Hirdetés
- Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Szólánc.
- Segway-Ninebot Kickscooter Max G30E II elektromos roller
- DVB-T/T2/C+FM+DAB USB tuner stick
- Milyen mosógépet vegyek?
-
LOGOUT.hu
OpenWrt topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
DrDante666
tag
Az aktuális stabil verziót (15.05.1) használom. Windowsban automatikus kapcsolattípus van beállítva (mivel ezt konkréten nem említették szerver oldalról), de PPTP-vel is működik, így minden bizonnyal az lesz. Működik is, köszönet érte. Sőt így már megtaláltam a wiki ide vonatkozó részét is, itt hagyok egy linket az utókornak: PPTP NAT Traversal
-
suste
veterán
nálam nem lehet a szomszédokra fogni mindent, mert 3-4 idegen SSID van csak
szerintem én sokkal jobban zavarom "magam" az 1 csatornán lévő 3db SSID-vel, amit 4db AP szór
következő lépcső, hogy külön routerre teszek 2 SSID-t (ami megint +1 router/AP), így lehetnek másik csatornán
aztán majd kiderül hogy segít-e egyáltalán valamit -
wigyori
tag
Nem ez az elso ilyen dual-SOC-os agymenes, a Cisco/Linksys WRVS4400v2 is ilyen, meg van me'g jopar masik is...
Apropo, ha valakinek 1043ND v4-ese van, van kedve tesztelni, es van levelshifter-je is (ha rossz lenne amit osszeraktam), ezzel tegyen egy probat
https://forum.openwrt.org/viewtopic.php?pid=348703#p348703
Udv,
-w-[ Szerkesztve ]
-
wigyori
tag
Passz, de van ra esely. Az a SoC egy ARC700 igazabol, ahhoz meg openwrt-ben es lede-ben is van tobbe-kevesbe mukodo port (arc770). Ha megvan a konzol, egy bootlog-ot kiraksz majd valahova rola?
Edit: most talaltam meg hogy mit aktivkodtal az openwrt forumban ezzel, nice
http://pastebin.com/bv5P4jUH .
A quantenna u-boot forrasa megvan a GPL tarballban (ha kirakott egyaltalan valamit a zyxel) ? Az ugyanugy GPL, ugyanugy elerhetove kellene tenniuk, es az alapjan ki lehet talalni, hogy csinal-e barmi varazslast a bootloaderjuk a soc-on, vagy egy sima uImage-es kernelt be tudsz rajta rantani.A "remote api"-val kapcsolatban annyit, hogy oktober kornyeken elokerult a networked ubus koncepcioja, tobb approach is volt/van, nem tudom hogy most hol tart a dolog, de a prpl (prplfoundation.org) site-on sztem utana tudsz nezni. Nyilvan ez nem mostanra vagy a kozeljovore szol, hanem kicsit kesobbre, es nem az ilyen elb@ott routerekre keszul, hanem IoT-re, de erdekes lehet.
Udv,
-w- -
sgeza
veterán
-
wigyori
tag
Szerintem ez igy mukodhet, ha le tudod sniffelni, hogy mit kommunikal a ket SoC, es az alapjan csinalsz valamilyen supportot hozza. Amugy jobban belegondolva, az egy dolog, hogy a masik SoC-ra csinalsz egy ARC portot, viszont a wireless modulhoz meg jo esellyel nincs open driver, ugy meg tul sok ertelme nincs.
Hajra, ha van kerdes a main SoC-ra portolassal kapcsolatban, ne kimelj.
-w-
-
wigyori
tag
OK, egyetertek.
A merge-el kapcsolatban mondjuk ugy hogy a hwsw-s cikk kicsit hurraoptimista hangulatu volt (a register-es sztem jobb volt), amire csak reszben van ok. Ilyen aprosagokat kell me'g kitalalni/megbeszelni, hogy:
- a voting member-ek kerdeskore hogy lesz a merge utan (LEDE-ben van 18 dev, OpenWrt-ben most 3-4),
- az a "full demokracia es mindenki egyenlo"-hozzaallas, amit a LEDE visz most, szerintem/tunk alkalmatlan arra, hogy egy projektet vezetni lehessen legalabb nagyjabol egy iranyba, ezzel mi legyen,
- infrastrukturat hogyan fogjuk osszehozni, mindket projektnek megvan gyakorlatilag a teljes build/forum/wiki/lofutty infra,
... szoval nem lesz egyszeru.Az biztos, hogy akar lesz a vegen merge, akar nem, az elkepzeles most az, hogy mergeljuk a patcheinket a LEDE-be, majd egy adott commitnal visszaemeljuk OpenWrt-be a teljes tree-t. (Hogy utana mi lesz, az x, a LEDE ugy nez ki, hogy lassan ki fog adni egy release-t, sztem a FOSDEM korul.) Szoval elso korben nyugodtan epithetsz rajuk, ha meglesz a merge, ugyis lesz valamennyi visszhangja.
-w-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Játékkulcsok a legjobb áron: Steam
- Védje meg számítógépét a vírusoktól!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Bontatlan - BATTLEFIELD 1 Collectors Edition - Játékszoftver nélkül
- AMD Game Bundle: Warhammer 40,000: Space Marine 2 és Unknown 9: Awakening - LEGOLCSÓBB!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest