- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- bitpork: Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Kínai X99 lap + Xeon E5 V3/V4 + ECC DDR4
- bacsis: Támogassááá', hogy ingyenesek maradhassúúúúnk!!!!
- btz: Internet fejlesztés országosan!
Új hozzászólás Aktív témák
-
runner 125
nagyúr
válasz
FeRRaR1 #5158 üzenetére
Nah és az sem utolsó szempont, h ki tudod használni a P rendszámot kint is. Gyanítom brit rendszámmal átgtondoltad volna.
Tényleg gyönyörű, mondjuk én eleve rajongok a világos autószínekért, ez az arany is nagy kedvencem az ezüst mellett.
Megcsináltad, volt kitartásod. Sok ismerősöm nekivágott már Angliának, több mint fele újra itthon kötött ki, minimálbérért... megérdemled.
TonTomika
Index-en keress rá az S60 topikban, volt egy post ahol össze lett gyűjtve az összes bontó elérhetősége, de nem fűzok hozzá nagy reményt. Nagyon új és szerintem nincs még nagyon bontva, vagy ami igen, annak tuti offos az eleje.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Steam topic
- Kazy Computers - Fehérvár - Megbízható?
- Google Pixel topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- TCL LCD és LED TV-k
- Apple iPhone XR - amikor az olcsóbb is drága
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Nintendo Switch 2
- További aktív témák...
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 6000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- LG 65B4 - 65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Serries X
- 12.000 ft tól elvihető ELITRO Bankmentes , kamatmentes vásárlás .Cooler Master GM2711S Monitor
- DDR3 BAZÁR! 8GB 16GB 1333MHz 1600MHz 2400MHz DDR3 memória garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged