- droidic: A fapados NAS tuningolása
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Gurulunk, WAZE?!
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- Arc összefoglaló szerkesztés
- sziku69: Szólánc.
- eBay-es kütyük kis pénzért
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
FeRRaR1
őstag
válasz
runner 125 #5142 üzenetére
Még filózok, hogy leváltsam e a V70 T5-öt. Szeretnék nagyon egy szívó V8 sportos Volvót, később már nem lesz rá lehetőségem, mindent miniatürizálnak, turbósítanak, BMW-nél már jön jövőre a 4 turbós motor
Vicc kategória.
Szeretnék egy nagyon jó autót a végtelenségig megtartani, ezt a szerepet most a V70 tölti be, de már amikor megvettem, tudtam hogy nem az igazi. Vagy ki kéne maxolni és V70 R vagy valami V8 kell helyette, Audi S4 / RS4 Avantokat is néztem, de nagyon kiábrándultam hogy minden második népítélet kéthetente trélereztette, meg amennyi pénzeket beleöntöttek, te jó ég.... Volvo még soha nem hagyott ott sehol, ellenben Audi már 2x. BMW 1x pedig időm nagy részében Volvóval közlekedem.
Nagyon tetszik, már eléggé körbejártam a témát, tettem ajánlatot egy S60R-re : [link] nem fogadták el, V70 R már hónapok óta nincs normális eladó, a V8 meg patikának tűnik, és nagyon hajt a birtoklási vágy, lehet teszek rá egy ajánlatot, még nem szántam el magam.
Ha ennyiért találnék egy hasonlóan patika V70R-t, habozás nélkül megvenném, de nincs.
Új hozzászólás Aktív témák
- Könyvajánló
- One mobilszolgáltatások
- Mikrotik routerek
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Konzolokról KULTURÁLT módon
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Autós topik
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- droidic: A fapados NAS tuningolása
- További aktív témák...
- Alufelni 4 db., R16 méretű gumihoz (pl. Ford Galaxy II) (az ár 4 db-ra vonatkozik)
- Xiaomi Mi Robot Vacuum-Mop 2 Pro újszerű, nagyon keveset ment
- Rohnson R-9450 Steril Air UVC+ION légtisztító eladó JÓVAL ÁRON ALUL! Bolti ára kb 72ezer Ft!
- Alfa Romeo 159 1.9JTD 120le 8v 2009 Facelift
- Ezviz C6N beltéri kamera, 1080p, éjszakai látás 10m, motoros pásztázás 360 , mozgás érzékelés
- Telenor 5G Indoor WiFi Router (FA7550) + töltő
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L390 - i7-8GEN I 16GB I 512SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Újszerű Asus ROG Strix G16 G614 -16" WUXGA 165Hz - i5-13450HX - 16GB - 512GB -RTX 4050 -1,5 év gari
- MSI CreatorPro Z16P RTX A5500 TOUCH! - A világ legerősebb RTX A-s tervezőgépe (vapor chamberrel)
- Apple iPhone 14 Plus 128GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest