Hirdetés
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Meggyi001: Kórházi ellátás: kuka vagy finom?
- GoodSpeed: WindowBlinds 11
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- Oldman2: A KOReader ebook olvasó program
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
Aktív témák
-
uzsz
senior tag
válasz
steveetm
üzenetére
Kösz a segítséget, a net-et be is lőtem, annyi bajom van, hogy pár perc után bontja megszünik a kapcsolat és csak akkor működik újra, ha a hálókártya tulajdonsáfaiba belépek és elfogadom a nem megváltoztatott tulajdonságokat. Utánna megint működik pár percig. Ha indítok egy böngészőt és megszűnt a kapcsolat egy idő után ezt írja ki:
ERROR KLNTERNET
refused Maybe smpppd is not running
or you are not member of the group ''dialout''
also chechk the server settings in the dialog ''various settings''
Na most mi van? Nem értem, hogy ha valamit szarul állítottam be akkor mért működik egy ideig, ha meg jól állítottam be akkor mi ez?
Én már nem tudom mi van.
Más: ATI kártyával hogy lehet a 3dtámogatást belni? Elvileg van fent egy driver a kártyához, de a 3dtámogatás nem műköik, mert nincs hardveres opengl támogatása a kártának üzenetet kapok.
Aktív témák
- Xiaomi Redmi Note 12 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T450 - i5-5GEN I 8GB I 240SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Apple Watch SE 2gen 40mm, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Asus H370 i7 8700K 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 8GB RAMPAGE Shiva A-data 600W
- Samsung Galaxy A16 / 4/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Ganacia / BONTATLAN NULL Perces!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő