- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- <Lacy85>: Időmilliomosok előnyben - Játékfejlesztés #1
- N€T0X|N: EP2 -> FK2
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- urandom0: Kicsit most elfáradtam...
Új hozzászólás Aktív témák
-
tildy
nagyúr
Miért más meg foghatja magát az kimehet mondjuk angliába nem? Hülyék
Faster: tudod miért van kevés női fejlesztő? Mert nem is hagyják hoyg beletanuljon. Tudom, tudom vannak oylan emberek akik magukól tanulnak/tanultak meg programozni, de mikor pl egy multinál votlam , fejlesztőként, esélyt sem adtak, hoyg tényleg belejöhessek. ÉRted ugye ?A kis sz.r (nem az mert szeretem) wapoldalaimat meg kb. kiakaszthatom a szegre dísznek, ugyanúgy ahogy a diplomám vagy az otdk különdíjjat is, mert esélyt sem adnak gyakorlat szerzésre.
[Szerkesztve] -
faster
nagyúr
Nem mintha nagy veszély fenyegetné az infós szakmát, hogy netán túl sok nő jelentkezne egy fejlesztői állásra.
De szvsz, ha egy manager sokadszorra sem talál megfelelő infóst egy ilyen webes feladathoz, akkor ott a vezetés sem túl profi, persze nyugodtan cáfoljon meg valaki. És attól, hogy kizárólag nőt keres a posztra, ezzel még nem garantált a siker. De ez szigorúan személyes vélemény.
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
- Új Apple Watch Ultra 2 Natural Titanium 49mm
- iKing.Hu - Apple iPhone 13 mini Kompakt erőgép, megbízható teljesítmény 256 GB
- Honor Magic V5 Ultravékony hajlítható, 120 Hz LTPO kijelzők 16/512 GB Garancia 2028. 08. 25-ig
- Bomba ár! Acer Aspire ES1 - AMD A8 I 8GB I 180GB SSD I 15,6" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Acer Predator Helios 300 - PH315-51
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3240
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3407
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Blue-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3415 94% Akkumulátor
- Honor 200 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HP EliteBook 840 G7 i5-10210U 16GB 512GB 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest