- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- shadowkidhu: SFF Itthoni labor
- svajcsik18: email csere
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Graphics: OnePlus 13R - Üzemidőbajnok és remek képességek
- sziku69: Szólánc.
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Geller72
veterán
Ezt nagyon szerelője válogatja. Van, aki tartja magát a rezsióradíjakhoz és minden megkezdett órát kipipál, van aki leszarja és saccra, érzésre dolgozik. Az a legjobb, ha odamész és megkérdezed előre, hogy mennyiből van meg. Ezzel letisztázhatod a későbbi szopások beleemelését az árba esetleg..
. A legtöbben meg tudják (és akarják) mondani, hogy mennyi lesz a vége. Tényleg agy szórások vannak, erre árat mondani szerintem felesleges lenne. És ez a munkadíj része csak a dolognak. Anyagban mindenképpen nézz szét a neten. Többszörös !! difik lehetnek ugyanarra az alkatrészre. Én egy kúton lévő autóalkatrész boltban vásárolgatok, mert amit délelőtt tízig leadok, az aznap délután háromra itt van. Adnak vagy négy fajta árat, négy, különböző márkára és te választod ki, hogy mit szeretnél. Ezen felül van 10 % rabatom még náluk. Szóval én nem tippelnék, nehogy utána én legyek a hunyó..
. Nagyobb városokban, ismeretlen szerelőkkel jobban jársz, ha úgy mész oda árat kérni melóra, hogy viszed a csereholmit. És utána elkéred azt, amit kivettek..
.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- EAFC 25
- Sorozatok
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Milyen NAS-t vegyek?
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Linksys WRT54G/GL/GS router
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Azonnali notebookos kérdések órája
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Milyen légkondit a lakásba?
- További aktív témák...
- Új, bontatlan FÉLÁRON - LOVI Expert 3D Pro elektromos mellszívó - Még 1,5 év magyar bolti garival! -
- Suzuki Swift 1.3 2005 GC (fapad) 169e km, NEM KLÍMÁS 699.990Ft
- Eging PV 410W silver napelem verhetetlen áron
- Eladó AS-48A olajmentes kompresszor 4L tartállyal, dupla hengeres kivitelben!
- Eladó a saját tesztemben szereplő PVY Z20 Pro Evo elektromos kerékpár kiváló állapotban, házhozszá
- AKCIÓ! Lenovo Legion Slim 5 Gamer notebook - R7 7435HS 16GB RAM 1TB SSD RTX 4070 8GB GDDR6 WIN11
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L390 - i7-8GEN I 8GB I 256SSD I 13,3" HD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- iKing.Hu - Apple MacBook Pro 13 M1 Touch Bar 2020 Használt, karcmentes 3 hónap garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 14600KF 64GB DDR4 1TB SSD RTX 3080 10GB CM CMP 510 Seasonic 750W
- LG UltraGear Gaming Monitorok: ÁPRILIS MADNESS -30%
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest