- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Gurulunk, WAZE?!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- gerner1
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sziku69: Szólánc.
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Xiaomi Power Bank - az ár-érték bajnok
Új hozzászólás Aktív témák
-
csipszikutya
senior tag
Lehet megkereslek miattuk
Mert megjártam a németeket, de nem volt eseménytelen.
Kiértem a németekhez és 50 km mulva kb 2 ora 140es tempomat utan elkezdett rázni. Megálltam leállon, P-D és mentem tovább. További 1800km alatt hazáig nem rázott.
Erre hazafele Nürnberg elött azt vettem észre egy épitkezés után, hogy nem birt menni. Lepadloztam 80nál aztán vissza dobta magát 3ba és kb 5 perc padloval elérte a 130at. Kis dombon felfele lassultam
90km mulva megálltam tankolni aztán mintha mi sem történt volna ment tovább. Elötte persze azonnal megálltan, pihentettem 10 percet de semmi.
Most még erösebbnek is érzem mint volt.
Belém hozta az ideget, hogy csak sik uton volt hajlando gyorsulni ugy, hogy a kis városi 106os 50lovas peum legyorsulta volna és volt akkor még hátra 900km...
Holnap hivom a volvo központot, hogy adjanak idöpontot egy full átnézésre mert elegem van
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Szinte új, minőségi, állítható ritkítóolló
- Samsung Galaxy A23 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 55C3 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- Gyors, Precíz, Megbízható TELEFONSZERVIZ, amire számíthatsz! Akár 1 órán belül
- AKCIÓ! Intel Core i7 4790K 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest