Hirdetés
- Klaus Duran: Minden drágul. Vajon a fizetések 2026-ban követi minimálisan?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Pajac: Windows XP még mindig letölthető
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
Új hozzászólás Aktív témák
-
BullZeye
veterán
Transmission-höz csináltam egy scriptet régebben, ami bizonyos trackereket külön véve törli transmissionből a torrentet, és áthelyezi egy !Delete mappába a tartalmat. Mikor utoljára hozzányúltam tavaly, akkor csak annyi kellett, hogy a "Morning Show" letöltések amik alapból egy specifikus mappába töltődnek onnan ne kerüljenek ki, így bekerült egy + sor, és ez működött sok sok időn keresztül, aztán jött még 2 sorozat ami egy mappába töltődik rögtön, és nem szeretném, ha onnan átkerülne a !DELETE mappába, és itt jöttek a bajok, csak beleírtam +2 változót, és azóta nem megy egyik sem.

Rátudna valaki nézni, hogy mit rontottam el?
Tökéletesen működik a script, egy bajom van vele, hogy !Delete (MOVEDIR) mappába kerül Fairy Tail || Naruto || Morning Show.
if [ "$MORNING_SHOW" = "" ] || [ "$FAIRY_TAIL" = "" ] || [ "$NARUTO" = "" ]; then
transmission-remote --auth=$USER:$PASSWD --torrent $TORRENTID --move $MOVEDIRAzaz ha változó=nulla, akkor nem morning show, VAGY fairy tail VAGY naruto, így azt át kell helyezni, ellenben áthelyez ez most mindent

Teljes script:
http://pastebin.com/U9v7tvKB
Új hozzászólás Aktív témák
- Hard Disk Sentinel: S.M.A.R.T., okosan
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Robotporszívók
- PH! Darts
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Epic Store Ünnepi Ajándékozás - 13. nap: Trine Classic Collection
- Arc Raiders
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- Dell notebook topic
- Klaus Duran: Minden drágul. Vajon a fizetések 2026-ban követi minimálisan?
- További aktív témák...
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok GARANCIÁVAL!
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most Ünnepi áron! :)
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
- Dobozos! Xbox Series X 1 TB + kontroller 6 hó garancia, számlával!
- Készpénzes / Utalásos Számítógép felvásárlás! Személyesen vagy Postával!
- BESZÁMÍTÁS! Apple iPhone 12 Mini 64GB mobiltelefon garanciával hibátlan működéssel
- AZONNAL KÉSZLETRŐL! Intel Core i5 14600K 32GB 6000MHz RAM 2TB Gen4 SSD RTX 5060 8GB FSP 750W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest