- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- bambano: Bambanő háza tája
- Steven: Sokat utazó kávéfüggők ide!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Azonos árketegóriájú (105-110.000 Ft-os) relatív olcsó telefonok kamerái
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Lalikiraly: SÜNI energiaital.
Új hozzászólás Aktív témák
-
cigam
titán
válasz
#79484416 #2847 üzenetére
Igen a bmdhd.sh szkriptet maszírozom.
Valóban volt benne valami"plusz", Domonkos tippjével kiszűrtem hogy csak a számjegyek maradjanak benne, és így már nem futott hibára.
Viszont itt-ott módosítani kellett, mert valahogy mésképpen értelmezte a kapott adatokat. Tippem szerint a "magnó" kapott pár verziófrissítést az évek alatt, és a válaszok is módosultak itt-ott. pl. a current_time adatai között nincs is ; ,így nem is értem mit csinál a. végén a cut -d';' -f1.
Került bele "túlcsordulás" ellenörzés, mert néha -1mp lett a vége, szóval a menet közben felmerülő problémákat javítgatom.
Lassan már csak a kód kicsinosítása van hátra a publikálás elött. Megpróbálom a pull request-et, bár lehet egyszerübb lenne forkolni, mert közben a html kódon is módosítottam, hogy eltüntesse a böngésző görgetősávjait, így F11-el teljes képernyős módban tisztára natív program kinézete van. A szerző nem reagált a kérdésemre(issue). Lehet "abadonware"? Nem tudom hogy működik ez a githubosdi.Mindenkinek köszönöm segedelmet, és okítást!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Autós topik
- Robogó, kismotor
- Xbox Series X|S
- Fejlesztői videón a Destiny 2 - The Edge of Fate
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- PlayStation 4
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Álláskeresés, interjú, önéletrajz
- Megvan a Pura 80 nemzetközi startja
- Sorozatok
- További aktív témák...
- 15" Workstation: Lenovo Thinkpad P1 gen1/gen2 // P52 // P52s // P15 gen1 // FHD, 4K oled touch
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! HP Victus 16-D0655NG notebook - i5 10400H 16GB DDR4 512GB+1TB SSD RTX 3060 6GB WIN10
- DELL T40 EMC Szerver
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép PC Játékra! I3 10100F / RTX 2060 12GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged