Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- D@reeo: Pi-hole és a Telekom Sagemcom F@st 5670 DNS beállítása
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
-
LOGOUT
GYAKORI KÉRDÉSEK ÉS ALKALMAZÁS AJÁNLÓ
Új hozzászólás Aktív témák
-
Phantomhive
aktív tag
válasz
roberto211
üzenetére
benéztem a topicot, bocs

itt is az én posztomra válaszoltak utoljára -
Phantomhive
aktív tag
válasz
roberto211
üzenetére
ja illetve ha a másik ember iCLoud felhasználó(de lehet, h ez nem feltétel), akkor -elvileg- meg lehet osztani vele.
én most az icloud.com-on nézem és balra ha csinálok 1 naptárat,akkor ott van mellette a publish gomb( kör alakú) és ott lehet osztogatni.
nézz rá, hátha -
Phantomhive
aktív tag
válasz
roberto211
üzenetére
istyle, xms, ijoe talán.
csomó helyen ki van rakva. a macbookok pedig szerintem a media marktban is van, stb.. -
Alex91
félisten
válasz
roberto211
üzenetére
Ameddig az OS hardver kovetelmenyeinek megfelel -penzert- frissitheto.
-
Phantomhive
aktív tag
válasz
roberto211
üzenetére
osx snow leopard óta, mióta van mac appstore a rendszer frissítések is hagyományos update formában érkeznek kis túlzással. szóval jövőhónapban majd AppStore - mountain lion - megvesz-letölt/telepít-kész. elméletileg.
-
Ragnar95
félisten
válasz
roberto211
üzenetére
A kisebb frissítések, amik olyanok, mint a service packek, azok a szoftverfrisstés menüpontból felrakhatók és nézi magától is a rendszer időnként,h van-e új frissítés, a full új rendszerek pedig a Lion óta a Mac AppStore-ból tölthetőek le és telepíthetők, mintha programok lennének vagy megvásárolhatóak pendriveon is az Apple Store-okban és természetesen van rendszerkövetelménye minden új rendszernek

-
M@trixfan
addikt
válasz
roberto211
üzenetére
Jobban járnál egy MacBook Airrel, főleg ha informatikus pályára fogsz lépni. Szerintem notebookban a legerősebb az Apple, és ha mar konzolon játszol akkor kielvezhetnéd a mobilitást is. Nagyon pöpec gépek, ráadásul most kifutó akciók is vannak. Ebbe a keretbe Mac Miniből meg új i5 procival is belefér, de inkább Air.
-
Nyugdíjas
nagyúr
válasz
roberto211
üzenetére
Ez nagyon durva
Ezek szerint az én gépem is ennyit ér? Beteg dolog ez az apple 
-
Alex91
félisten
válasz
roberto211
üzenetére
A jelenlegi gepednel lassabb, gari nem lesz ra. De amugy faxa kis gep
. -
Alex91
félisten
válasz
roberto211
üzenetére
i3-as iMac, igy elso ranezesre...
-
Alex91
félisten
válasz
roberto211
üzenetére
Mennyit szansz ra?
-
TheMarci
addikt
válasz
roberto211
üzenetére
Vagy lemaradtam, vagy nem figyeltem, mire is szeretnéd használni a gépet?
-
Ragnar95
félisten
válasz
roberto211
üzenetére
Igen Office csomag van Macre is,de az iWork-el is tudsz Office formátumba menteni

HTML-ezés az jó kérdés, mivel a sima szövegszerkesztő nem alkalmas rá. Valaki tud valami egyszerű alkalmazást amúgy HTML programozáshoz?
Tényleg olyan egyszerű legyen lehetőleg, mint a Notepad, annyi a lényeg,h normálisan HTML-be mentse el azt, amit beleírok, mivel a Szövegszerkesztőben ha html-be mentem a kódot, akkor úgy értelmezi,h én a kódot akarom megjeleníteni a weblapon, tehát az egészet szövegként ismeri fel 
-
Ragnar95
félisten
válasz
roberto211
üzenetére
Természetesen natívan nem futnak a windowsos programok macen,de nagyon sokat átírtak osx-re is, amit meg nem, azt virtuális gépen tudod futtatni és akkor fizikai windowst fel se kell raknod

-
tDr1v3r
veterán
válasz
roberto211
üzenetére
Az... nyákilag biztos, de ez ugye velejárója a méretének is. Meg a VGA, illetve a CPU is... mondjuk utóbbiban azért nem vagyok annyira biztos, mert régen volt pár mobil C2D-s iMac, de a mostaniak meg legjobb tudomásom szerint asztali i5/i7 chipekkel vannak szerelve.
-
válasz
roberto211
üzenetére
Ezért linkeltem be egy i3-as hirdetést - jó áron.
(Persze az relatív, hogy kinek miért mi a "jó".) -
tDr1v3r
veterán
válasz
roberto211
üzenetére
Lehet, notis DDR-ek mennek bele... meg HDD-t is lehet benne cserélni, mondjuk SSD-re.
-
válasz
roberto211
üzenetére
Ha használt is szóba jön, akkor itt a Ph!-n is találsz az Apróban. Újonnan már nehéz beszerezni, mivel tavaly májusban jött ki az új széria, így nem nagyon vannak beragadt készletek.
Szerk.: ez az i3-as beszerezhetőség kérdésre a válasz, szentem erre nem érné meg lecserélni a gépedet.

-
tDr1v3r
veterán
válasz
roberto211
üzenetére
Használtan.
BeszeljukMac-nek van egy elég jó aprós része, ott aránylag jól vannak belőve az árak, no meg a kínálat is nagy... -
rii
nagyúr
válasz
roberto211
üzenetére
miért?
én drukkolok az apple-nek, de ma már mindkettő kábé egy erősebb ford focus ... egyikse trabant, és egyikse mercedes. Belül tökugyanaz mindkettő.
nem tudtam megengedni magamnak egy mac pro-t, így otthon hackintosh van, mert a munkahelyi mac/OSX (ctrl funció) használat bekavart otthon, meg szerintem az OSX a leszebb, leg userfriendly-bb OS.
egyszerűen __minden__ megy ugyanúgy mint az itteni imac-en.
dtp-web-dual head-ftp-3D.
sőt, svideo-in megjelenítés -
tDr1v3r
veterán
válasz
roberto211
üzenetére
Hát, közel sem... én hackliznék a helyedben, ilyen iMac-re inkább nem váltanék... a nagyon minimum a 21.5-ös i3 szerintem ha az "eredetinél" akarsz maradni, már csak azért is mert újabb és erősebb is az.
-
sp@rtan
senior tag
válasz
roberto211
üzenetére
Viszont lehet rá OS X-t telepíteni, jól kéne menjen rajta elvileg.
[link] -
Alex91
félisten
válasz
roberto211
üzenetére
Nem.
Új hozzászólás Aktív témák
- Mennyibe fog kerülni a Steam Machine?
- Kuponkunyeráló
- Intel Core i7-5xxx "Haswell-E/EP" és i7-6xxx "Broadwell-E/EP" (LGA2011-v3)
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Okos Otthon / Smart Home
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Porszívók - akkus és klasszikus vezetékes
- Spórolós topik
- Konzol Screenshot
- További aktív témák...
- AMD RYZEN 7 9800X3D/RTX 5080/32GB DDR5/1TB NVMe/1200W
- Új, Gamer félgép - ASUS B860M-A WIFI + Intel Ultra 5 245KF + Patriot Viper 2x16GB DDR5 6000MHz CL30
- iMac 24" M1 tökéletes állpotban, dobozában
- 2013 Late 27 iMac - 1TB HDD i5 core4 24GB RAM 2GB GTX
- AMD RYZEN 7 7800X3D/RTX 5070/32GB RAM/1TB NVMe/750W
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 7 265KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4042
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3159, 100% Akksi
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4050, 100% Akkumulátor
- Xiaomi Redmi 13 4G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest

Ezek szerint az én gépem is ennyit ér? Beteg dolog ez az apple 
BeszeljukMac-nek van egy elég jó aprós része, ott aránylag jól vannak belőve az árak, no meg a kínálat is nagy...
TigerCat