- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Gurulunk, WAZE?!
- pusszycat: JEYI - okos, színes, interaktív, ssd külső ház.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- gerner1
- Meggyi001: Kuponok....
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 6 – Néhány egyszerű tésztaétel
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- urandom0: Kicsit most elfáradtam...
-
LOGOUT
GYAKORI KÉRDÉSEK ÉS ALKALMAZÁS AJÁNLÓ
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fr3eWar
őstag
válasz
Lanash #16338 üzenetére
De javaslom, ha teheted próbáld ki előbb.
Én 2 napig használtam.Szubjektív vélemény:
- nem jó a fogása, túl lapos, nem lehet a kezet "pihentetni" rajta, olyan "karom" fogással lehet használni.
- én használom az egéren is a jobb gombot, kezdem egyre jobban szokni a cmd-s gyorsgombokat, de helyi menükhöz jól jön, és játékokhoz egyenesen elengedhetetlen. Ezzel az volt a gondom, hogy beállítottam hol legyen a jobb gomb, tiszta sor (better touch tool-al). Viszont én 15 év alatt úgy szoktam meg hogy a kezem és az ujjaim az egéren pihentetem. Nos annál az egérnél, ha a jobb gombot akarod használni akkor arra az időre a bal ujjad el kell távolítani az egér felületéről, ergo jobb kilkkhez emelni kell a bal ujjad (ujjaid) hogy jobb klikk legyen. Ha több ujjad van az egéren az bal klikk lesz. Na ez az amivel meg sem próbáltam megbarátkozni.
- beállítottam egy mid mouse gombot is, mert böngészés közben rengeteget használom (középső egér = megnyitás új lapon, lapfüleken használva meg bezárja azt a lapfület) 10-ből 6-7x sikerült eltalálnom, és persze arra az időre a többi ujjat fel kellett emelni.
- Többen vannak itt a fórumon, akik a Magic Trackpad-et istenítik, én külön nem vettem, de amióta MacBook-om van azóta értem hogy miért. Nagyon király cucc, ha nem játékra kell, akkor el gondolkozhatsz azon is.
Azóta is folyamatosan lesem a gyártók fizikai gombos bluetooth egereit, mert jó lenne egy. Eddig a Razer Orochi 2013 a befutó amit tervezek venni.
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i7 10700K 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3070 8GB ZALMAN S2 TG Chieftec 750W
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte GA-H610M i3 12100F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 8GB Rampage SHIVA CM 600W
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i3 12100F 16GB DDR4 500GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA 500W
- Otthoni PC Komplett Szett Akár játékra is! Monitorral, Billentyűzettel, Egérrel
- Gamer PC Ryzen 7 5800X, RX 6700XT 12GB
- Honor X6b 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A23 128GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- Azonnali készpénzes INTEL CPU NVIDIA VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- GYÖNYÖRŰ iPhone SE 2022 64GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3367, 91% Akkumulátor
- Samsung 990 PRO 2TB Heatsink MÉG GARIS
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest