Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Gurulunk, WAZE?!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Hieronymus: Az igaz barátság kezdete
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- ricsi99: 6. Genes alaplap tündöklése kontra MS/Zintel korlátozásai
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Doky586: SecureBoot kulcsok frissítése (2026 nyara)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
-
LOGOUT
OpenWrt topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
vetroga
csendes tag
válasz
vargalex
üzenetére
mpd.conf:
###################################################
music_directory "/root/music"
playlist_directory "/root/playlist"
db_file "/root/mpd.db"
log_file "/root/mpd.log"
pid_file "/root/mpd.pid"
state_file "/root/mpd.state"
sticker_file "/root/mpd.sticker.sql"
gapless_mp3_playback "no"
auto_update "yes"
auto_update_depth "5"
input {
plugin "curl"
}
audio_output {
type "oss"
name "My OSS Device"
device "/dev/dsp" # optional
format "44100:16:2" # optional
mixer_type "hardware" # optional
mixer_device "/dev/mixer" # optional
}
###################################################alsa configom nincs, feltettem a csomagokat, amiket olvastam, hogy kellenek. sajnos elfelejtettem dumpolni telepített csomaglistát, este pótolom.
lehetséges, hogy azért nem indul alsa-val az mpd, mert nincss konfigurálva? de az alsamixer simán működik. vagy nincs összefüggés? -
vetroga
csendes tag
válasz
vargalex
üzenetére
szia,
köszi, de átléptem a problémát azzal, hogy az analóg kimenetet használom, egyelőre nem érdekel a digitális. mpd-ben beállítottam az oss-t kimenetnek, úgy jó minden. az alsa továbbra sem megy, majd egyszer visszatérek rá, ha úgy alakul
viszont abban tudnál segíteni, hogy hol lehet kémkedni az USB eszköz eseményei után? az asus xonar u1 teteje tekergethető, nyomkodható, Windowson a hangerőszabályzást-némítást vezérli. gondolom, elsüt valami eseményt az USB felé, ha össze tudnám hozni a hangerőszabályzást, milyen jóság lenne már
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 128GB Natural Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4384
- HP EliteBook 840 G10 13. gen i5, 16GB DDR5, prémium üzleti laptop! 1 év garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- iPhone 16 Pro 512GB 96% (1év Garancia) ! Utángyártott, jó minőségű kijelző !
- Motorola Edge 50 Pro 512GB Black Beauty Karcmentes állapot 12GB RAM 6 hónap garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest