Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• Fr3eWar

őstag

válasz Lanash #16338 üzenetére

De javaslom, ha teheted próbáld ki előbb.
    Én 2 napig használtam.

Szubjektív vélemény:

- nem jó a fogása, túl lapos, nem lehet a kezet "pihentetni" rajta, olyan "karom" fogással lehet használni.

- én használom az egéren is a jobb gombot, kezdem egyre jobban szokni a cmd-s gyorsgombokat, de helyi menükhöz jól jön, és játékokhoz egyenesen elengedhetetlen. Ezzel az volt a gondom, hogy beállítottam hol legyen a jobb gomb, tiszta sor (better touch tool-al). Viszont én 15 év alatt úgy szoktam meg hogy a kezem és az ujjaim az egéren pihentetem. Nos annál az egérnél, ha a jobb gombot akarod használni akkor arra az időre a bal ujjad el kell távolítani az egér felületéről, ergo jobb kilkkhez emelni kell a bal ujjad (ujjaid) hogy jobb klikk legyen. Ha több ujjad van az egéren az bal klikk lesz. Na ez az amivel meg sem próbáltam megbarátkozni.

- beállítottam egy mid mouse gombot is, mert böngészés közben rengeteget használom (középső egér = megnyitás új lapon, lapfüleken használva meg bezárja azt a lapfület) 10-ből 6-7x sikerült eltalálnom, és persze arra az időre a többi ujjat fel kellett emelni.

- Többen vannak itt a fórumon, akik a Magic Trackpad-et istenítik, én külön nem vettem, de amióta MacBook-om van azóta értem hogy miért. Nagyon király cucc, ha nem játékra kell, akkor el gondolkozhatsz azon is.

Azóta is folyamatosan lesem a gyártók fizikai gombos bluetooth egereit, mert jó lenne egy. Eddig a Razer Orochi 2013 a befutó amit tervezek venni.

Új hozzászólás Aktív témák