Hirdetés
Legfrissebb anyagok
LOGOUT témák
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Bestx: Budget DIY eGPU USB4/Thunderbolt csatlakozással – egy mining VGA új élete.
- suste: Openwrt Barrier Breaker 14.07 saját verzió Tp-link routerekre
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Luck Dragon: MárkaLánc
- 8th: A NOB legalizálja a doppingot?
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
GAMEPOD témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
RedHarlow
aktív tag
Először is nagyon szépen köszönöm a tippeket.
Mi a különbség a parsolás és a csplit között?
Hogy mit is akarok csinálni:
Minden nap létrejön egy xml fájl a szerverem, amiből nekem ki kellene szednem azokat a "usereket" akiknél a notificationid tagek között 4 szerepel. Mivel mi csak velük oldagoznánk. A további felhasználást azonban egyelőre nem kérdeztem meg, hogy valid xml-re lenne-e szükség vagy csak az adatok a fontosak.Ha több száz user van egy xml-ben, a csplit létrehoz több száz fájlt? Én alapjáraton abban reménykedtem, hogy valami grep szerűséggel rá tudok szűrni és az eredményt simán el tudom menteni egy új fájlba.
Hétfő estig valahogy meg kellene oldanom ezt a feladatot.

Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- PC Game Pass előfizetés
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- PC Játékok (Márc 26. UP!) Olvass...
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Xbox / Microsoft Store feltöltőkártya kód (digitális, HU) több címlet, több db, azonnal, olcsón
Üzleti előfizetők hirdetései
- GAMING PC! Ryzen 9 3900X / RTX 3080 / B550 / 16GB 3200MHz / 500GB NVMe / 1250w Gold! BezsámítOK
- BESZÁMÍTÁS! Részletfizetés 0% THM ÚJ Sony PlayStation 5 Slim digital / lemezes / Pro konzol 27% áfa
- MiniITX 5900X / RTX 3080 / B550i / 32GB 3600MHz / 1TB NVMe / 750w GOLD! BeszámítOK
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Akció! Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I9 13900 / RTX 3090 24GB / 32GB RAM / 1TB SSD
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest