Hirdetés
- sidi: 386-os Chicony gázplazma laptop memóriabővítése
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- GoodSpeed: Pillangóhatás: F billentyű meghibásodása -új gamer számítógépasztal
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 9 – Az impulzusvásárlás is lehet tudatos
- tordaitibi: Windows rendszerek indítása EFI partíció nélkül
- potyautas: Idővándor
-
LOGOUT
GYAKORI KÉRDÉSEK ÉS ALKALMAZÁS AJÁNLÓ
Új hozzászólás Aktív témák
-
Uniformizálták pár éve az iphoto meg az aperture libraryt, ugyanaz a forumátum mindkettő, kereszbte lehet őket nyitogatni és írni/olvasni mindkét appból.
iszilard: nade hogy a hölgynek már ezek a verziók vannak e, azt se tudni, meg azt se, hogy hogy lett aperture libraryje ha nincs is apertureje. Szóval ja, előbb jó lenne megtudni mit is csinált valójában, aztán tovább boncolgatni a dolgot. Kezdésnek kérdezd meg tőle hogy amikor utoljára látta a képeket, akkor hol látta, milyen app-ban. Ha biztosra akarsz menni, meséltesd el vele hogy hogy nézett ki az az app pontosan, illetve hogy miket tudott
-
"Ha olyan fontos volt, biztos van róla mentés legalább 3 különböző helyre"
Vazz, hogy ezt hányszor szájukba rágtam azoknak, akik a gépüket hozták telepíteni, vagy beállítani...
Kérdeztem egy barátomtól, hogy a családi képeit hol tárolja. Mire az aktuálisan szétterített gépet jelölte meg, amit próbáltam életre kelteni. Nem aggódott, mert én úgyis meg tudom oldani neki. Ha meg nem, majd engem fog okolni. Tiszta sor... Szóval vettem neki egy külső vinyót, mindent duplikáltam rá és megmutattam hogy kell szinkronizálni. Azóta sem vette elő, pedig készültek képek a családi kiránduláson is. Részemről ennyi.
Szóval, a mentés csak akkor fontos, amikor nem találja. Sem előtte, sem pedig utána nem érdekes...
Új hozzászólás Aktív témák
- Iphone 14 Pro Max 128GB // Számla + Garancia //
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Blue-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3415 94% Akkumulátor
- Microsoft Windows, Office & Vírusirtók: Akciók, Azonnali Szállítás, Garantált Minőség, Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R7 3800X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 SUPER 8GB ZALMAN T7 FSP 650W
- Bomba ár! Dell Latitude E6420 - i5 / i7 I 4GB I 320GB I 14" I HDMI I Cam I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest