Legfrissebb anyagok
LOGOUT témák
- Peter Kiss: Cockpit
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- koxx: Bloons TD5 - Tower Defense játék
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Keresés
Új hozzászólás Aktív témák
-
N0rthF4c3
tag
Nekem az előző autómon (V70 II, TDI) 330-nál kellett cserélni kuplungszettet. A lendkerékkel nem volt különösebb gond, de tény, hogy kotyogott kissé. Mivel nem terveztem eladni, ezért az is cserélve lett.
Amúgy vannak jó módszerek arra vonatkozóan, hogy fel tudjad mérni milyen állapotban van a lendkerék.
-
aneda
senior tag
Nekem kellett a régi V70-en (2002 D5), 320k-nál elkezdett csúszni a kuplung, ez miatt komplett csere volt kinyomócsapágy, lendkerék, tárcsa.
A lendkeréknek ekkor még csak annyi baja volt, hogy zakatolt alapjáraton kb. 20mp után.
Nem találtam senkit aki felújította volna, de utólag nem is bánom.
Talán az angol ebay-en a legolcsóbb.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- ROLLEREK: ÚJ, Újszerű, Használt 30+ db listát tudok küldeni
- Smart Fortwo - 600 Benzin - Kabrió - Klíma - Nagyon szép állapotban
- Ülőgarnitúra 3-2
- Eladó a saját tesztemben szereplő PVY Z20 Pro Evo elektromos kerékpár kiváló állapotban, házhozszá
- Új, bontatlan FÉLÁRON - LOVI Expert 3D Pro elektromos mellszívó - Még 1,5 év magyar bolti garival! -
Új ingyenes hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- ShieldUp Fóliavágógép tartozékaival
- Bomba ár! HP EliteBook 820 G3 - i5-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Frederick Forsythe: Isten ökle (nem olvasott)
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest