- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- LordAthis: AI (és másra is használt) Cluster építése - Második Cikk
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- koxx: Bloons TD5 - Tower Defense játék
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- GoodSpeed: AMD Ryzen 7 7700X vs AMD Ryzen 9 9900X Cinebench R23 & R24 Benchmarkokban mérve
- bambano: Bambanő háza tája
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
Új hozzászólás Aktív témák
-
BullZeye
veterán
Transmission-höz csináltam egy scriptet régebben, ami bizonyos trackereket külön véve törli transmissionből a torrentet, és áthelyezi egy !Delete mappába a tartalmat. Mikor utoljára hozzányúltam tavaly, akkor csak annyi kellett, hogy a "Morning Show" letöltések amik alapból egy specifikus mappába töltődnek onnan ne kerüljenek ki, így bekerült egy + sor, és ez működött sok sok időn keresztül, aztán jött még 2 sorozat ami egy mappába töltődik rögtön, és nem szeretném, ha onnan átkerülne a !DELETE mappába, és itt jöttek a bajok, csak beleírtam +2 változót, és azóta nem megy egyik sem.
Rátudna valaki nézni, hogy mit rontottam el?
Tökéletesen működik a script, egy bajom van vele, hogy !Delete (MOVEDIR) mappába kerül Fairy Tail || Naruto || Morning Show.
if [ "$MORNING_SHOW" = "" ] || [ "$FAIRY_TAIL" = "" ] || [ "$NARUTO" = "" ]; then
transmission-remote --auth=$USER:$PASSWD --torrent $TORRENTID --move $MOVEDIRAzaz ha változó=nulla, akkor nem morning show, VAGY fairy tail VAGY naruto, így azt át kell helyezni, ellenben áthelyez ez most mindent
Teljes script:
http://pastebin.com/U9v7tvKB
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Home server / házi szerver építése
- 3D CAD Software - Dassault Systèmes - CATIA V5
- Nők, nőügyek (18+)
- Filmvilág
- Nem lesznek forróbbak az új asztali Intel CPU-k, csak pontosabban mérnek
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Milyen monitort vegyek?
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- További aktív témák...
- Játékkulcsok a legjobb áron: Steam
- 27%-OS ÁFÁS SZÁMLA I Jogtiszta Microsoft digitális és fizikai termékek I DIGITALKEYZ.COM
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap
- Path of Exile 2 early access kulcs
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Bomba ár! Dell Latitude 5300 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I 13,3" HD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Xbox Ultimate előfizetések
- ROBUX ÁRON ALUL - VÁSÁROLJ ROBLOX ROBUXOT MÉG MA, ELKÉPESZTŐ KEDVEZMÉNNYEL (Bármilyen platformra)
- Azonnali készpénzes INTEL CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Satechi 200w USB-C 6-port PD GAN - UK / Számla / Garancia /
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest