Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
aphra2
senior tag
válasz FET-MEN #1094 üzenetére
Ezek a hibák bármelyik tipuson előjönnek, ez nem fiat függő, pedig kivülről szép volt a vas ....csak a poén kedvéért ma golf 6 első kerékagycsapágy csere volt a melóhelyemen, (40k volt az anyag) , mert aggyal együtt van , meg ABS jeladóval.
Probléma??Hát az meg micsoda?!!
-
.:Kristian:.
addikt
válasz LaptopSystem #1087 üzenetére
Azt hiszem a 156-os futóműve van alatta. Nekem GT-m van, de köztudott, hogy a GT-t a 156 és 147-ből "rakták össze"
-
FET-MEN
veterán
400€ volt. Jó vételnek tűnt első autónak tökjól hangzott. Aztán jött a regadó meg új fékek +1100€ volt így már 1500€. Aztán jöttek a gondok. Bal első csapágy csere 13k, később, ami most lett megjavítva,: Szelepfedéltömítés mert majdnem kigyulladt a kocsi a szivárgó olajtól.Hosszanti szíj csere, bal első gömbfej csere, futóműállítás, 10 literes fogyasztás, hát oszt míír? Mert folyt a résolajcsöveknél a diesel a motorba és a csúcsok csöveiből is szivárgott a diesel. Ennyi elég is volt nekem.
Iphone 7
-
FET-MEN
veterán
na elkelt a ménes VW csoportos auóm lesz mindenképp. Minden jót, sok biztonságos KM-et mindenkinek
Iphone 7
-
őstag
Sziasztok
sok Alfa megfordult már nálam de Alfa GT-m még nem volt!
ha valakinél megfordult már ez a típus tudna róla írni pár szót,leginkább a futómű érdekelne!
(ha olyan mint a 156-osnak akkor kihagyom)
Minőségi üzleti kategóriás laptopok garanciával,számlával!Üdvözlettel: Miklós Zoltán 709400131 Viberen is!
-
hoby36
senior tag
Üdv!Mennyire kell egy tengelyen lévő gumiknak egyforma kopottnak lenniük?Pótkereket használnám ami új,de a másik úgy 60-70%-os.
A logikában semmi sem véletlen!
-
lorcsi
veterán
jó kis találkozó lehetett..
főleg az a maserati a nagyon dúrva
[ Szerkesztve ]
eladó: vadi új soundcore motion+
-
tomcsi23
veterán
Srácok!
Albea 1,2 16V-be milyen motorolaj való (előírás, viszkozitás) és főleg mennyi kell egy olajcseréhez?
Köszi!
...de bugyit ne vegyél, mert fontosat akarok mondani.
-
Gismo
addikt
Én úgy tudom, hogy valamilyen szinten a Stilo, de főleg a Grande punci húzta ki a Fiat-ot a dzsúzból.
-
Winne
nagyúr
Nekem a 3 ajtós nagy kedvencem volt, imádom a mai napig a kinézetét, de amikor a Puntokat nézegettem ez is felmerült, csak a szakik lebeszéltek róla, hogy lényegesen több velük a gond. Unokatesómnak ez van, 1.2 benzin, nála nem jött elő semmi komoly gond.
Az ízlésem a lehető legegyszerűbb. Mindenből beérem a legjobbal...
-
M3oH
addikt
Sziasztok!
Fiat Stilo-ról mi a vélemény? Most vennék autót 6-700e környékén és a Stilo elég tetszetős, jól felszereltek ennyiért. Kérdés, hogy érdemes-e Vannak gondjai? Benzin vagy dizel? Rohad?
Köszi a segítséget! -
lorcsi
veterán
válasz FET-MEN #1059 üzenetére
a kombi nem fér be a garázsba
sokat munkás autónak használtak, emiatt elég csúnyák a festékhiányai és úgy egyáltalán, csúnyábban le vannak lakvade ennek fényében nem is értem miért lenne jobb
[ Szerkesztve ]
-
lorcsi
veterán
válasz FET-MEN #1056 üzenetére
eddig a punto lett a legjobb felszereltségű, kényelmű..és szimpatikus külsőre is.
helyben találtam egy active felszereltségűt és érdekel mi is van benne (a hirdetésben kihagyhattak 1-2 dolgot)
1999-2003 közötti fér bele az árbaamúgy hlx-re vadészok, de abból nem sok van
-
lorcsi
veterán
válasz FET-MEN #1054 üzenetére
oké,d e valami konkrétabb kellene
autót megyek nézni és ha a tulaj nem tudja myilen is az autó, jó lenne megfejteni
(HLX, ELX már megvan) ez a dynamic stb. utána jelölte a felszereltségeket, de nem nagyon találok értelmes öszefoglalótasszem itt csak meglesz
[ Szerkesztve ]
-
lorcsi
veterán
segítsetek már nekem egy kicsit.
olyat keresnék, hogy a punto esetében az active-dynamic és a sound felszereltésg mit is takar valójában[ Szerkesztve ]
-
Devil Gelo
tag
Sziasztok!
Friss Alfa tulaj vagyok, és a segítségeteket szeretném kérni!
Adott egy alfa romeo 156 1.6 TS 2002/12.havi "belső facelift"-es változat...
És lenne pár apró ám dühítő problémám vele, melyek a következők: jobb hátsó ajtóba kéne egy új zárszerkezet (mivel a központi nem nyitja és nem is zárja, de manuálisan tökéletesen működik), a középkonzol tetején lévő infocenter kijelzője megadta magát és sehol nem találok (bontott) cseredarabot az új pedig elég borsos összeget kóstál tehát maradnék a bontóból kikerült példányoknál, illetve a légzsákjelző... hát ezt már kezdem megszokni, mivel mindig világít, elvileg a függönylégzsák(jobb) kábelén van szakadás, aminek a hibáját megtaláltam, egyszerűen nem volt a patronba bedugva a kábel, elvittem kiüttetni a hibakódot, nem jött vissza de a légzsákjelző még mindig világít... ez lehet az övfeszítő hibája miatt?(szintén jobb oldalit írja a gép rossznak)Egyenlőre ennyit tudnék felhozni hibának, nem bántam meg az autót, egyszerűen imádom!
Remélem valaki tud segíteni, előre is köszönöm! -
Winne
nagyúr
-
lorcsi
veterán
mázlid volt hogy ilyenre találtál..
én eléggé túrom a netet (hahu, aukciósok)..de rengeteg a lepukkant vacak
most próbálok aktív punto forumot kutatni,d e nem sok sikerrel
talán még az indexesek a legaktívabbak, de ott sem sokan hirdetnek a becsületes alapos puntos tulajokeladó: vadi új soundcore motion+
-
Winne
nagyúr
válasz FET-MEN #1045 üzenetére
Ez egy érdekes dolog, mert én is mikor vettem a Puntot, első terv szerint 1-1.2 között max kerestem egy sima 2-st, 100e km környékén, 7-10 évest, majd mikor elkezdtem nézelődni a mostani autóm előkerült egy ismerősnél, hogy ők végülis lecserélnék egy nagyobbra, mert kutyáik is lettek, meg kertes házba költöztek. Hát megnéztem, beleszerettem. A probléma csak az volt, hogy az 1.7 volt, és ez sok gondolkodásra késztetett, mert hát valós 67e km volt benne, 3 éves volt, a km-ek nagy része autópálya volt M.o. és N.o. között, ismertem az előéletét és az eladóját is tudtam hova tenni. Lényeg a lényeg, megvettem és utána még sokat gondolkoztam rajta, hogy lehet jobban jártam volna ha egy olcsóbbat veszek és arra a fennmaradó összegből tudok költeni, de az évek alatt a munkatársaimtól első kézből kapom az infókat, hogy 5-üknek mindig előjön valami, folyamatosan csak fizetnek rá és egy régebbi és gyengébb autójuk van.
Többet fizettem érte, de gyk. semmi baja sem volt az 5,5 év alatt és annyira hozzámnőtt, hogy szerintem nem is fogom eladni, alattam fog elrohadni. Nem kell nagyobb teljesítmény sem, külsőre is tetszik, kezes is, az alkatrész is olcsó hozzá, ha majd elkezd betegeskedni, több olasz bontós is van a közvetlen környezetemben.
Az ízlésem a lehető legegyszerűbb. Mindenből beérem a legjobbal...
-
FET-MEN
veterán
Porlasztócsúcsos lett a marea. 20k zsunixnál, -10% nekem ugyebár, nameg még mire kicserélik az mennyibe lesz.. ááhh istenem sose többet öreg autó.
Iphone 7
-
Outlander
addikt
-
miresz
veterán
10. jublileumi kaposújlaki Alfa Amore találkozó Én ott leszek.
-
lorcsi
veterán
97 körüli puntója van innen valakinek ?
kettőt néztem meg a héten..
egyik amit már írtam tök büdös volt
a másik már nem volt büdös, és a kasztnija is nagyon szép volt, 2 helyen az elemek cserélve lettek,d e szépen
viszont a motornál erősen olajnyomok voltak..és nem belül () hanem kívül..
az eladó szerint szelepfedél tömítéseknél engedni..1000 forintos tétel..na perszeeladó: vadi új soundcore motion+
-
Gismo
addikt
válasz szőröscica #1037 üzenetére
Szia!
Sajnos saját tapasztalat nincs vele kapcsolatosan, de ezt a kevéske népítéletet érdemes lehet elolvasni.
Ehun-e!
Az alapjai megegyeznek a Bravo-val, csak elegánsabb köntösben, márpedig a Bravo elég megbízhatóra sikerült. -
szőröscica
addikt
Hello!
A 2008 utáni deltákkal van valakinek tapasztalata?
1.4 t-jet 150 lovas, vagy az 1850-es benzines érdekelne. Persze általánosságban az autóról elfogadok bármilyen infót szívesen, de a dízel teljesen kizárt számomra, és a gyengébb benzinesek is. -
Gismo
addikt
Jön valaki 13.-án a Kecskeméti talira?
-
-
lorcsi
veterán
megénéztem ma egy 97-es 5 ajtós SX, benzines puntót
jó volt az állapota, fényezése..stb..egyedül az aggaszt nagyon, hogy az utastérben nagyon benzin, szívató vagy valami hasonló büdöst éreztem
aztán beindítottuk a motort is és a gép előtt néztük az állapotát..ekkor jött a motorból is ez a büdös szar
szerintetek mi lehetett?
és vajon lehet e ellene tenni ?eladó: vadi új soundcore motion+
-
aphra2
senior tag
1.6-nál tölcsér + vipoláncső és fentről öntöd bele az aksi környékén, ill ahol van hely, a szintellenörző csavar a betöltő nyilás is
Kis szines a témához:
Sok szerelőnél régen , és most is egy fent nyitott fémedény, benne egy olajpumpa , aminek a tengelyét pl :zsiguli ablakemelővel tekerve, és egy csövet kivezetve a váltóba tekerik az olajat.Probléma??Hát az meg micsoda?!!
-
Mawyx
őstag
1.6 rajzot láttam, robbantottat, de mintha oldalra nézne ez a csavar. Na ott hogy kell betölteni az olajat? Döntsem oldalra a verdát? [link]
Egy nő gondjait amúgy sem megoldani kell, hanem meghallgatni./Eastman/ | Ami árammal működik, vagy rá lehet tenni egy számítógép tetejére, az informatikusi munka :)
-
Mawyx
őstag
-
Mawyx
őstag
Váltóolaj csere érdekelne. Olyan egyszerü, mint a motorolaj csere? Tutela nyálat kap
Egy nő gondjait amúgy sem megoldani kell, hanem meghallgatni./Eastman/ | Ami árammal működik, vagy rá lehet tenni egy számítógép tetejére, az informatikusi munka :)
-
senior tag
-
-
lorcsi
veterán
a puntos 1.9-es jtd motorokról miylen tapasztalatok vannak?
menynire megbízhatóak ?eladó: vadi új soundcore motion+
-
senior tag
válasz szentkuti11 #1012 üzenetére
*szrbijában
"A közgazdász az a szakértõ, aki holnapra tudni fogja, hogy azok a dolgok, amikt tegnap jósolt, miért nem következtek be ma."
-
Outlander
addikt
Pláne, ne ilyen értelmetlen cicatuningra...
Ezeken a kszenyonyos , hátul vasalódeszka, elöl meg hókotró tyikráccsal... ezeket csak sírva lehet röhögni, pláne, mikor nincs pénz valamelyik rozsdásabb, elemet megmenteni..
Work until You no longer have to Introduce Yourself.
-
senior tag
Erre gondoltam én is, de sokáig fogom még vezetni. Ami viszont tuti, az az, hogy elviszem políroztatni. A xenon se nagy tétel, na meg az bármikor ki is szerelhető. Nálunk legális a sufni is, külföldre pedig nem megyünk a kocsival.
"A közgazdász az a szakértõ, aki holnapra tudni fogja, hogy azok a dolgok, amikt tegnap jósolt, miért nem következtek be ma."
-
Winne
nagyúr
-
senior tag
Én is, de már kétségbe vagyok esve Akarok most xenont, dísztárcsát (de előtte azért majd Photoshop dolgozni fog, nem tuti, hogy megéri az árát). Meg most ugrott be a hátsó lámpa sötétítés is
-
-
senior tag
Sajnos. Főleg az a fránya elektronika. Hihetetlen, nem értem. Az Alfa annyira karakteres autó, hogy messziről is felismerni őket.
Amúgy fehér autóra, Puntora milyen dísztárcsa illene? Ez maradt alternatívának.
-
senior tag
"Sziasztok!
Lenne egy "kis" probléma egy Alfa Romeo 156 1.9 JTD-vel.."Az egyik haverom a kiemeltre azt mondaná, hogy a probléma a következő: Alfa Romeo. Pedig annyira karakteres autók, nekem nagyon bejön a 156.
-
Outlander
addikt
A kettő szerintem kizárja egymást..
Ahol aktívak a tagok, ők nem nagyon árulják az autóikat...
Ellenben az index topic az mindig is pörgős és segítőkész volt... használtautó-n meg vannak hirdetések.
A puntoclub.hu-t nem igazán ajánlom, állandóan fel van törve, senki nem foglalkozik vele, a nagyja társaság elég debil, tisztelet a kivételnek...
Work until You no longer have to Introduce Yourself.
-
lorcsi
veterán
merre találok jó punto forumot, ahol aktívak a forumtagok és jobb fajta autókat szoktak hirdetni az apróik közt ?
a 2000 körüli puntok érdekelnek..de nem szedett vedett vackoka ha.hu-t nézegetem...vegyesek a tapasztalataim..de inkább negatív
ajna sok a lelakott
oké, az indexet megnézem
Tx![ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest