Hirdetés

2024. június 24., hétfő

Gyorskeresés

Hozzászólások

(#1971) CYBERIA válasza xtech2 (#1968) üzenetére


CYBERIA
őstag

Az lehet hogy szeretnének, csak hiányzik hozzá egy megfelelő modell.
Szerintem a C30/S40/V50 simán népautós, csak mondjuk nem kelet-európai szemmel kell nézni.
Tulajdonképpen ha azt nézed hogy egy Mondeo sehol nincs egy prémiumhoz képest (Nyugaton simán népautónak számít), egy hasonló S80 meg másfél millióval drágább, akkor azt is el tudod helyezni. Régebben kifejezetten családi autónak számítottak a Volvók, Amerikában meg Svéciában meg főleg (de máshol is).
És én azt mondom hogy kell egy ilyen kategória is, amit úgy lehet használni mint egy népautót, de annál különb. Én pont azt szeretem benne.

Hasonlíthatod a V8-at a D5-tel, de tudod jól hogy semmi hasonlóság nincs a kettő között, nyilván fogyasztásban sem. Havi 1 köbméter az elég súlyos, én egy évben nem tankolok annyit. Spórolni úgy is lehet hogy mondjuk S80 helyett Passat BlueMotion-nel utazik az ember, vagy akármivel.
Persze értem én mit akarsz kihozni, de én ha megtehetném hogy így is-úgy is egy vagyont költök üzemanyagra, és a fél életemet az autóban töltöm, akkor nem egy büdös-kormos dízelmotor hajtaná az egyébként kényelmes autót.
Mondjuk így sem az hajtja.

A hatótáv meg olyan dolog hogy pihenni amúgy is meg kéne állni néha.

APU: AMD, MB: AMG :) A peresztrojka nálunk olyan gyors, hogy már ma jobban élünk, mint holnap! | Tudja Mohnke, a nyugati demokráciák dekadensek. Előbb-utóbb alulmaradnak a szigorúan fogott keleti népekkel szemben. | Volvo och SAAB beundrare. | A vér nem válik vízzé.

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.