Hirdetés
- Steven: Miért váltottam Tv-ről projektorra?
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- bacsis: Támogassááá', hogy ingyenesek maradhassúúúúnk!!!!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- eBay-es kütyük kis pénzért
Új hozzászólás Aktív témák
-
426os
őstag
Üdv!
Lassan érik a szemüvegcsere. Eddig Hoya lencsét használtam, eléggé bevált, illetve a jelenlegi keretemet is nagyon szeretem, jó lenne megtartani (anno nem volt egyszerű olyat találni, ami tetszett..). Na most az eddigi lencséim rendelkeztek a szokásos bevonatokkal (UV, meg monitorhoz való bevonat, meg ki tudja még mi), viszont eléggé fényérzékeny a szemem és nagyon gondolkodom, hogy ez ügyben is újítsak valamit. A fényre sötétedő lencséktől félek kicsit, hogy nem lesz az igazi, meg esetleg autóban sem biztos, hogy úgy viselkedik, ahogy kéne (ez egyelőre másodlagos még). Megoldás lenne egy dioptriás napszemüveg is, de macerásnak látom, hogy két szemüveget hordjak magammal. Kontaktlencse nem játszik. Amihez igazából a kérdésem kapcsolódik, hogy látom vannak ilyen felpattintható szemüveglencsék is. Létezik a Hoya kínálatában is, Chemistrie néven. Így távolról szimpatikus, azt az egy dolgot leszámítva, hogy a tartó mágnesek a lencsén vannak. Szerintem ez elég ronda megoldás, plusz tartok tőle, hogy zavaró is lenne számomra (bár biztos megszokható). Van aki használ ilyet? Esetleg tudtok olyan megoldásról, ami a kerethez rögzül hasonló módon? Fém keretem van, lenne rajta hely ahová a mágnes odatapadhat.
Új hozzászólás Aktív témák
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Telekom TV SmartBox: szolgáltatói set-top box alacsony korlátokkal
- BestBuy topik
- Macska topik
- Revolut
- Megmutatta a Google az Android 16 Material 3 Expressive felületét
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- PlayStation 5
- Óvodások homokozója
- Egyéni arckép OFF
- További aktív témák...
- DELL PowerEdge R730xd 26SFF rack szerver - 2xE5-2680v3 (24c/48t, 2.5/3.3GHz), 64GB RAM, 10G, H730p
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! Asztali számítógép PC Játékra. I5 12400F / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- Bomba ár! HP ProBook 430 G3 - i5-6GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 13,3" HD I Cam I W10 I Garancia!
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 5 lemezes és digitális felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest