Új hozzászólás Aktív témák

• j.bravo

addikt

válasz LZs?! #7409 üzenetére

Teljes családdal a GTvel? Zsír.
    Üzembiztos volt, végig zokszó nélkül működött minden?

Zsolt - remélem csak átmenetileg - kezdi azt a jelenséget ami miatt eljöttem a Vágóhíd u. műhelytől, ami pedig gyalogos sétatávolságra lenne nekem. :(
    Múlt csütörtök hn5-re viszem az autót, de Csak arra volt módom hogy kezébe nyomja a slusszkulcsot és a forgalmit, mert éppen nagyban egyeztetett egy másik ügyféllel is még várt a sorára még egy, Majd másnap beszélünk. Oké, másnap beszélünk telefonon. Másnap, azaz pénteken hívtam, nem értem el, és nem is hívott vissza. Hétfőn ugyanúgy nem jártam sikerrel. Ma délelőtt végre igen, Jól le is tolt hogy kitöröltem a hibakódokat (mondjuk lementettem a screenshotokat és kinyomtatva ott is hagytam az anyósülésen. Oké, persze megértem, hogy a gyári műszer többet mondhat, na de hát na.
    Így telefonon persze jóval nehézkesebb volt egyeztetni, hogy mit is szeretnék, mi a helyzet jelenleg, és majd csütörtökön tudja talán hozzáfogni az autóhoz és majd akkor beszélünk. Tehát ott pihent az autó majdnem egy hétig potyára, ami alatt akár használhattam is volna. Mit csinálok rosszul? Na mindegy, most már ez van, remélem ez a helyzet csak átmeneti és újra minden szép és jó lesz.

Miiinden lehetséges. Meg az ellenkezője is.

Új hozzászólás Aktív témák