- oriic: A TOP 10 legtöbb hozzászólással rendelkező PH! felhasználó
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
- valakiyt: A világ mindennek az alja!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- lkristóf: Prohardver fórum userscript – hogy lásd, mikor neked válaszoltak
- kenand: Hol volt, hol nem volt, Thunderbolt...
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség!
- Meggyi001: Párizs a magasból, ahol nem Eiffel a főszereplő...
-
LOGOUT
GYAKORI KÉRDÉSEK ÉS ALKALMAZÁS AJÁNLÓ
Új hozzászólás Aktív témák
-
esteban
senior tag
1., De miert kellene ''jobb'' kartya egy gepbe mint a 5200?
2., Azt en nem tudom eldonteni, hogy jobb-e vagy sem az 5200U a Mac-ben mint egy PC-ben mert:
mas a hw kornyezet, mas az os ... meg azt sem tudjuk, hogy a 5200 amit mac-be tesznek es amit
a PC-be ugyan az? Lehet lassabb lehet gyorsabb. Mindenki dontse el, ugy hogy kiprobalja olyan
alkalmazasokkal amivel akarja.
(csak a pelda kepen: Audi A8-as jo kocsinak szamit Europaban, viszont nem cserelnem le a
Toyotamat rea Laosban) ... minden a kornyezettol fugg, nem lehet kiragadni belole, es ugy
ertekelni.
3., Kritizalni lehet ... persze. De vitatkozni hulesegeken, szerintem folosleges ...
4., Nem kollegam, nem is ismerem. Nem vedek (probalok nem vedeni) semmit es senkit alapok
nelkul.
...egyebkent megjegyzem, hogy jo lenne egy szinvonalas mac rovat itt a PH! -n ... van ott is sok
erdekes dolog. Mint fenn emlitettem, csak par hete hasznalok mac-et, nekem is sok minden uj!
Új hozzászólás Aktív témák
- Gamer PC-Számítógép! Felsőkategória! R7 9800X3D / RX 9070XT / 32GB DDR5 / 2TB SSD / Noctua !
- EATON 5P650iR - UPS - Szünetmentes tápegység
- Bontatlan Intel Core ULTRA 9 285K (24mag!) + hűtött VRM-es Z890 alaplap! GAR/SZÁMLA (a Te nevedre)!
- Új AMD alaplap + Ryzen 5 3400g
- BONTATLAN Zacskós ThinkCentre M70s SFF Business Időtálló Asztali gép -50% i5-14500 16/512 770 Magyar
- Akció! ÚJ akku! Lenovo ThinkPad X1 Extreme Gen2 i7-9850H 16GB 512GB GTX1650 500nit 4K UHD 1 év gar
- iPhone 17 Pro 256 GB - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök - Számlás
- HIBÁTLAN iPhone 11 128GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4258
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- HP ProDesk 600 G4 i5-8100 16GB 512GB 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
TigerCat