitartott amellett, hogy egy mulatóból hazafelé felajánlotta egy Barkas-os pasi, hogy hazaviszi, de az ahelyett egy kietlen helyre vitte és az első ülésen kétszer egymás után óvszerrel megerőszakolta.
A harmadik kérdés után mégis úgy döntött, hogy hagyjuk az egészet, nem akar az egészből semmit. (szerencsére a szomszéd kerületiek nem nyilatkoztatták előtte a magánindítványra, erőszakos közösülés miatt nyomozás elrendelésének -pár kivételtől eltekintve- feltétele ), így nem lett belőle egy valószínűleg hamis vádra épülő eljárás.
Sok mindent el tudok hinni, de ezt a mostani történetet nem igazán."Vannak győzelmek, amiktől jobban alszik az ember. És olyanok is, amik ébren tartanak." Broadchurch - Kis fekete szir-szar rózsaszín biszbasszal a tetején? - Az is vaaan!
-
Calogero
addikt
Az ügyészség a közeljövőben bemutatja az egyenruhások által megerőszakolt lánynak azoknak a rendőröknek a fényképét, akik dolgoztak, akkor amikor Zsanettet meggyalázták. Az ügyészek arra jutottak, május 4-én nem volt szolgálatban egyszerre öt rendőr.
[link] -
Jégkokó
veterán
Most mondták a hiradóba, hogy nem ismerte fel a csaj az állítólagos támadóit.Egyébbként ha abból indulunk ki, hogy a kiszel tünde meg az annácska mennyi baromságot mond csak hogy bekerüljön a tv vagy az ujság címlapjára erről a csajról is el tudom képzelni.Meg ezzel megint a rendőrséget akarják lejáratni.
A főnök tekintete mindig nyílt és őszinte. Vagyis egyik szeméből a nyilt gonoszság a másikból az őszinte rosszindulat sugárzik.
-
sasa311
veterán
Tessék benézni a belvárosba, 4nél kevesebb rendőrt pl még sose láttam a blahán vagy a körúton az aluljáróba egyszerre
2en biztos félnek.
mod:
Kokó: Az a különbség, hogy Kiszel Tündike abból él, hogy a bulvárszemét címlapján van. Ez a lány meg nem, sőt ha jól tudom az arcát se mutatta még meg egy médiának sem.
[Szerkesztve]Es mondd, a passzatszelet szemelyesen fingtad, vagy csak iranyitottal?
-
Gyuri27
félisten
De okos vagy. Istenem. Ott nekik hol van autó? A másik sz@arrá van kamerázva az egész ha elmennek pisilni, enni már tré van.
Ez nem félelem kérdése. Vannak kiemelt felállitási helyek (posztok nyugati, Örs stb). Erről szól a magyar látvány-rendőrség. Szemben az angol, spanyol yarddal. Ott a kapson vannak 30-an. Ha van esemény kimennek rendet raknak és ennyi. Itt van valami (föleg este) meg is b@szhatnak mert nincs aki segit.
Azt értem, hogy van vélyeményed. De te belüröl nem ismered a testületet.
Kérdezz bátran ha valamit nem tudsz.
[Szerkesztve]Amd - Radeon - Ryzen
-
sasa311
veterán
Vegyél vissza magadból egy csöppet... Akkor vedd elő ezt a hangnemet, ha az útszéli hülyegyerekkel beszélsz aki habzó szájjal a taknyával firkál a falra, ne amikor hozzám beszélsz légy oly kedves.
Szerinted ők nem mennek soha haza, hanem 0-24eznek az aluljáróba? Ott lehet autójuk, hogy értük jön egy kolléga (olvasd lejjebb 2x2 + 1 )Es mondd, a passzatszelet szemelyesen fingtad, vagy csak iranyitottal?
-
Gyuri27
félisten
Mi a foglakozásod? Csináltad ezt valaha?
Nalátod!!! Teszem azt pék vagy. Én sem szólok bele, hogy kéne sütni a kenyeret.
Kiemelt helyeken pl. keleti, örs XIVker része, ott helyben van örs.
A metrón van úgynevezett metró rendőrség ők metróval járnak.
Váltás 6-8 óra között van reggel és este, a szoli 12 óra. (éjszaka közepe?)
Egyébként sok esetben BMV. Busz-metró-villamos.
A véleményem: ha zsaruk voltak akkor kötél.
De addig hagyjuk a rémtörténeteket.
-
Boxiné
aktív tag
''A véleményem: ha zsaruk voltak akkor kötél.''
Túl kegyes vagy! Ez nagyon gyors bünti lenne. A büntetés szempontjából teljesen mindegy, hogy zsaruk voltak-e vagy sem. Én az ilyen rohadékokat bezárnám egy 2x2-es cellába életük végéig! Na ott aztán agyalhatnának, hogy megérte-e."A mosoly a legrövidebb út az emberek között!"
-
Whaskes
senior tag
kiváncsi vagyok mi lesz belőle... hogy fogja egyébként megmondani hogy melyik 5 rendőr volt? megint leszopja őket? hát hajrá...
|87 104 97 83 107 101 83| "Itt nincs rasszizmus, de igény lenne rá!" [muszály, egyenlőre, helység, szallag] Az ön bankkártyáját az ATM elnyelte, tájékoztassuk a Microsoftot a felmerülő problémáról?
-
Stamford
csendes tag
http://www.hirszerzo.hu/cikk.php?id=35730
Újabb zsaru-blamázs: 16 rendőrt vádolnak vesztegetéssel
2007. május 17. 16:11
Folytatólagosan elkövetett vesztegetés megalapozott gyanúja miatt indított nyomozást a Miskolci Nyomozó Ügyészség több rendőr ellen, miután csütörtökön 16 gyanúsítottnál házkutatást tartottak, majd mindannyiukat őrizetbe vették - közölte a megyei főügyész.
A gyanúsítottak a budapesti székhelyű Autópálya-rendőrség emődi és káli alosztályainál teljesítettek szolgálatot – olvasható Boholy Zoltán a távirati irodához eljuttatott közleményében.
Mint írja, a nyomozást azért indították meg, mert adatok merültek fel arra nézve, hogy a rendőrök hivatali helyzetükkel visszaélve rendszeresen jogtalan anyagi előnyhöz – vagy annak ígéretéhez – jutottak több autómentéssel foglalkozó vállalkozótól.
Az anyagi előnyhöz a gyanúsítottak annak ellenszolgáltatásaként juthattak hozzá, hogy az M3-as számú autópályának az illetékességi területükhöz tartozó szakaszairól a baleset, műszaki meghibásodás vagy más ok miatt elszállítandó autók mentéséhez kizárólagosan bizonyos vállalkozók szolgáltatásait vették igénybe.
''A terheltek gyanúsítottkénti kihallgatása folyamatosan történik. A nyomozás során még számos további eljárási cselekmény foganatosítására kerül sor'' – áll a közleményben. A távirati iroda tudomása szerint az Autópálya-rendőrség kötelékébe tartozó rendőröket kommandósok fogták el. (MTI)
[Szerkesztve] -
Calogero
addikt
Most mondta be híradó megvan az 5 rendőr......
-
Whaskes
senior tag
hmm... mindent elhisztek a tv-nek? főlleg a retekklubnak? várjuk ki a végét...
[link] ilyen is van
furcsa hogy a rendőröket megismeri, de az autó típusát és rendszámát már nem tudja...
[Szerkesztve]|87 104 97 83 107 101 83| "Itt nincs rasszizmus, de igény lenne rá!" [muszály, egyenlőre, helység, szallag] Az ön bankkártyáját az ATM elnyelte, tájékoztassuk a Microsoftot a felmerülő problémáról?
-
-
paramedic
aktív tag
[link]
Egy hét alatt sikerült a magyar rendőrségnek teljesen lejáratnia magát
1, Aktív rendőr adta el a fegyvereket a móri mészárosoknak
2, Szolgálatban levő rendőr lop a túszejtés helyszínén
3, Több mint tíz rendőrt tartóztatnak le, mert pénzért meghatározott emberekkel vitetik el a
balesetes gépkocsikat
4, 5 szolgálatban levő rendőr megerőszakol és kirabol egy fiatal nő
Az elmúlt pár nap hírei megingatják a bizalmat több ezer becsületes rendőrben is.
Ezek után nyugodtan állsz félre rendőri leintéskor? Nem gondolkodsz-e el azon, hogy ezek most jó vagy rossz zsaruk? Nem az jár a fejedben, hogy mi lesz a rendőri intézkedés végkifejlete? Esetleg félsz megállni, ezért továbbhajtasz?
Ha ezt teszed, akár még lőhetnek is...
(természetesen, ha úgy itéli mega szerv, hogy a rendőri jelzésre nem megállásoddal veszélyezteted testi épségét is)
[Szerkesztve] -
Calogero
addikt
válasz paramedic #532 üzenetére
És még nincs vége
Újabb gyanúba keveredett a Széna téri túszejtés után helyszínelő rendőr, aki május elején csaknem félmillió forintot lopott el a bankból - értesült a Magyar Nemzet.
Egy korábbi betörés utáni helyszíneléskor az áldozat több értéktárgya is eltűnt. Az erről szóló bejelentést a II. kerületi rendőrkapitányság vezetője már továbbküldte a katonai ügyészségre. A lebukott rendőrt kedden nem jogerősen 1 év 8 hónap felfüggesztett börtönre ítélték a napokban. -
Gyuri27
félisten
válasz paramedic #536 üzenetére
Ha nincs pénz (pedig nincs) akkor nincs rendes kiképzés, továbbképzés, felszerelés. Mivel trágya a fizetés a normális emberek elmennek. Ideig óráig maradnak, de végül elmennek. Arrol már nem is beszélek, hogy a parancsnoki gárda milyen (tesznek az egészre, kiskirályok) és lesz@rják a kisrendőrt.
Mert Hofi is megmondta fejétől büzlik a hal.
Nem tudom ki mennyit keres most.
Volt kollegák kb. 110-120 ezret. Én ennek a másfélszeresét. Cserébe nem melózok éjszaka, hétvégén, ünnepnap. Nem állok a ferihegyi gyorsforgalmi mellett 06:00-24:00-ig egy 45 perces váltással (mint annó). Nem kell szeptemberben 10fokban szakadó esőben forgalmat irányítani a Bartók Bélán (mint annó). A különböző halálesetekről már nem beszélek.
1997-ben 24ezret kerestem, 2000-ben kb. 45ezret 2002-ben kb: 80-85ezret.
Lehet összehasonlitani.
Most egy kukás autós (nem aki vezet) 110ezret keres.
-
paramedic
aktív tag
Ha megnézed a nickem láthatod, hogy sokat dolgozom együtt rendőrökkel, sok barátom van közöttük, jól ismerem a helyzetüket. (A miénk is hasonló, ha nem rosszabb!)
DE! Mindezek nem jogosítanak fel arra senkit, hogy ilyet tegyen. A nemi erőszakból nem fog új autót venni. Mindezekkel nem lehet takarózni. Ilyenkor nem! -
Gyuri27
félisten
válasz paramedic #539 üzenetére
Ez nem takarózás. Félreértettél. A leirtak miatt rohad az egész. Normális embert nem találsz. Persze tisztelet a kivételnek, az viszont már egyre kevesebb van.
Sajna ez van (volt) pl. a vámnál meg ez összes fegyveres testületnél. A katonaságról is tudnék írni.
Uj autó? Nem volt autóm! Albérletben laktam 4-ed magammal. Mikor a párommal összejöttem (aki akkor 3x keresett többet) vettem 320ezerért autót. 2001-ben egy 85-ös verdát. Okos Gergényi a másodállást is megszüntette, bünteti.
Szóval messze még a nyugat. Nagyon.
Azóta van autóm, házam nyugalmam. Illetve a banknak. Most is nehéz, de nem lehetetlen.Amd - Radeon - Ryzen
-
Fred23
nagyúr
Nagy baj,ha pont a fegyvereseknél alig akad normális ember.Tudtommal pszichológiai teszteket is ki kell tölteni az ilyen testületekbe jelentkezőknek -de ezek szerint a tesztek sz@rt se érnek.Egyszerűen nem lehet igaz,hogy akárki elmehet rendőrnek ! A mostani esetek alapján egy kisiskolás kezébe inkább adnék fegyvert,mint egy rendőrébe.
[Szerkesztve] -
A bíróságnak és az ügyészségnek nem érdeke, hogy a rendőrség jól működjön. Minél nagyobb a bűnnözés, annál nagyobb a hatalma az előbb említett szerveknek.
És ha megfigyeled, a bíróságok munkáját nem lehet itthon ellenőrízni, mivel ezt teljesen lehetettlenné tették. Azt tesznek, amit akarnak.Pénztárca bemutatók: https://www.youtube.com/playlist?list=PLYQxd5Rbby46cPtVVMQodEGZuxZm7csIo
-
blunt
aktív tag
Nos? Még mindig Nos?
[link]
Imádom amikor a sok okos jobban tudja, mint az áldozat, hogy mi történt!
szerk.: a korábbi állításaimat pedig még mindig fent tartom, mert jogom van rá: Vesszenek a mocskos korrupt zsaruk. Kicsit tényleg sok volt belőlük mostanában.
[Szerkesztve] -
Gyuri27
félisten
Én ezt nem írtam, de igy van. Ismerek olyan palit ha leirnám a kokszosz köcsög életét nem végeznék ma. Mit kapott? Semmit! Pénzbüntetés, felfüggesztett. Rabi, testisértés, önbiráskodás, lopás......stb. Az ember masszivan ebből él 15 éve.
Ha te csinálsz valamit elkaszálnak. Ez a magyar kib@szott bíróság. Természetesen birót soha nem vonnak felelősségre (tiszta parlament). Sokszor az ügyek nem a bíróságon dölnek el hanem olyan helyeken ahova az ügyvéd urakkal járnak vedelni.
Pl. mi lett Bárándi úr (volt igazságügy m.) feleségével, a halálos baleset okozása miatt. Igen semmi! Az érdi bmw-s majommal mi lett, semmi. Kulcsár? Olaj ügyek? Semmi semmi és semmi. Persze azok is 10 év alatt. Siralmas.
Ez uraim nem európa hanem a balkán. Kapálózhatunk.
Leirtam egykét dolgot a yardról. Ezek alapján melyik normális ember megy rendőrnek?
Nem kell csodálkozni. Nincs pénz. Ilyen a magyar egészség ügy is. Ahhoz, hogy ezek müködjenek kellene a pénz. Pedig európa legtöbb (mind mennyiségben, mindminóségben) adóját nálunk szedik be. Leelőzzük dániát, svédországot! Igaz többet is lopnak a politikusok. Az életszinvonal már most majdnem a román alatt van.
blunt: meg a korrupt orvosok. Meg a benzinkutasok stb.
-
pink75
aktív tag
a rendörség már tavaly ősszel végleg leírta magát, a vezetés legalábbis totálisan
én pl semmit nem hiszek már el nekikxxx
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen pendrive-ot vegyek?
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Robotporszívók
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Xiaomi AX3600 WiFi 6 AIoT Router
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Magisk
- DUNE médialejátszók topicja
- További aktív témák...
- Sigma 150-600mm Sports objektív ( Nikon ) -Újszerű-
- MICROSOFT SURFACE LAPTOP 2 - MEGKÍMÉLT ÁLLAPOTBAN (ajándék tok + USB hub)
- Újszerű Asus TUF F15 FX506HE - 15,6"FHD IPS 144Hz - i5-11400H - 8GB -512GB - RTX 3050 Ti - 2 év gar
- AMD Ryzen 7 5700X3D 3.0GHz (96MB Cache, up to 4.1GHz) OEM AM4 Processzor!
- Samsung Galaxy Buds 2 Pro, vadonatúj, bontatlan, 2026.03.07.-ig garis
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest