Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zefír
őstag
Sziasztok!
Van egy régebbi laptopom, és az lenne a kérdésem, hogy milyen linuxot ajánlanátok ami pendrive-ról elfut, és nem kell alá annyira erős gép? ( most sima ubuntu van rajta, Fuduntu elvileg ebből a célből lett csinálva, hogy gyengébb gépeken is fusson szépen.[ Szerkesztve ]
-
Zefír
őstag
válasz ViZion #14027 üzenetére
A fedorá-t egyszer kipróbáltam, és nagyon tetszett. Igazából csak netezésre meg esetleg, honlap szerkesztésre, dokumentumok írására kellene.
Back Track-et szedem éppen, azt pár hónapja használtam a laptopon és nem volt vele gond, viszont biztos sokat számít, hogy USB-ről fog majd futni.
Már egy ideje próbálkozom különböző linuxokkal, de egyenlőre nem látom még, hogy miért lenne jobb linuxra váltani. Igaz most os x-em van. Lehet, hogy azért.
Bár engem érdekel a programozás, meg minden ilyen berhelésesdi. Amit elvileg linuxon érdemes csinálni. Csak nagyon gyerek cipőben járok még ebben a témában. De hát a lustaság nagy úr.Ugyanúgy kell mindegyiket telepíteni pendrive-ra? Unetbootin-el gondoltam. Letöltöm az iso-t ztán már megy is fel. Vagy rosszul gondoltam?
UI: Ősi kínai mondás
-
Zefír
őstag
Sziasztok!
Lehet, hogy a következő kérdésem elég láma lesz, akkor bocsánat előre is.
Szóval láttam androidos telókra telepítve különböző linux disztrókat, és az lenne a kérdésem, hogy hogyan lehetséges egy mobilra feltenni linuxot? Nekem egy Samsung Monte-m van, gondoltam kipróbálom.
Tudtok valamit erről mondani? Egyáltalán van értelme?#14072) sh4d0w
Igen, tudom, de úgy gondoltam, hogy fedora-t, vagy valami desktop os-t. Egyáltalán használható egy ilyen pici kijelzőn?[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Android szakmai topik
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Napelem
- BestBuy topik
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Elektromos autók - motorok
- Nők, nőügyek (18+)
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Házimozi belépő szinten
- Letiltotta a DLVR megkerülését az Intel új mikrokódja
- További aktív témák...
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- World of Warcraft (WoW) Díszdobozok
- ESET termékek hivatalos forgalmazója / NOD32 / Internet Security / Smart Security Premium
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest