Keresés

Hirdetés

!!! SZERVERLEÁLLÁS, ADATVESZTÉS INFORMÁCIÓK !!!
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!

Új hozzászólás Aktív témák

• FeRRaR1

őstag

válasz runner 125 #5142 üzenetére

Még filózok, hogy leváltsam e a V70 T5-öt. Szeretnék nagyon egy szívó V8 sportos Volvót, később már nem lesz rá lehetőségem, mindent miniatürizálnak, turbósítanak, BMW-nél már jön jövőre a 4 turbós motor :W Vicc kategória.

Szeretnék egy nagyon jó autót a végtelenségig megtartani, ezt a szerepet most a V70 tölti be, de már amikor megvettem, tudtam hogy nem az igazi. Vagy ki kéne maxolni és V70 R vagy valami V8 kell helyette, Audi S4 / RS4 Avantokat is néztem, de nagyon kiábrándultam hogy minden második népítélet kéthetente trélereztette, meg amennyi pénzeket beleöntöttek, te jó ég.... Volvo még soha nem hagyott ott sehol, ellenben Audi már 2x. BMW 1x pedig időm nagy részében Volvóval közlekedem.

[link]

[link]

[link]

Nagyon tetszik, már eléggé körbejártam a témát, tettem ajánlatot egy S60R-re : [link] nem fogadták el, V70 R már hónapok óta nincs normális eladó, a V8 meg patikának tűnik, és nagyon hajt a birtoklási vágy, lehet teszek rá egy ajánlatot, még nem szántam el magam.

Ha ennyiért találnék egy hasonlóan patika V70R-t, habozás nélkül megvenném, de nincs.

Új hozzászólás Aktív témák